Home » Blog » Mini Pack Jeragat Mengembalikan Kecerahan Wajah

Mini Pack Jeragat Mengembalikan Kecerahan Wajah

hilangkan jeragat dengan set budget shaklee

 Kecewa dengan produk jeragat ?

Hampir putus asa ?

Tunggu dulu !

Puan kena la yakin jeragat puan boleh hilang. Jangan putus asa.

99.99% pengguna saya sangat terkejut dengan kesan set ni. Saya berani kata yang 19 dari 20 pengguna sangat setia kerana mereka rasa dan nampak kesannya.

Jeragat mereka berhenti merebak, jeragat makin pudar, kulit makin cerah dan jeragat yang hitam akhirnya hilang.

Ini yang puan nak kan ? Mungkin dah berbelas tahun puan usaha untuk hilangkan jeragat.

Tengok video pendik ni dan puan akan faham kenapa ini cara terbaiik hilangan jeragat.

Klik untuk pertanyaan segera

cara hilangkan jeragat

 Siapa Wajib Cuba ” Mini Pack Jeragat ” ?


 

hilangkan jeragat dengan set budget shaklee

Mini Pack Jeragat ni sangat sesuai untuk puan yang..

hilangkan jeragat cepat dan selamat

Baru mula nak merawat jeragat.

ubat jeragat mujarab

Dah kecewa dengan produk sedia ada dan nak cuba ubat jeragat baru.

set jeragat selamat dan cepat

Memang nak sangat hapuskan jeragat tapi ada budget yang rendah.


Hebat Sangat Ke ” Mini Pack Jeragat” ni ?


 

cara hilangkan jeragat paling cepat

Alhamdulillah. Sampai hari ni, saya dah bantu hampir 1,000 wanita untuk hilangkan jeragat mereka. Ramai juga yang dah jadi kawan baik. Mula – mula kastemer lepastu jadi geng  :).

Mini Pack Jeragat ni saya pecahkan pada 2 produk yang sangat berkesan.

 P R O D U K  1 | G L A   C O M P L E X 

cara cepat menghilangkan jeragat

Saya dan pelanggan jeragat saya berumur 50 tahun. Dulu jeragat beliau sampai timbul macam ketuat. Punca dari hormon tak stabil dan salah guna produk.

GLA Complex bertindak sebagai anti- jeragat. GLA akan stabilkan hormon yang jadi punca utama kulit kita tak kuat nak melawan jeragat. Sebab itulah guna produk apa pun serba tak jadi. Hormon kena stabilkan dulu . 

Lagi kelebihan GLA Complex ini:

✘ CERAHKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.

 HALANG JERAGAT JADI KRONIK.

 PUDARKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.

 LEMBAPKAN KULIT KERING YANG KUSAM.

  TEGANGKAN KULIT JADI LEBIH MUDA.

✘ HALANG SEL ROSAK KESAN DARI MATAHARI.

*GLA Complex berbentuk softgel berwarna kuning. Tak berbau dan senang ditelan. 

P R O D U K  2  S U S T A I N E D  R E L E A S E D  V I T A – C 

masker terbaik

Saya sendiri ada keturunan jeragat. Tapi dengan amalkan produk ini, jeragat saya tak tumbuh.

Ramai yang tahu vitamin C sangat bagus untuk cerahkan jeragat. Cuma nak bagitahu, ni ialah vitamin c paling canggih di dunia.

Ia ada teknologi “Sustained Released”. Teknologi ni akan kekalkan vitamin C dalam darah selama 5 jam. Bayangkanlah kesannya bila vitamin C ada dalam darah selama 24 jam. Saya akan ajar caranya.

Vitamin C jenama lain akan dilepaskan sekali gus  ke dalam darah. Tapi tubuh hanya boleh serap sebahagian saja pada suatu masa. Jadi, yang lain akan dibuang. Kan membazir tu ?

Berbeza dengan vitamin C ini. Ia melepaskan 100mg setiap jam dan diserap dengan optimum oleh tubuh. Ini ialah produk pertama di dunia yang ada teknologi macam ni.

Antara fungsi penting vitamin c dalam mengatasi jeragat ialah:

✘ CERAHKAN TOMPOK JERAGAT DENGAN CEPAT.

✘ PULIHKAN SEL KULIT MATI DENGAN AKTIF. 

✘ SEKAT BINTIK HITAM BARU DARI TUMBUH.

✘ HALANG KULIT MATI KESAN DARI SINAR UV.

✘ ANJALKAN KULIT

✘ PUDARKAN PARUT JERAWAT YANG MEMBENTUK JERAGAT.

* Vitamin C berbentuk tablet berwarna keputih. Boleh dipatahkan menjadi 2 untuk mudah ditelan..

 


 Mengapa Produk Lain Gagal Atasi Jeragat ?


Jenama ini sangat mementingkan kualiti pada setiap produknya. Sebab itulah mereka buat lebih dari 83,000 ujian untuk produk- produknya.

Paling penting, setiap produk jenamanya mengatasi masalah terus daripada punca jeragat yang sebenar. 


Berapa Lama Saya Perlu Makan Untuk Dapat Kesan ?


 

pudarkan jeragat cepat

Kadar pemulihan bagi setiap individu adalah berbeza- beza. Ada yang rasa kesan seawal 7 hari. Ada pula yang rasakannya selepas 2 minggu dan ada yang sebulan.

Jadi, pastikan puan dapatkan produk dari saya untuk teknik pengambilan yang betul. Salah cara makan puan juga yang rugi.


 Cara Makan Mini Pack Jeragat


 

vitamin jeragat

Ini beza saya dengan pengedar yang lain. Saya tegas dalam memberikan teknik pengambilan yang betul. Apa guna produk bagus tapi caranya tak betul. Kesan tak nampak, duit pun ke mana.

Jadi…

Caranya akan saya terangkan secara panjang lebar selepas pembelian. Percayalah, ilmu saya ibarat pakar kerana saya dilatih oleh Pakar Nutrisi profesional.

hilangkan jeragat budget


 Testimoni GLA Complex & Vitamin C


 

petua hilangkan jeragat

Kak Maznah dari Kemaman. Menderita jeragat kesan dari parut yang tak sembuh dengan baik. Kombinasi GLA Complex dan Vitamin C berjaya cerahkan jeragat beliau. Muka pun nampak tak kusam dan makin muda.

Disclaimer: Kesan pada setiap individu adalah berbeza mengikut tahap kronik punca jeragat.

testimoni set jeragat shaklee

 Disclaimer: Kesan pada setiap individu adalah berbeza mengikut tahap kronik punca jeragat.

Harga Mini Pack Jeragat


Dapatkan kedua- dua produk ini hanya dengan harga paling istimewa. Hubungi saya untuk pertanyaan dan harga terbaik.

Produk akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja.


Beli Dari Pakar


 

Saya telah menyelesaikan banyak masalah jeragat dan jerawat. Dengan teknik pengambilan dan tips- tips berkesan, saya akan pastikan anda puas hati dengan kesannya.

Yang penting, cik puan nak kulit yang cantik dan berseri kan ? Jadi inilah jawapannya.

Untuk belian Mini Pack Jeragat online, puan hanya perlu klik logo di bawah dan ikuti langkah yang ditunjukkan. Set ini akan sampai ke alamat puan dalam tempoh 2-3 hari bekerja.

Klik untuk tempahan segera

atasi jeragat

Atau

Whatsapp ” Mini Pack Jeragat” ke 0193949873

Sekian

Salam sayang dari saya,

Norfaziela Mohd Noor

83 thoughts on “Mini Pack Jeragat Mengembalikan Kecerahan Wajah”

  1. Assalam Pn Ziela,
    Saya dh slalu dgr yg GLA & vit C ni elok untuk jeragat. Kawan saya makan dan jeragat dia dah hilang. Saya pun nak cuba. Tlg email harga pada saya. Tq

  2. Tq for the consultation Ziela. Barula akak puas hati. Jodoh akakla dpt jumpa ziela. Rupanya camtu teknik yang betul. Appreciate it. Stay intouch yer 🙂

    1. Kak suhaila,sy pon happy jmpa akak. Mcm saya katala kak, semua org bleh jual tp tak semua bleh bg teknik betul. Sy mmg suka consult user. Smpi jd kawan baik pon ada. Niat baik insyaAllah dibalas baik kak. Anyway apa perubahan bleh whatsapp ziela yer. Xsabar nk dgr good news.

  3. Alhamdulillah dh masuk minggu ke 2 akak guna set ni jeragat dah makin nipis. Kulit muka pon tak berminyak sgt dh mcm dlu. Pipi pun rs tegang. 1st time guna produk. & jadi. Oh ya, Jangan lupa pos coqhealth tu yer.

    1. Salam Puan Jamiah, semoga puan di dalam lindungan Allah dan sihat hendaknya.

      Terima kasih puan kerana bertanya. Kulit muka terbakar adalah salah satu masalah kulit, ianya akibat daripada sinaran Uv, dan kalau di biarkan akan menyebabkan jeragat puan Jamiah 🙂
      Saya cadangkan puan untuk, consume set untuk mengatasi masalah kulit terbakar dan lindungi kulit puan dari masalah kulit terbakar.

      Manakala untuk masalah lutut, saya ada cadangan khas untuk masalah sakit lutut dan sendi.

      Puan boleh whatsapp saya 019-3949873 @ pm ke page norfaziela dot com –> https://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

      Terima Kasih.

  4. Pingback: Set Jeragat Premium : Jeragat Hilang Pantas - Norfaziela.com

  5. Assalamualaikum ..
    saya ingin bertanya adakah kesan sampingan selepas mengambil GLA ? Sebab saya pernah nengambil ubat utk menstabilkan hormon, tetapi selepas itu makin banyak jerawat yg keluar . Terima kasih atas info yang dikongsikan.

    1. Waalaikummussalam Puan Hasnah,

      Kesan sampingan Gla tak ada ye puan, sepanjang pengalaman ziela,
      Fungsi Gla membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone kulit.

      Malah Gla memperbaiki inflamasi kulit, membantu mencairkan sebum yang berminyak, mengurangkan rongga dari tersumbat.

      So sangat bagus untuk mengelak dari timbulnya jerawat.

      Untuk pertanyaan lajut boleh hubungi ziela di 0193949873 @ zielaamin83@gmail.com

  6. Waalaikumussalam Puan. Vitamin C ni berfungsi mencerahkan kulit secara semulajadi, meningkatkan kolagen dan menyihatkan kulit muka. Kulit yang sihat akan dapat menyembuh sel mati dengan lebih aktif.

    Puan Zaiton boleh terus whatsapp saya ke 0193949873 untuk info lebih details.
    Kesan jeragat menipis, pudar dan hilang akan dapat dilihat dengan tekni pengambilan berkesan dari saya.
    Terima Kasih.

    1. Assalamualaikum cik puan Mimie, terima kasih berminat dengan mini pack jeragat. Boleh puan tinggalkan no hp untuk ziela pm harga mini pack jeragat , atau puan boleh hubungi ziela di 0193949873

  7. Sya mmpunyai geragat yg degil..da bmcm2 product sy cube cume 1 product yg nmpk bkesan,iaitu night cream tp bile xsmbg pkai @ trtggl 2-3 ari,geragat kluar semule & mkin teruk.. Klau mkn pil ni,blh ke pkai night cream yg sedia pkai skrg?blh bgtau brape hrge utk 2 pil tu…

    1. Salam Cik Puan ,
      Terima kasih berminat dengan mini pack jeragat . set ni boleh di gabungkan dengan set krim puan, ataupun bagus , jika puan stop dulu, supaya boleh tengok perbezaan produk. jika puan nak tahu details, boleh hubungi ziela di 0193949873 😉

  8. Pn.ziela akak dah cuba mcm2 produk utk jeragat, mn lbh baik ratu malaya atau miji pack jeragat, tlg bantu kzue, hilang rasa keyakinan diri

    1. Waalaikumussalam Kak Nafisha,

      Ziela ucap congrate sebab buat keputusan untuk kembali cerah dengan Mini Pack ini. 9/10 pengguna sangat happy dengan kesan set ni. So, untuk mudah saya consult, harap akak boleh Whatsapp saya ke 0193949873 atau tinggalkan no hp akak. Terima kasih.

  9. Pingback: 6 Punca Jeragat Yang Wajib Anda Tahu

  10. siti mariam bt ahmad

    Askm ziela…..akak ni dh stress sebenarnya….dh mcm2 akak pki…ada jgk minum suplement tpi jeragat ttp degil..dh byk duit habis….dh fedup dh pon…tpi bla tgok post ni rsa nk cuba la…akak dpt jeragat ni msa pegnent ank yg last ni….dh setahun lbih bertapok kt muka ni…malu nk berdpan dgn org…bleh x wsup akak…0124752378…tq

    1. Waalaikumussalam Kak Siti,
      Semalam saya baru post d FB. Alhamdulillah Allah lorongkan mereka-mereka yang ada masalah jeragat supaya saya boleh tolong. InsyaAllah dengan ilmu dan teknik ni Allah balik kan semula kulit cantik. Saya akak Whatsapp akak. Terima kasih. Wallahualam.

  11. Salam puan.saya ingin tahu lebih lanjut lg mengenai produk nie.boleh terang lebih lanjut dan harga ke email says

  12. Pingback: 5 Cara Kenal Jenis Kulit Normal, Berminyak, Kering, Kombinasi

  13. Salam puan…boleh bagi details harga untuk set jeragat…pun dh bermacam2 produk makan dan pakai…still tak hilang….sedih betul tengok muka selepas cuci…..jeragat nya tertumpu di sebelah kiri dan kanan pipi sahaja….harap puan dapat membantu. terima kasih…

    1. Wasalam puan maizura,

      Kalau boleh puan terus whatsapp saya ke 0193949873 untuk saya beri info produk dan konsultansi. Sangat ramai yang dah berjaya. InsyaAllah saya bantu sebaik mungkin.

    1. Waalaikumussalam Puan sha,

      Terima kasih sebab berminat. Boleh saya minta puan whatsapp ziela ke 0193949873. Sebab saya kena tanya beberapa soalan supaya produk ni berfungsi dengan maximum pada wajah puan. Terima kasih.

      wallahualam.

  14. Pingback: - Norfaziela.com

  15. Pingback: Testimoni Mini Pack Jeragat | Dulu Saya Malu Dan Sangat Sedih - Norfaziela.com

  16. Pingback: 3 Jenis Ubat Jeragat Di Pasaran | Fungsi Dan Kesan Sampingannya - Norfaziela.com

  17. Assalam pn ziela.. Terima kasih atas perkongsian. Sy tertarik dgn set jeragat ni.. Sy mmg ahli shaklee dan baru dlm shaklee dan ada set jeragat gla complex, vita c dan vita e.. Cuma sy x pasti cara makan yg betul.. Sy bru kena jeragat ni sejak bulan jun yg lalu.. Boleh x pn ziela guide sy cmna nak conaume set tu.. Atau sy kena beli set dr puan lg?

    Terima kasih puan..

  18. Pingback: 9 Tips Pilih Ubat Jeragat Berkesan dan Selamat - Norfaziela.com

  19. Pingback: Petua Atasi Jeragat Moden - Norfaziela.com

  20. Pingback: 7 Petua Atasi Jeragat Yang Dimodenkan - Norfaziela.com

  21. Pingback: Krim Jeragat -Cara Lebih Pantas Hilangkan Jeragat. Cubalah ! - Norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *