Home » Blog » Set Puasa Shaklee Untuk Tenaga Berpanjangan Seisi Keluarga (Mak, Ayah & Anak-Anak)

Set Puasa Shaklee Untuk Tenaga Berpanjangan Seisi Keluarga (Mak, Ayah & Anak-Anak)

Anda mencari Set Puasa Shaklee ?

Jangan lepaskan info dan promosi menarik dalam video ni. Klik untuk tonton.

 

Boleh hubungi saya di link ni

 

Kami Dah Amal Set Puasa Shaklee Sejak 2013

Masa tu kali pertama kami gunakan produk Shaklee. Master Ziela mengandung anak ke 3. Masa tu ada masalah HB rendah. Dah lah puasa, kena darah rendah lagi. Kami berniaga part-time di bazaar ramadan.

Saya berkerja sebagai jurutera projek. Lepas balik kerja terus ke bazaar untuk berniaga.  Master Ziela jada anak-anak di rumah dan kami sama-sama berniaga di gerai.

Lepas amalkan Shaklee, bukan saja masalah kesihatan jadi elok tapi kami boleh berpuasa dengan bertenaga.

Tempah Set Puasa Shaklee Di Sini

 

Set Puasa Shaklee Untuk Suri Rumah

Ramai ibu yang stress dan penat uruskan rumah dan anak-anak. Perlua banyak tenaga nak siapkan kerja- kerja yang takkan habis. Master Ziela amal ESP, Mealshakes, Vita-Lea dan Performance untuk ada tenaga sepanjang puasa.

Kami sahur dengan produk Shaklee saja pun sudah cukup.

Set Puasa Untuk Kanak-Kanak

Baik anak-anak yang baru belajar nak puasa dan anak-anak yang dah bersekolah ada masalah bila puasa. Ada yang tak sampai petang dah rasa haus sangat.

Mereka sahur pun makan sikit. Tak lalu makan.

Jadi anak-anak kami ambil Set Puasa Shaklee ni. Anak kami yang 6 tahun pun sampai boleh puasa penuh sebulan. Dia rasa tak terlalu lapar dan haus. Jadi boleh sabar. Paling penting boleh fokus belajar di sekolah.

Set Puasa Untuk Warga Emas

Ramai orang tua tak mampu puasa sebab gastrik dan kurang tenaga. Ubat-ubat hospital tak boleh bantu mereka bertenaga nak puasa.

Tapi dengan Set Puasa Shaklee mereka boleh dapat tenaga yang berpanjangan.

Set Puasa Untuk Pesakit Gastrik

ESP dan Mealshakes dalam Set Puasa Shaklee bantu elak terjadinya gastrik. Ada seorang makcik di Kampung Pandan, Ampang dah bertahun-tahun tak boleh puasa. Alhamdulillah lepas seminggu je amalkan Set Puasa ni dia boleh puasa. Seronok sanagat.

Set Puasa Shaklee

1) ESP

Berikan tenaga berpanjangan. Ia rendah gula dan sesuai untuk anda yang ada masalah kencing manis. Satu hidangan ESP boleh elakkan anda dari lesu di sebelah petang.

ESP memberikan tenaga yang selamat dan lama berbanding nasi. Anda boleh campur dengan perisa yang anda suka. ESP juga bagus untuk sendi dan otot. Kita nak berteraweh dengan selesa.

Tengok video ni:

2) Mealshakes

Ini ialah multivitamin dan protin yang lazat. Rasanya manis vanilla. Berfungsi untuk cukupkan zat setiap hari. Bulan puasa kita makan tak menentu ikut selera tapi zat tak lengkap.

Jadi Mealshakes boleh bekalkan nutrisi dan tenaga yang tubuh kita perlukan.

Sesuai juga untuk anak-anak yang tak selera bersahur nasi dan lauk.

3) Performance Drink

Sejenis air elektrolit yang bantu kekalkan air lebih lama dalam tubuh. Elak badan dari dehidrasi dan menyebabkan dahaga yang melampau.

Testimoni Set Puasa Shaklee

set puasa shaklee

Nak Tempah ?

Boleh hubungi saya di link ni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *