Home » Vita Lea Shaklee

Vita Lea Shaklee

shaklee vita lea

Tahukah anda Vita Lea shaklee ialah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Dulu, Vita Lea dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan kemudian disingkatkan kepada “Vita-min”. Paling menarik ialah perkataan “Vitamin” yang disebut sekarang adalah berasal dari Shaklee.

Apakah Shaklee Vita Lea ?

Vita Lea Shaklee ialah sejenis multi-vitamin. Setiap tabletnya mengandungi 30 nutrisi harian yang lengkap yang diekstrak daripada sayuran, buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperting yang dicadangkan oleh RDA. Ia konprehensif dan sangat seimbang untuk tubuh.

” UJIAN KLINIKAL MENUNJUKKAN PENGAMBILAN SHAKLEE VITA LEA SELAMA SETAHUN BOLEH MENGURANGKAN RISIKO JATUH SAKIT SEBANYAK 65%”

Vita Lea Untuk Ibu Mengandung

Membekalkan vitamin dan mineral yang cukup untuk ibu dan tumbesaran bayi dalam kandungan. Bayi wajib memerlukan nutrisi yang cukup untuk membesar dengan sihat.

Ibu mengandung juga biasa menghadapi masalah HB yang rendah. Vita Lea berfungsi mengatasi masalah ini dan mengembalikan paras HB ke paras normal.

Vita Lea Lelaki

Vita Lea memberikan nutrisi lengkap bagi seorang lelaki. Umum tahu yang lelaki mempunyai kadar metabolisma yang lebih tinggi daripada wanita. Justeru badan mereka lebih aktif.

Vita lea dapat membantu memberikan tenaga yang segera, kecergasan dan kekuatan mental.

Kelesuan adalah tanda anda kurang vitamin.

Kebaikan Vita Lea Shaklee

Selain untuk ibu mengandung dan lelaki, berikut adalah fungsi penting Vita Lea:

  • Pelengkap Nutrisi: Amalalan diet yang tak seimbang dan tabiat yang tidak sihat seperti merokok akan merosakkan fungsi tubuh. Kurang makan sayur- sayuran dan buah- buahan adalah faktor utama kekurangan nutrisi dalam tubuh.
  • Meningkatkan Keupayaan Sistem Reproduktif: Kanak- kanak dan remaja memerlukan cukup nutrisi untuk proses tumbesaran mereka. Tanpa nutrisi yang lengkap, proses ini tidak akan berlaku dengan optimum.
  • Metabolisma: Vita Lea membantu dalam stimulasi dan melambatkan proses penuaan.
  • Asa Penting Tubuh: Nutrisi yang lengkap akan membantu memastikan sel sentiasa hidup, pertumbuhan sel baru, membantuk proses tumbesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kulit, kuku dan hormon.
  • Melindungi Organ: Vita Lea membantu melindungi fungsi organ seperi jantung, buah pinggang dan hati

Harga Vita Lea Shaklee

Harga Runcit Vita Lea ialah RM 88.75

Dapatkan Secara Online

Sila klik logo di bawah untuk dapatkan Vita Lea Shaklee secara online

belian shaklee online

Untuk mendapatkan rundingan eksklusif sila hubungi 019 3949873 sekarang.

Sekian

Norfaziela Mohd Noor

SID 908452

1 thought on “Vita Lea Shaklee”

  1. Pingback: Set Hamil Shaklee | Kaya Nutrisi + Energy Booster - Norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *