Home » Blog » Set Jerawat Shaklee. 3 Cara Cepat Hilangkan Jerawat, Parut Dan Jeragat Lelaki

Set Jerawat Shaklee. 3 Cara Cepat Hilangkan Jerawat, Parut Dan Jeragat Lelaki

Anda ada masaalah yang berkaitan muka? Dah banyak tukar produk tapi masih tidak selesai? Tonton video dibawah sehingga habis.

Sila klik link ini [ Set Jerawat Shaklee ] untuk maklumat lanjut.

3 Cara Cepat Hilangkan Jerawat, Parut Dan Jeragat Lelaki.

Kenapa sudah bertukar bermacam produk tetapi masaalah tersebut masih belum selesai? puncanya kerana produk yang kita ambil tersebut tidak menyelesaikan masaalah sebenar kita.

Disini saya ingin kongsikan beberapa produk:

1- Vitamin C

Vitamin c ada 180 biji. Sangat jimat kerana harga sebijik jatuh pada 40-50 sen sahaja. Setiap biji akan diserap 100% kerana ia  kekal 5jam dalam tubuh. Produk vitamin c diluar hanya kekal 1jam sahaja.

Fungsi vitamin c ialah untuk menguatkan imun kulit. Kulit kita tidak senang kalah apabila kena serang atau berhadap dengan kuman atau sebagainya.

Apabila vitamin c ada dalam darah dan kulit, kita boleh lawan punca seperti kulit berminyak, kuman dan kulit-kulit yang merah atau hitam akan menjadi cerah kerana ia akan menaikkan kolagen dalam tubuh kita secara semulajadi. Semua orang ada kolagen samaada lelaki atau perempuan.

Saya juga amalkan vitamin c ni sebab dulu saya juga ada parut dan jerawat yang teruk tapi sekarang kulit muka saya sudah licin.

Bila kulit muka sihat, senang untuk kita lawan apa apa masaalah, kerana masaalahnya memang dari dalam.

2- Gla

Gla membantu untuk kawal kita punya kilang minyak. Kilang minyak kita memang akan naik turun dan menyebabkan pori kita bengkak.

Orang yang mempunyai parut dan jerawat memang kena amalkan gla, sebab masaalah minyak ni tidak boleh selesai dengan pencuci muka. Gunalah 100 jenis pencuci muka pon, ia hanya hilangkan minyak diluar, tapi yang didalam tetap akan ada.

3- Zink

Fungsi zink ialah untuk baiki luka atau inflamasi. kita punya jerawat didalamnya ada luka dan merah merah itu dipanggil inflamasi. zink sangat bagus untuk kita baiki masaalah ini. Zink juga bagus untuk hormon kulit.

Lelaki dan perempuan semua ada hormon kulit, bukan perempuan sahaja. zink yang cukup sangat penting untuk pulihkan kulit kita.

Jika anda memang ada masaalah jerawat yang sudah lama tidak selesai, saya cadangkan anda cuba ketiga tiga produk ni. insyaallah masaalah jerawat akan selesai. Dalam masa tiga minggu anda akan nampak kesan nya.

Jika anda iginkan produk ini, boleh tekan link dibawah.

Testimoni

testimoni set parut shaklee

 

 

Testimoni set parut shaklee

Testimoni Set parut shaklee

testimoni set parut shaklee

Berminat untuk tahu lebih banyak penyelasaiaan masalah yang lebih berkualiti, selamat dan berkesan.

Sila klik link ini [ Pengedar Shaklee ] untuk maklumat lanjut.

Berminat Dengan Vitamin Lain Untuk Masalah Kesihatan/ Kecantikan ?

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen dan share dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

Facebook – (Like & Follow Saya)

Dapatkan tips-tips terbaru tentang cara mengatasi masalah kesihatan/ kecantikan menggunakan vitamin semulajadi.

 

 

 

 

carian berkaitan: set parut shaklee, set parut untuk lelaki, set jerawat shaklee, cara hilangkan parut, cara rawat parut untuk lelaki, cara hilangkan jerawat untuk kelaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *