Home » Blog » Omega Untuk Anak Bijak Pandai

Omega Untuk Anak Bijak Pandai

omega anak bijak pandai sihat

Adik Alim bakal hafiz umi suka Omega Guard Shaklee. Semoga Muhammad Alim bakal hafiz umi akan dapat menghafal Al-quran 30 juzuk apabila konsisten mengamalkan Omega Guard. Omega Guard khas untuk anak-anak menjadi anak yang bijak dan pandai.

Percubaan pertama semalam, saya cuba suapkan Omega Guard ke mulut Alim. Dia kunyah tanpa menunjukkan riak tidak selesa. Wah Alim suka dan pandai makan Omega Guard. Saya tak puas hati bagi lagi sebiji. Dan dia kunyah lagi sampai habis.

Tak sangka dia makan dengan mudah. Kakak dan abangnya tak suka rasa Omega Guard. Akhirnya saya berjaya bagi supplement minda yang terbaik untuk Alim dan berharap Alim akan membesar menjadi anak yang bijak dan pandai dunia akhirat.
image

Cerita semalam, Alim lebih kerap bangun. Apabila kita makan Omega guard sebelum tido. Omega akan berfungsi untuk memanaskan badan dan dada kita. Maknanya sangat bagus untuk kesihatan tubuh dan sangat sesuai untuk mereka yang mengidap astma ataupun batuk malam. Apabila badan kita tidak sejuk. Kahak tidak akan terbentuk.

Selepas bangun pagi tadi, saya susukan Alim lagi. Dan saya perasan nafasnya dah tak bunyi kahak lagi. Alim dia macam saya, saya bangun pagi memang banyak kahak. Sebab saya ada resdung dan astma. Dan alhamdulillah. Omega Guard berfungsi dengan baik untuk Alim.

Semasa saya mandikan Alim, saya perasan. Dah hilang bintik-bintik alergik di belakang Alim. Bintik merah itu, kesan daripada alergik selepas saya makan ikan kering. Alim menyusu badan sepenuhnya. Apabila saya makan sesuatu yang mencetuskan alergik dia. Memang dia akan dapat melalui susu badan saya.

Tak sabar saya nak tunggu perkembangan lain dari Alim. Sekarang Alim memang nampak sangat pandai, Alim dah pandai mengajuk cakap kita. Sangat berbeza nak bandingkan anak yang sebaya dengan nya. Alim menunjukkan kecenderungan pandai dan bijak menangkap dan sangat mudah faham. Dan Alim, seorang anak yang tak banyak ragam, sangat senang menjaganya.

Saya juga, nak kongsikan pengalaman dua rakan saya yang anak nya juga pengamal omega guard. Anak-anak kawan saya dia ada masalah autism, slow learner dan lambat bercakap.

Selepas anak-anak rakan saya mengamalkan omega guard selama 1 bulan. Alhamdulillah mereka menunjukkan tindak balas yang sangat positif. Sangat positif perkembangan anak-anak itu, nampak makin bijak di dalam kelas dan pandai menguruskan diri mereka. Sampai mengalir air mata ibu dan ayah mereka. Bayangkan, anak mereka yang selama ini tak boleh bercakap, tak pandai membaca, hidup dalam dunia mereka sendiri, bahkan tak pandai nak menguruskan diri sendiri seperti tak pandai pakai baju dan pakai kasut.

Sungguh menakjubkan bukan.

Dan saya, sangat-sangat gembira apabila anak saya Alim dah mula terima Omega Guard sebagai suplimen harian nya.

Sekiranya anda sayang anak anda. Mahukan anak anda menjadi anak yang soleh dan bijak. Dan mendengar kata. Pilihlah Omega Guard Shaklee. Anda pasti tidak akan menyesal.

 

Hubungi saya Norfaziela Mohd Noor di talian 019-3949873
image

Sekiranya nak berbicara dengan saya , boleh hubungi saya di talian : 019-3949873
image

Order sekarang, Norfaziela Mohd Noor 019-3949873, jadikan Omega Guard Shaklee sebagai makanan tambahan yang terbaik untuk anak-anak kesayangan kita.

 

 

Di sini, saya sertakan testimoni Omega Guard Shaklee untuk tuan puan jadikan sebagai panduan.

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *