Shaklee Youth Cleanser | Pencuci Muka Paling Berkesan Untuk Semua Jenis Kulit

Anda pernah dengar tentang Shaklee Youth Cleanser atau rangkaian produk Youth dari Shaklee?

Tahu tak yang Shaklee Youth Cleanser ni dibuktikan secara klinikal sesuai untuk semua jenis kulit.

Ya, semua jenis kulit-kulit sensitif, kulit berminyak, kulit kering dan kulit kombinasi. 4 tu ialah pecahan utama jenis-jenis kulit kita.

Kenapa Shaklee Youth Cleanser Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit?

1) Formulasi Bahan-Bahan

Sebab utamanya dah tentu lah formulasi bahan-bahan yang digunakan.

Shaklee Youth Cleanser dihasilkan lepas kajian bertahun dijalankan.

Kajian yang dijalankan pula bukan sekadar buat survey terhadap pengguna2 produk skin care je tapi kajian dilakukan dalam makmal.

 

shaklee youth cleanser

 

2) Pencuci Yang Berasaskan Gel

Kalau anda nak tahu, jenis pencuci yang terbaik dan memang paling sesuai untuk semua jenis kulit ialah yang berasaskan gel.

Sebabnya, pencuci yang berasaskan gel ni dia bertindak lembut pada kulit kita berbanding yang jenis foam.

Jadi, memang sangat sesuai untuk semua jenis kulit sebab:

 – Kulit sensitif memang perlukan pencuci yang bertindak lembut

 – Kulit berminyak perlukan pencuci yang dapat kurangkan minyak tapi bukannya buang terus semua minyak nanti jadi kering pula

– Kulit kering pula memang tak boleh sama sekali guna pencuci jenis foam nanti jadi lagi kering

– Kulit kombinasi ni selalunya kombinasi kulit kering dan kulit berminyak jadi, pencuci jenis gel yang paling sesuai

 

shaklee youth cleanser

Shaklee Youth Cleanser, Bukan Sekadar Mencuci

Shaklee Youth Cleanser ni dia bukan sekadar mencuci je macam kebanyakan pencuci muka lain.

Paling bestnya dia membekalkan nutrisi juga pada kulit kita. Jadi, bila lepas cuci muka tu muka kita rasa lembap dan lembut sangat.

Jadi dia bukan semata mencuci muka kita daripada habuk dan sel kulit mati je.

Gabungan Vital Repair Complex, Muscadine Grape, Alga Hijau dan teknologi terkini, Shaklee Youth Cleanser juga:

  1. Melindung dan membaiki sel kulit anda
  2. Memberi nutrien kepada kulit anda
  3. Menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit anda

Dan ini menjadikan kulit anda 10 tahun lebih muda, flawless dan glowing! Siapa tak nak nampak 10 tahun lagi muda kan?

shaklee youth cleanser

Testimoni Shaklee Youth Cleanser

shaklee youth cleanser

shaklee youth cleanser

shaklee youth cleanser

Dapatkan Dari Pakar Kecantikan Terbaik

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah dan 10 tahun lagi muda.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk konsultansi

shaklee youth cleanser

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

carian berkaitan: pencuci muka untuk semua jenis kulit, pencuci muka kulit kering, pencuci muka kulit berminyak, pencuci muka kulit kombinasi, pencuci muka kulit sensitif, pencuci muka gel, pencuci muka organik, pencuci muka selamat, pencuci muka shaklee, pencuci muka terbaik malaysia, pencuci muka berkesan

Leave a Reply

%d bloggers like this: