stokis shaklee kuala lumpur

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur [ Cara Makan Kesan Cepat ]

Hai saya Ziela ! Saya bukan sahaja seorang pengedar Shaklee Kuala Lumpur tetapi juga antara usahawan Shaklee yang terkenal di Malaysia.

Tengok video ni.

Jangan Tunggu. Order Sekarang !

stokis shaklee kuala lumpur

5 ‘Offer’ Terbaik Saya Pada Anda

stokis shaklee kuala lumpur

1) Harga Jimat Setiap Bulan

Saya akan pastikan anda dah tak perlu survey harga lepas ni. Mesti penat kan asyik kena banding harga. Jadi dengan saya anda tak perlu fikir dah. Konfem jimat.

2) Urgent Delivery !

Anda mesti tak sabar nak guna produk kan ? Jadi saya akan uruskan COD ke kawasan anda dengan sepantas yang mungkin.

3) Cara Pengambilan Yang Tepat

Setiap tahap masalah akan ada cara makan yang berbeza. Jadi, apa-apa cara pengambilan saya akan rujuk pihak yang ditauliahkan oleh Shaklee Corporation.

Anda akan dapat kesan cepat.

4) Servis Konsistan

Anda bayar produk sahaja tapi saya bagi servis yang berpanjangan. Ada saja tips kesihatan, kecantikan dan promosi produk Shaklee anda mesti anda suka.

5) Kelas Buat Duit

Anda sedar tak yang ramai pengguna produk Shaklee menjana pendapatan dari 3 angka ke 5 angka sebulan. Saya melatih mereka-mereka ini secara percuma.

Jadi kalau anda pun suka duit, boleh beritahu saya.

stokis shaklee kuala lumpur

Speech saya di Shaklee National Convention 2018 baru-baru ini.

Jangan Tunggu. Order Sekarang !

stokis shaklee kuala lumpur

 

carian berkaitan: pengedar shaklee kl, pengedar shaklee kuala lumpur, shaklee kuala lumpur, delivery shaklee kuala lumpur, ejen shaklee kuala lumpur, shaklee klcc, shaklee kampung baru, shaklee titiwangsa, shaklee keramat

 

 

 

Comments 6

  1. Maisarah
    August 13, 2018

    Salam puan,

    Saya bermnat nak order esp, vivix dan ostematrix. Saya dah wahsatpp.

    1. August 13, 2018

      Waalaikumussalam,

      Boleh puan. Saya akan bagi cara pengambilan yang betul untuk kesan yang paling cepat.

  2. Kak As
    August 13, 2018

    Hai Ziela,

    Boleh COD produk shaklee ke seri petaling ?

    1. August 13, 2018

      Boleh Kas As. Stok banyak. PM saya di 0193949873. Terima kasih.

  3. Caley
    August 13, 2018

    Saya pernah beli shaklee tapi lepas tu lost contact seller. Bolehla beli dari sis ziela,

    1. August 13, 2018

      Terima kasih sis Caley. Boleh klik http://www.wasap.my/60193949873/OrderShaklee untuk order.

Leave a Reply

%d bloggers like this: