rutin skin care

Youth Skin Care Shaklee Clinically Proven Selamat

Anda mesti nak cari skin care yang ada kelulusan KKM dan dijamin halal kan?

Seeloknya memang tu ciri-ciri penting yang anda kena fokus bila cari skin care.

Jangan dok fokus nak putih, tapi hakikatnya kulit anda dihakis dan diracun. Wajib cari yang ada kelulusan KKM.

Saya sendiri pun memang ambil masa yang lama untuk jumpa produk yang betul-betul ngam dengan kulit.

Yang paling penting saya cari yang halal dan selamat dan akhirnya jumpa Youth Skin Care Shaklee.

 

youth skin care shaklee

 

Youth Skin Care Shaklee Clinically Proven!

Masa awal-awal jumpa produk ni, saya ambil masa untuk baca dan buat sikit kajian pasal produk.

Iya lah, kalau boleh memang nak elakkan produk beracun untuk badan saya.

Hasil dari pencarian saya, YOUTH Skin Care ni dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia.

Keberkesanan YOUTH skin care Shaklee ni diukur berdasarkan:

  • kedutan kulit
  • tekstur kulit
  • saiz pori
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit
  • seri kulit
  • keanjalan
  • kekenduran

Dan 2/3 dari para pengguna YOUTH Skin Care Shaklee dah berjaya merawat dan mengubah kulit mereka jadi 10 tahun lagi muda! – termasuklah saya.

youth skin care shaklee

youth skin care shaklee

Kuasa Botanikal Merawat Dan Mencantikkan Kulit Saya

Kelebihan yang paling boleh dilihat dalam YOUTH ni ialah bahan-bahan utama yang digunakan iaitu tumbuhan – dijamin selamat!

4 bahan utama dalam rangkaian produk YOUTH:

1. Muscadine Grape

Berfungsi melindungi dan membaiki sel kulit dan DNA, menghalang kerosakan kolagen dan juga elastin.

youth skin care shaklee

2. Ekstrak Schisandra Chinensis atau Five-Flavour Berry

Mengandungi anti-oksida dan berfungsi menyuburkan kulit serta menyokong struktur kulit supaya kulit jadi lebih muda dan cantik.

3. Lotus Japonicus

Mengaktifkan protein yang penting untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Ini yang memberikan lebih banyak nutrien kepada kulit anda dan membaiki kulit.

youth skin care shaklee

4. Ekstrak Apple Stem Cell

Mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit dan apple stem cell juga berfungsi membaiki tisu kulit. Kulit anda akan nampak lebih muda dan lebih cantik!

 

Gabungan bahan-bahan di atas, hasil kajian bertahun dan teknologi terkini, kulit anda akan jadi 10 tahun lagi muda dan glowing!

YOUTH Skin Care Shaklee Berkesan Dengan Cepat Dan…

  • 100% vegan
  • hipoalergenik
  • tidak menyumbatkan liang pori
  • diuji oleh dermatologi
  • diuji oleh oftalmologi
  • mendapat kelulusan KKM
  • telah ubah kulit saya jadi 10 tahun lagi muda!

 

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka anda berjeragat, kusam dan tak bermaya.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah, bersih, muda dan berseri.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara paling cepat hilangkan jeragat

 

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

 

carian berkaitan: cara pilih skin care terbaik, produk skin care terbaik, produk organik, produk skin care organik, produk penjagaan kulit selamat, skin care terbaik di malaysia, produk organik terbaik, skin care selamat, skin care clinically proven, skin care kelulusan KKM

Leave a Reply

%d bloggers like this: