Home » Set Kulit Cerah Glowing

Set Kulit Cerah Glowing

Oleh Norfaziela Mohd Noor

Sekarang ini, terlalu banyak lambakan produk khas untuk kulit cerah dan glow. Jadi, setiap kali saya nak memilih produk untuk mendapatkan kulit cerah dan glow ialah, saya akan pastikan produk itu selamat dan semulajadi. Supaya kulit saya selamat untuk kesan jangka panjang.

cara putihkan kulit muka

Jika saya tersilap mengambil set cerahkan kulit, kulit saya kemungkinan akan merosakkan kulit saya dari dalam dan lagi teruk kanser kulit.

Sebelum itu, saya nak kongsikan tips yang saya amalkan supaya kulit saya sentiasa segar , cerah dan glow.

3 Cara Percuma Kulit Cerah dan Glowing

No.1 Basuh Muka Sebelum Tidur

Mengikut Kajian yang saya baca, pemulihan kulit paling aktif pada pukul 10 malam. Jadi, sekiranya kita mencuci muka sebelum tido , kulit kita akan bernafas dengan baik. Dan membolehkan kulit yang kita cuci bersih cukup oksigen dan akan lebih cerah dan putih berbanding kulit yang kotor.

No.2 Minum Banyak Air Putih

Air putih dapat menbantu menyingkirkan tosik yang akan menyebabkan bintik hitam pada kulit. Ia sekaligus membantu memutihkan kulit disamping mengekalkan kelembapan kulit.

No.3 Sapukan Lemon

Lemon mampu mencuci minyak dan kotoran dikulit. Ia juga mengandungi vitamin c yang mampu memutihkan kulit. Oleh itu, kita boleh amalkan dengan menyapu lemon 10 minit dan kemudian basuh kulit. Boleh di amalkan setiap hari.

Tapi, Bagaimana kalau saya Nak kulit Putih & Glow Dengan Lebih Cepat ?

Mudah saja. Saya hanya mengambil supplement Shaklee yang terbukti berkesan. Ramai yang menegur akan perubahan kulit saya yang semakin cerah, glow dan muda remaja. Sekiranya anda berminat nak kulit cantik sama macam saya, anda mesti dapatkan Set Kecantikan Shaklee ini. Set ini berfungsi untuk mencerahkan kulit saya seawal 2 minggu sahaja.

Saya nak berkongsikan fungsi-fungsi set kulit cerah dan glow ini dengan anda semua.

Berikut adalah fungsi Set Kecantikan ini:

1. Meningkatkan penghasilan kolagen yang mencerah , menegangkan kulit dan mendapatkan kulit glowing

2. Meningkatkan aliran oksigen ke muka yang menyegarkan kulit

3. Bertindak sebagai “Sunblock” dari dalam kulit yang mengurangkan dan menghalang jeragat

4. Meningkatkan keupayaan kulit untuk pulih dari luka jeragat dan jeragat.

Produk Utama Yang Memutihkan Kulit Adalah:

Sustained Released Vita C ( Klik untuk maklumat lanjut)

2. CoqHealth Plus ( Klik untuk maklumat lanjut)

3. ESP ( Klik untuk maklumat lanjut)

Betul ker ni ? Tak Tipu ?

Anda boleh tengok sendiri wajah saya di profile Facebook ( klik di sini) dan gambar testimoni di bawah.

Jadi, apa tunggu lagi. Tak ‘ jealous’ ke dengan kawan-kawan yang berkulit cerah dan putih ? kita pun juga boleh dengan Set Kecantikan Shaklee ini.

Sekiranya berminat, puan boleh terus menghubungi saya melalui SMS ke 019 3949873 sekarang.

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

Pengedar Shaklee Eksklusif

Shaklee ID 908452

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *