Home » Blog » Vitamin C Yang Terbaik Ialah Sustained Released Vita-C 500mg

Vitamin C Yang Terbaik Ialah Sustained Released Vita-C 500mg

vitamin c terbaik

Semalam salah seorang pelanggan Ziela berkongsi tentang kawan beliau sedang guna vitamin C 1,000 mg. Pada Ziela la, dos yang tinggi seperti 1,000 mg tak menjamin kesan dan keselamatan seseorang. Jadi kalau nak tahu apa vitamin c yang terbaik, kena baca artikal ni sampai habis.

Bila memilih vitamin C ada beberapa ciri- ciri yang anda kena lihat. Supaya ianya 100% berkesan, selamat dan boleh beri pulangan tertinggi pada harga yang anda bayar.

Betol kah vitamin C Shaklee yang terbaik ?

Apakah Ciri- Ciri Vitamin Terbaik Di Dunia ?

Natural

Natural atau semulajadi dalam bahasa Melayu. Kita tidak mahu membebankan buah pinggang kita untuk menapis bahan- bahan kimia merbahaya semata- mata nak kulit yang cantik kan ? Itu prinsip Ziela.

Jadi pastikan vitamin itu adalah 100% semulajadi tanpa campuran bahan kimia merbahaya. Baru lah boleh digelar vitamin c yang terbaik.

vitamin c terbaik

Ada Teknologi ‘Sustained Released’

Tubuh kita hanya mampu menyerap 100- 200 mg vitamin C untuk tempoh satu jam. Jadi jika anda telan vitamin C 1,000 mg sekalipun, hanya 100-200 mg sahaja akan diserap. Selebihnya akan dibuang.

Oleh itu, teknologi ‘Susutaned Release’ dicipta oleh Shaklee untuk menahan dan hanya melepaskan 100 mg vitamin C setiap jam. Dan ia akan bertahan selama 5 jam untuk menyerap semua vitamin C yang kita ambil

Jadi anda dapat apa yang anda bayar.

Bioflavonoid

Vitamin C yang terbaik mesti ada campuran bioflavonoid. Ia diekstrak dari jagung.

Bioflavonoid berfungsi untuk meningkatkan penyerapan dan memberi kesan vitamin C yang maksimu pada kulit. Tanpa bioflavonoid, keberkesanan vitamin C tidak mencapai tahap terbaik.

Kan anda nak kulit cerah ?

Jenama Antarabangsa Dan Diyakini

Shaklee Corporation ialah ‘ Industrial Leader’ atau peneraju dalam teknologi vitamin di dunia. Nama Shaklee sudah gah dan terkenal.

Shaklee sudah membelanjakan lebih dari setengah bilion untuk membangunkan kemudahan dan kepakaran  dalam penyelidikan vitamin.

Tidak ada syarikat vitamin semulajadi lain yang sanggup melabur sebegitu banyak untuk memasatikan produk mereka berkesan dan selamat.

Jadi, sah vitamin C terbaik adalah dari Shaklee.

vitamin c shaklee

Pertanyaan/ Tempahan

Untuk konsultansi masalah berkaitan wajah dan vitamin C sila whatsapp ke 0193949873 (Ziela)

Baca ‘ Cara Atasi Jerawat Bagi wanita Yang Hampor Putus Asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *