Home » Shaklee

Shaklee

Saya dah lama dengar tentang Shaklee tapi pada masatu saya tak kenal produk- produknya. Mungkin pada masatu saya sibuk dengan ubat- ubat dari klik atau hospital.

Pada Mac 2014 barulah saya lebih mengenali Shaklee selepas membeli Set Hamilnya. Secara amnya Shaklee sangat dikenali di USA dan adalah syarikat suplimen No. 1 . Kalau anda kenal Oprah Winfrey, dia adalah seorang pengguna produk Shaklee.

Shaklee diasaskan oleh Dr Forrest Shaklee berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Jutaan manusia telah bertukar kepada produk nutrisi Shaklee sebagai salah satu tahap kualiti kehidupan dan Shaklee merasa bangga dapat mengeluarkan dan menjual produk terbaik seumpamanya.

Paling menariknya, Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

Apa jua yang anda perlukan, kami harap anda dan keluarga tersayang anda akan seronok menikmati kehidupan yang lebih sihat melalui produk dan peluang yang ditawarkan oleh Shaklee.

 Sekian Wassalam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *