Home » Blog » Skin Care Di Malaysia Yang Paling Berkesan Dan Selamat

Skin Care Di Malaysia Yang Paling Berkesan Dan Selamat

youth skin care shaklee

Banyak betul skin care di Malaysia ni sampai tak tahu mana yang bagus.

Kalau anda keliru nak pilih skin care yang terbaik dan sesuai dengan kulit anda, kena baca artikal ni sampai habis.

Rangkaian skin care yang terbaik ialah produk yang berasaskan tumbuhan – antara sebabnya ialah dijamin selamat dan dijamin halal.

Sebab hanya bahan semulajadi akan diserap dengan selamat.

Lagipun kalau diikutkan petua orang dulu-dulu, nak cantik ni mereka memang guna tumbuhan untuk jaga kulit mereka contohnya mereka guna lidah buaya.

Tapi sekarang teknologi makin canggih, penyelidikan dalam bidang kecantikan pun makin advance, jadi lebih banyak manfaat tumbuhan yang kita boleh dapat dan guna!

Kuasa Semulajadi Dalam YOUTH

1. Ekstrak Apple Stem Cell

Mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit dan apple stem cell juga berfungsi membaiki tisu kulit. Kulit anda akan nampak lebih muda dan lebih cantik!

2. Ekstrak Schisandra Chinensis atau Five-Flavour Berry 

Secara tradisional digunakan di Jepun, China dan Korea untuk menghilangkan keradangan dan gatal-gatal kulit. Ia mengandungi anti-oksida dan berfungsi menyuburkan kulit serta menyokong struktur kulit supaya kulit jadi lebih muda dan cantik.

skin care di malaysia

3. Muscadine Grape

Berfungsi melindungi dan membaiki sel kulit dan DNA, menghalang kerosakan kolagen dan juga elastin.

skin care di malaysia

4. Lotus Japonicus

Mengaktifkan protein yang penting untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Ini yang memberikan lebih banyak nutrien kepada kulit anda dan membaiki kulit.

skin care di malaysia

5. Vital Repair Complex

Memberikan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Skin Care Di Malaysia Yang Paling Selamat & Natural

skin care di malaysia

 

1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

Tak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghalus dan melembutkan kulit jadi macam kulit bayi.

2. Perfecting Skin Toner

Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan kulit dan membekalkan nutrisi kepada kulit. Ini membantu menghilangkan kulit kusam anda.

3. YOUTH Activating Serum

Menggalakkan penghasilan kolagen dan meningkatkan proses pembaharuan sel kulit di mana seterusnya membuatkan kulit anda jadi lagi muda dan berseri!

4. Radiance C+E

Menegang, mencerah, dan mengurangkan kedutan serta garis-garis halus. Radiance C+E ini juga berfungsi melicinkan kulit dan membaiki tona kulit secara keseluruhan.

5. Age Defense Moisturizer – SPF 50

Melindungi kulit dari sinaran UV yang membahayakan kulit dan pada masa yang sama juga melembapkan kulit.

6. Advanced Renewal Night Cream

Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Ia juga merangsang penghasilan kolagen dan elastin di mana berfungsi untuk membuatkan kulit anda jadi lebih muda , licin dan berseri.

 

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka berjeragat.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah dan berseri.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara pilih skin care terbaik

 

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor | Pakar Jeragat

 

 

carian berkaitan: cara pilih skin care terbaik, produk skin care terbaik, produk organik, produk skin care organik, kulit berseri, penjagaan kulit

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *