Home » Blog » Rahsia Kecantikan Dalaman

Rahsia Kecantikan Dalaman

rahsia kecantikan dalaman

Kecantikan dalaman wanita amat di titik beratkan bagi semua wanita demi kerukunan rumahtangga. Sekiranya kita sebagai wanita atau isteri tidak menjaga kecantikan dalaman kita sebaiknya. Diri kita sendiri yang akan merana, bukan hanya suami kita sahaja.

Pihak suami tidak akan berterus terang bab ini kerana ingin menjaga hati dan perasaan isterinya. Jadi, kita sebagai wanita, haruslah perihatin dalam penjagaan kecantikan dalaman ini.Apabila kita berada di rumah, apa yang suami kita nampak dan rasa, yang dalaman sahaja, dalaman baju, dalaman badan.

Sebaliknya apabila kat luar rumah, kita berhias cantik, pakai baju lawa-lawa, tutup cela dengan make-up dan macam-macam lagi kita buat, untuk di pertontonkan kecantikan kita pada orang luar.

Sedangkan suami kita di rumah kita tak berhias diri untuk beliau. Malang sungguh suami yang mendapat isteri yang tidak berhias dan tidak menjaga badan buat suami. Saya nak kongsikan tips macam mana kita boleh cantik untuk suami. Saya ada beberapa kenalan, yang sanggup pergi berurut untuk baik pulih dara mereka.

Dengan cara berurut atau bertangas, puan-puan boleh mendapat kan balik keanjalan pada otot faraj puan-puan, untuk mendapatkan balik memori malam pertama.

Antara petua-petua yang boleh di amalkan ialah dengan bertangas. Bertangas ini sebenarnya adalah mandi wap. Bukan terhad kepada wanita sahaja dan juga bukan untuk kaum Melayu sahaja.

Bertangas untuk wanita bagus dilakukan setiap kali selepas bersalin dan selepas haid. Mungkin ramai yang sangka ia hanya untuk selepas pantang bersalin, namun sebenarnya bagus untuk setiap kali selepas haid.

Bertangas akan mengeluarkan peluh dan menyebabkan toksin keluar daripada badan. Bagi ibu bersalin, ia juga dapat membantu proses penyembuhan dan kemutan faraj dan rahim.

Puan-puan boleh melakukan khidmat rawatan bertangas ni di spa-spa pilihan puan-puan.

Saya juga ingin berkongsikan petua rawatan untuk kecantikan dalaman puan-puan ni dengan cara rawatan traditional, petua nya ialah,

Petua Untuk Membuat Perapat

Ramuan terdiri daripada 12 biji pinang muda sebesar ibu jari (boleh dibeli dari kedai India) dan gambir Sarawak sebesar kuku telunjuk (boleh dibeli dari kedai ubat cina dan penjual ubat kaki lima).

Pinang muda ini dibelah dua. Pastikan isinya masih lembut dan bergetah. Tumbuk isi pinang muda ini dan kemudian diperah bagi mendapatkan air pekat bergetah berwarna kemerahan.

Campurkan dengan gambir Sarawak yang telah dihancurkan terlebih dahulu. Kacau rata-rata dan panaskan di atas api yang sederhana sehingga terbentuk cecair pekat seperti gam (tak begitu kuat melekat apabila disentuh).

Celupkan ramuan ini dengan cotton bud atau kapas yang digulung.

Perlahan-lahan masukkan ke dalam lubang faraj yang telah dibersihkan dan dikeringkan terlebih dahulu.

Lakukan sorong tarik dengan berhati-hati sebanyak 3-4 kali.

Peringkat awal, mungkin akan rasa pedih sedikit.

Jangan membasuh faraj atau buang air selama 3 jam setelah melakukan rawatan ini atau anda terpaksa mengulanginya sekali lagi.

Seeloknya dilakukan rawatan petua ini pada sebelah malam atau selepas subuh. Jangan lakukan ketika puan-puan sedang haid.

Bagi mendapatkan hasil yang maksimum, lakukan rawatan ini selama 44 hari.

Jika anda melakukan rawatan petua ini dengan betul, lubang faraj anda seakan diselaputi kulit nipis seperti selaput. Jika bergesel zakar, anda akan berasa faraj anda begitu ketat dan pedih.

Ini adalah kerana air pinang muda dan gambir sarawak akan mula bertindak mengetatkan permukaan dalam dan luar faraj apabila air mazi mengalir dari faraj. Apabila air ini bergabung dan menitis ke kain cadar, seperti ada tanda titisan darah bayu.

Rawatan dengan shaklee

Sekiranya Puan-puan takut untuk melakukan seperti petua di atas, saya ada cadangan yang paling mudah dan ringkas iaitu, puan-puan boleh lah mengamalkan tips perawan sama seperti amalan saya iaitu, Alfalfa, Omega, Vivix , dan ESP.

 Kesan-Kesan Set ini ialah

Alfalfa ini berfungsi untuk mengetatkan faraj kesan nya lebih bagus dari kacip fatimah. kita semua tahu kacip fatimah bertujuan untuk mengetatkan faraj, untuk makluman puan-puan, Alfalfa ini lebih power daripada kacip fatimah.

Omega di ambil untuk menguatkan otot faraj semasa proses kemutan semasa bersama suami.

Vivix pula berfungsi untuk membaik pulih dan sebagai anti aging supaya faraj wanita tidak mengalami ‘penuaan’, iaitu longgar dan tidak pejal.

Esp pula untuk menganjalkan isi, daging-daging di sekitar, dan di dalam faraj puan-puan. Bonus tambahan yang puan-puan dapat juga ialah ,  menganjalkan payudara dan pungung puan-puan, supaya puan-puan kelihatan seksi di mata suami.

Set ini adalah set paling mudah untuk puan-puan amalkan setiap hari-hari. Ianya lebih ringkas, hanya perlu keluarkan modal dan segalanya sudah dikapsulkan hanya perlu di telan sahaja. malah, ianya amatlah berkesan mengikut testimoni customer-customer yang pernah mengamalkannya termasuk saya sendiri.

Sebarang pertanyaan lanjut, puan-puan bolehlah menghubungi saya Puan Norfaziela Mohd Noor di talian 019-3949873 ( whatsapp)

Testimoni 

Alfalfa-grip-tegang

Alfalfa-grip-tegang

Link kecantikan dalaman wanita:

Anjalkan payudara supaya seksi di mata suami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *