Home » Blog » Set Resdung Shaklee. Cara Atasi Resdung Dan Alergik Dengan Cepat

Set Resdung Shaklee. Cara Atasi Resdung Dan Alergik Dengan Cepat

Anda ada masaalah resdung yang tidak selesai-selesai? Setiap kali di serang banyak kesan seperti sakit kepala, hidung tersumbat, bengkak mata dan bermacam lagi? Sila tonton video dibawah sehingga habis.

Sila klik link ini [ Set Resdung Shaklee ] untuk maklumat lanjut.

Cara Atasi Resdung Dan Alergik Dengan Cepat.

Anda ada masaalah resdung yang tidak selesai-selesai? Setiap kali di serang banyak kesan seperti sakit kepala, hidung tersumbat, bengkak mata, kulit jadi gatal dan bermacam lagi.

Kerana resdung ada bermacam jenis, ada setengah orang yang sampai keluar jerawat. sampai kita fikir tidak boleh selesaikan masalah kerana sudah cuba bermacam produk.

Sama seperti saya sebelum ini, saya pernah post kat fb ‘macam mana nak rawat resdung, kat mana bekam terbaik,’ macam macam saya mintak pertua untuk hilangkan resdung saya , tapi tetap tidak selesai.

Alhamdulillah saya nak share kat sini apa yang saya amalkan supaya resdung kita tidak datang lagi, walaupun kita tahu takkan sembuh tetapi akan susah nak datang balik.

Apa yang saya faham kat sini ialah imun sistem, kita nak lawan penyakit kita kena kuatkan kita punya imun sistem. Demam, selsema, resdung, batuk atau apa apa jenis penyakit pon , kita kena kuatkan kita punya imun sistem.

Produk yang saya cadangkan disini ialah nutriferon, vitamin c, aktioksidan, semua ini untuk imun.

Kedua kita ambik apa yang ada omega 3, omega 3 bagus untuk anti radang , bila kita kene serang, di dalam muka akan banyak kerandangan. merah, sakit, bengkak. jadi nak anti-inflamasi kan itu, kita kena ambil benda yang boleh anti radang, jadi omega 3 adalah yang terbaik untuk anti radang.

Kalau ada bajet , ambil alfafa, vivix. sebab alfafa ialah anti kulat, anti selsema, anti fungus. sangat bagus untuk resdung sebab anti alergik.

Kalau saya nak pergi makan makanan yang saya alergik, saya akan ambil alfafa dulu, Alhamdulillah memang tak kena resdung.

Kemudian amalkanlah antioksidan yang paling tinggi, kita ada resveretrol, memang paling tinggi antioksidan. kalau kita amalkan , kita punya imun kuat dan sistem pertahanan kuat, kalau kita terdedah dengan menda yang kita alergik, insyaAllah selamat.

Anda yang ada masaalah resdung  dah tidak tahan sangat nak berubat. Cepat cepat hubungi ziela di nombor dibawah ni.

InsyaAllah zielah boleh bantu kerana ziela juga adalah orang yang sama seperti anda. ziela juga ada masaalah resdung yang sangat kronik yang tak selesai selesai sebelum ini. Tapi alhamdulillah dengan amalkan produk ni, ziela dah lama tak kena resdung, dan imun ziela sudah sangat kuat.

Testimoni

 

Testimoni Set Resdung Shaklee

Testimoni Set Resdung Shaklee

testimoni set resdung shaklee

 

Pertanyaan Tentang Shaklee ?

Berminat untuk tahu lebih banyak penyelasaiaan masalah yang lebih berkualiti, selamat dan berkesan.

Sila klik link ini [ Pengedar Shaklee ] untuk maklumat lanjut.

Berminat Dengan Vitamin Lain Untuk Masalah Kesihatan/ Kecantikan ?

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen dan share dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

Facebook – (Like & Follow Saya)

Dapatkan tips-tips terbaru tentang cara mengatasi masalah kesihatan/ kecantikan menggunakan vitamin semulajadi.

 

 

 

 

 

 

carian berkaitan: set resdung, set resdung shaklee, cara hilangkan resdung, cara rawat resdung, cara atasi masaalah resdung, vitamin untuk hilangkan resdung, cara atasi resdung dengan vitamin shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *