shaklee youth cleanser

Skin Care Terbaik Di Malaysia – Dijamin Bebas Dari 1500 Bahan Beracun!

Banyak tau masalah produk skin care kat Malaysia ni yang jenis beracun.

Ramai dari kita yang nak sangat kulit jadi putih tapi tak ambil peduli tentang selamat atau tidak produk tu.

Bila dah terguna produk beracun tu, memang kesan yang dapat kita lihat cepat.

Tapi bila dah stop guna produk tu, confirm muka terus jadi macam jalan tar.

Dah banyak dah kes macam ni yang berlaku, akibatnya diri sendiri yang merana!

skin care terbaik di malaysia

Kalau boleh jom kita elakkan dari jadi macam ni kat diri kita. Tapi kalau dah terjadi, dah terguna dah pun – masih belum terlambat.

Saya Guna Dan Percaya Dengan YOUTH Skin Care Terbaik Di Malaysia

skin care terbaik di malaysia

  1. YOUTH memulihkan struktur kulit saya jadi sedekad lebih muda!
  2. YOUTH dijamin halal dan mendapat kelulusan dari KKM
  3. YOUTH menggunakan 100% bahan botanikal antaranya Apple Stem Cell Extract, Lotus Japonicus dan Muscadine Grape.
  4. YOUTH bebas daripada bahan kimia yang bahaya contohnya Ethanolamines, Lanolin dan Paraben.

Antara Senarai Bahan Beracun Yang TIADA dalam YOUTH:

Laureth Sulfat, Pewangi sintetik, Paraben, Pengawet Formaldehid, Paraffin, Pertrolatum, Biji plastik mikro, EDTA, Ethanolamines MEA/DEA/TEA, Benzofenon, Phthalates, Cyclosilicone, Ammonium Kuartener, Quaternium-15, Hydroquinone, Bahan-bahan dari haiwan, Lanolin, PEGs, Propylene Glycol, Merkuri, Tar arang, Sebatian berflourin.

 

Jadi kalau anda masih lagi mencari skin care terbaik di Malaysia, saya cadangkan penggunaan rangkaian produk YOUTH.

Hasil yang terbaik, 100% clinically proven, dijamin halal dan dijamin selamat!

skin care terbaik di malaysia

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka berjeragat, kusam, kering.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah, sihat dan berseri.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara paling cepat hilangkan jeragat

 

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

carian berkaitan: cara pilih skin care terbaik, produk skin care terbaik, produk organik, produk skin care organik, kulit berseri, penjagaan kulit, skin care terbaik di malaysia, produk organik terbaik, skin care lulus KKM, skin care selamat

Leave a Reply

%d bloggers like this: