Home » Blog » Tips Hilangkan Jerawat di Pipi Dengan Set Jerawat Shaklee

Tips Hilangkan Jerawat di Pipi Dengan Set Jerawat Shaklee

Tips Hilangkan Jerawat di Pipi Dengan Set Jerawat Shaklee

Oleh Norfaziela

cara hapuskan jerawat dengan set jerawat shakleeKes-kes jerawat di pipi macamni selalu dirujuk pada saya. Biasanya masalah jerawat ni dah lama. Ada yang berlaku sejak sekolah lagi. Banyak pencuci muka yang digunakan tapi tak berhasil. Jadi saya akan akan terus ceritakan kelebihan Set Jerawat Shaklee dan bagaimana ia dapat hilangkan jerawat di pipi pelanggan. Sebabnya saya dah bantu ramai orang atasi masalah jerawat di pipi, dahi, dagu dan di badan.

Set Jerawat Shaklee akan hapuskan jerawat di pipi dan di bahagian lain dengan mengatasi punca yang menyebabkan jerawat. Punca paling kerap adalah disebabkan hormon yang tidak stabil yang mengakibatkan sebum terlalu aktif.

Sebum menghasilkan minyak untuk mengekalkan kelembapan kulit. Jika berlebihan ia akan menyumbat liang. Liang ini kemudian akan membengkak dari dalam dan membonjol ke luar. Anda mungkin akan rasa gatal pada permulaan dan kemudian semakin sakit.

Cara Kecutkan Jerawat di Pipi

tips hilangkan jerawat dengan set jerawat shaklee

Set Jerawat Shaklee terdiri daripada beberapa produk jerawat seperti GLA Complex, Vitamin C, Garlic ComplexZinc Complex dan ESP. Set Jerawat ini digabungkan untuk mengatasi punca-punca jerawat di bawah:

  • Hormon Androgen berlebihan
  • Hormon tidak stabil
  • Sebum yang terlalu aktif
  • Pembiakan bakteria di wajah
  • Masalah keturunan

Kebiasaanya kesannya akan dirasai selepas 2 minggu pengambilan. Saya mesti beritahu yang kesan Set Jerawat ini sangat jelas. Semua pengguna akan beri feedback jerawat mereka semakin kecut dan hilang. Teknik pengambilan set ini akan menjadi faktor selain daripada pemilihan produk. Jika salah cara makan, kesannya tak akan seperti yang anda harapkan. Oleh itu, saya sangat arif tentang teknik permakanan set ini akan berikan teknik terbaik untuk anda dapat kesan yang optimum.

Disamping itu anda boleh gunakan tips-tips mudah seperti dibawah:

  • Selalu basuh muka untuk hilangkan kotoran
  • Basuh muka sebelum tidur supaya kulit dapat bernafas dan jalan proses pemulihan
  • Jangan sentuh kulit muka dengan tangan untuk mengelakkan bakteria
  • Urus stress anda

Testimoni Jerawat Di Pipi

 

Tip Hilangkan Jerawat di Pipi Dengan Set jerawat Shaklee

Kak Sha ni saya konsult sendiri. Saya tengok keadaan kulit beliau dan cadangkan Set Jerawat Shaklee. Kemudian saya pastikan beliau faham fungsi dan cara pengambilan produk. Jelas kesan jerawatnya hilang. Dia ingatkan takkan dapat hiulangkan dah jerawatnya sejak sekolah.

tips hilangkan jerawat di pipi dengan set jerawat shaklee

Ini pula kisah betapa berkesan dan cepatnya produk Shaklee bertindak.

tips hilangkan jerawat di pipi dengan shaklee

tips hilangkan jerawat di pipi

Jadi, kesan Set Kecantikan Shaklee memang jelas dalam menhilangkan jerawat di pipi mereka ini kerana ia mengatasi punca sebenar jerawat itu.

Untuk dapatkan Set Jerawat Shaklee berserta konsultansi POWER serta ‘after sale servis’ daripada saya, Pakar Set Kecantikan produk Shaklee.

Hubungi 019 3949873 untuk pertanyaan dan tempahan.

[Untuk mendaftar sebagai ahli sila klik disini]

Sekian,
Norfaziela Mohd Noor
SID 908452
FB Norfaziela Dot Com
#Pengedar Shaklee Power# Pakar Produk#Pakar Set Cantik#Mentor Bisnes Shaklee#Daftar Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *