Home » Blog » Kekal Kurus Dengan Vivix

Kekal Kurus Dengan Vivix

cara atasi jeragat cepat dengan vivix

Oleh Norfaziela

Saya terpanggil nak kongsikan tentang Vivix Shaklee, apabila saya terjumpa testimoni seorang master Shaklee yang dapat menurunkan berat badannya hanya maintain pengambilan Vivix.

Setiap kali saya keluar, ramai yang tegur badan saya slim, takde extra di mana-mana. So, saya termenung berfikir, apa yang saya consume dalam produk shaklee ni yang menyebabkan badan saya maintain, sedangkan saya tak pernah kontrol makan, saya kerap makan nasi 3 pinggan pada pukul 930 malam. Dan saya selalu makan lewat malam, burger dan sebagainya. So, kalau tengok kan tabiat saya ni, sepatutnya, berat saya dah tentu tak leh nak maintain kan.

Di samping menyusu badan , penat berniaga, uruskan anak dan macam-macam lagi. San saya yakin, Vivix, membantu untuk saya maintain slim selepas saya baca testimoni master tersebut.

 

testi vivix
kekal kurus dengan vivixSekarang baru lah saya paham, rupa-rupanya, Vivix lah yang membantu saya maintain slim. Bahkan ramai yang tegur umur saya bukan 31, tak logik saya ada anak 3.

[Klik di sini untuk info penuh tentang Vivix]

Statement ni bukan statement syok sendiri, tapi sebagai perkongsian, sebab saya di kelilingi customer yang nak sangat cantik. Sebagai seorang yang bertanggungjawab berkongsikan kebaikan.

saya nak ajak semua, mencuba vivix,
kita akan dapat maintain berat badan kita, kita akan awet muda, kita akan sihat dan cergas.

kalau kita dapat semua kebaikan diatas tu, saya rasa, kita sudah menjadi isteri idaman suami bukan.

vivix shaklee halang 13 tanda penuaan

 

berminat nak mencuba, hubungi saya norfaziela mohd noor , sms/whatsapp 019 3949873 vivix

4 thoughts on “Kekal Kurus Dengan Vivix”

  1. samala kita..sebab bervivix kut badan tak naik-naik..makan mlm bleh kata wajib..kul 12 ke atas tu bleh lagi perabis nasik 2 pinggan..ibu menyusu kan lapar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *