Home » Blog » ” Mengapa Jerawat Ku Tak Hilang- hilang ? “

” Mengapa Jerawat Ku Tak Hilang- hilang ? “

Flawless skin tanpa jerawat

Oleh Pakar Jerawat

image

Makin ramai yang hubungi saya mintak tolong untuk selesaikan masalah jerawat mereka. Lepas bersoal jawab, sebenarnya memang mereka dah cuba macam- macam produk. Tapi kebanyakannya hanya beri kesan sementara.

Sebelum saya menjadi pakar dalam set jerawat Shaklee, saya sendiri hadapi masalah jerawat terutamanya bila masa haid. Selepas saya gunakan set jerawat Shaklee dengan teknik pengambilan yang betul, kini masalah jerawat tak timbul- timbul dah.

Kebanyakannya perempuan yang menghidap jerawat pada usia belasan tahun sehingga akhir 30 an. Tapi paling ramai yang jumpa saya secara serius ialah dalam lingkungan 23 hingga 26 tahun.

Mungkin sebab masa inilah hidup mereka aktif. Naluri nak cantik semakin kuat dan mereka tekad untuk atasi masalah jerawat. Saya setuju kerana inilah masa terbaik. Kalau tak diambil tindakan drastik, parut akan beri kesan lebih buruk pada wajah. Bila masuk saja umur 30 an, senang lah jeragat nak tumbuh.

Cuba tengok testimoni yang baru saya dapat petang tadi.

image

Saya dapat tertimoni macamni hampir setiap hari.

Saya suka tolong wanita yang ada masalah jerawat. Pada saya, masalah jerawat adalah mudah. Cuma perlu tahu punca sebenarnya dan pilih vitamin yang betul- betul berkualiti tinggi.

Setakat hari ini Alhamdulillah boleh saya katakan 9/10 pelanggan saya sangat berpuas hati dengan kesan produk ini. Ia kecutkan jerawat dengan cepat, melicinkan kulit dan mencerahkan kulit.

Kalau anda nak alami kesan konsultansi berkualiti tinggi daripada saya, jangan segan silu untuk hubungi saya.

Ramai yang lebih suka menghantar gambar kulit mereka untuk saya tahu keadaannya.

Sekian.

Wassalam

1 thought on “” Mengapa Jerawat Ku Tak Hilang- hilang ? “”

  1. Pingback: Tidur Dengan Make Up Undang Jerawat - norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *