Home » Blog » Cara Kuruskan Peha Dengan Vitamin Shaklee

Cara Kuruskan Peha Dengan Vitamin Shaklee

Cara Kuruskan Peha Dengan Vitamin Shaklee

Oleh Norfaziela

Untuk kuruskan peha, anda kena hapuskan lemak yang menyebabkan peha kita besar. Lemak itu adalah lemak degil yang berada di bawah kulit peha anda.

cara kuruskan peha

Anda tahu tak bahawa, lemak di bawah peha itu adalah lemak lama yang degil. Antara cara yang paling bagus untuk kuruskan peha ialah seperti yang di cadangkan oleh pakar nutrisi Shaklee ialah dengan memecahkan lemak dengan 2 produk lansingnya iaitu Lecithin dan Cinch Shake.

Lecithin mampu memecahkan lemak dan kolestrol yang mana sebagai pembersih salur darah. Pengambilan lecithin untuk kuruskan peha, ianya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid. Lecithin ini juga mampu melansingkan , kecikkan peha dan mana-mana anggota badan yang besar.

Pengambilan dos lecithin yang dicadangkan mampu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelansingan yang seimbang.

Lecithin juga berfungsi dalam kecikkan badan apabila ia mampu meringankan sembelit, lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.Dan tanpa suasah payah membantu dalam proses kecikkan peha dan bahagian tubuh lain yang besar.

Lecithin dari Shaklee Malaysia [ Klik di sini]

Cinch Shake pula membina otot dalam proses membentuk metabolisma yang tinggi dalam badan kita supaya, apabilacara-kuruskan-peha-dengan-vitamin-Shaklee suatu hari kita tidak meneruskan diet lagi, badan kita masih mampu membakar kalori seperti kita mampu semasa proses kurus bersama Cinch Shake.

Anda yang menjalani proses kuruskan peha dan anggota lain dalam program ini, akan kehilangan lemak, serta, inci dan pada masa sama mengekalkan otot.

Cinch shake penting dalam proses kuruskan peha dan anggota badan kerana ia mampu memelihara otot semasa menurunkan berat badan.

Malah, ia mampu membuat kita rasa puas dan kenyang. Mampu mengekalkan tahap gula supaya kita nak kurus tapi bertenaga.

Saya baru saja lepas berbincang dengan pakar nutrisi Shaklee tentang senaman untuk kurus. Dia beritahu saya, mesti ada pergerakan untuk meleraikan lemak pada kulit atau salur darah. Kalau lemak tu tak bergegar lambat sikitlah nak pecah kan. Jadi saya nak kongsi senaman untuk kuruskan peha:

Jadi, dapatkan Lecithin dan Cinch Shakee Shaklee daripada saya sekarang. Anda akan bertuah dengan perkongsian tips kecantikan daripada saya. Hubungi 019 3949873.

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

SID 908452

Pengedar Shaklee# Pakar Produk Shaklee# Pakar Kecantikan# Mentor Bisnes Shaklee

Facebook Norfaziela Dot Com

1 thought on “Cara Kuruskan Peha Dengan Vitamin Shaklee”

  1. Pingback: 11 Rahsia Tips Diet Untuk Kurus dan Cun | norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *