Home » Set Hapus Jerawat Premium

Set Hapus Jerawat Premium

Set Hapus Jerawat Premium

Oleh Norfaziela Mohd Noor

Set Jerawat Shaklee Kemaman

Saya selalu berkongsi tentang Set Hapus Jerawat Premium ini melalui Facebook, blog dan pada kawan- kawan. Kebanyakan wanita memang kurang faham tentang punca terjadinya jerawat. Ada yang sangka jerawat hanya berpunca daripada kotoran seperti debu yang melekat pada muka.

Apa lagi, ramailah yang terpedaya dengan produk pencuci muka di tv. Lepas guna, jerawat tetap tak hilang-hilang. Kesian….

Sebenarnya jerawat senang je diatasi kalau betul pilihan produk dan teknik permakanan.

Punca Jerawat Vs Produk Shaklee

Jerawat boleh berpunca daripada 5 perkara iaitu peningkatan hormon Androgen, ketidakseimbangan hormon, sebum berlebihan, pembiakan bakteria dan masalah keturunan.

5 punca ini semuanya boleh saya atasi dengan 6 produk di bawah:

Cara-hilangkan-jerawat-pantas

Kan jelas, semua punca-punca yang membawa kepada jerawat boleh je diatasi dengan semua produk-produk ni. Jadi anda dah tak ada alasan lagi kecuali untuk dapat kulit licin yang cun.

Malah set ini akan tunjukkan kesannya dengan cepat. Dah lah berkesan, cepat pulak tu. So, apa yang ditunggu lagi.

Maka, oleh sebab saya sangat cadangkan set ini, anda  perlu hubungi saya melalui 019 3949873 untuk mendapatkannya. Istimewa bagi pelanggan saya sahaja, saya akan berikan tips rahsia pengambilan berkesan yang tak dimiliki oleh pengedar-pengedar Shaklee yang lain.

Anda juga mungkin meminati:

Set Anti-Jeragat/Parut/Kusam [Klik di sini]

Set Kulit Cerah Glowing [Klik di sini]

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

SID 908452

Pengedar Shaklee Eksklusif

 

 

 

 

3 thoughts on “Set Hapus Jerawat Premium”

    1. Waalaikumussalam Sis Nur,

      Boleh tapi kesan Chewable Vitamin C tak sehebat Sustained Release Vit- C. Chew Vit-C dibuat untuk kanak- kanak dengan dos yang lebih rendah. Untuk teknik -pengambilan berkesan, Sis boleh buat pembelian atau join membership dengan bermacam- macam benefits. Sila whatsapp ke 0193949873 untuk pembelian dan teknik pengambilan berkesan.

      Wallahualam-

  1. Pingback: Testimoni Jerawat Lepas 6 Hari | Mini Pack Jerawat - Norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *