Home » Blog » Krim Jeragat – Lebih Cepat Dan Mudah Hilangkan Jeragat. Cuba lah !

Krim Jeragat – Lebih Cepat Dan Mudah Hilangkan Jeragat. Cuba lah !

krim hilangkan jeragat degil

Krim jeragat terbaik ini dijamin 200% selamat dan berkesan. Puan mungkin dah guna bermacam krim sebelum ni. Tapi percayalah krim jeragat ini sangat selamat. Ia mencerahkan jeragat tanpa rasa pedih, gatal, merah dan sakit. 100% krim jeragat semulajadi yang dibuktikan berkesan atasi jeragat.

Lihat video pendik tentang krim jeragat yang luar biasa ini.

Ziela dah berurusan dengan lebih dari 3,836 orang penghidap jeragat. Dari jumlah ini, hampir 2 per 3 dari mereka menghidap jeragat tahap kronik kesan dari salah guna produk seperti krim jeragat yang bertoksik. Macam- macam jenama yang mereka sebut. Mereka cuba lagi dan lagi.

Kesannya elok sekejap, tapi lepas tu makin kronik. Kesian…

Krim Jeragat Tanpa Toksik

Sapu krim jeragat ni dan jeragat akan hilang. Cewah ! Senang betul bunyinya.

Tapi, indah khabar dari rupa.

Sebab itu ramai yang suka cuba- cuba bermacam jenis krim jeragat di kedai jamu. Tak tahu apa kandungannya. Macamana proses krim tu hilangkan jeragat pun kita tak pasti.

Bila dah ramai yang terkena side effect sebab salah guna produk, kita sepatutnya lebih bijak memilih krim jeragat.

NutriWhite Spot Whitening Treatment

NutriWhite Spot Whitening Treatment ialah sejenis krim jeragat semulajadi tanpa kesan sampingan pada kulit. Kenapa NutriWhite begitu berani melabelkan ianya semulajadi ?

Sebab, NutriWhite diuji dan bebas dari bahan- bahan ini:

 

krim hilangkan jeragat

Kesan Pengunaan NutriWhite Spot Whitening Treatment

krim hilangkan jeragat

Kalau puan nak tahu, ini ialah produk utama dalam Mini Pack Jeragat yang dah bantu hampir 1,000 wanita sejak 2013.

Kesan Spot Whitening Treatment ialah :

✔ Tompok jeragat jadi pudar dengan cepat.

✔ Tiada lagi jeragat baru yang tumbuh.

✔ Kulit di bahagian jeragat jadi cerah. Boleh juga digunakan pada keseluruhan wajah.

✔ Menaikkan warna kulit kelihatan semakin segar.

✔ Kulit jadi halus dan lembut.

✔ Kulit menjadi tegang kesan dari kandungan vitaminC semulajadi didalamnya.

✔ Kesan jeragat atau parut pulih dengan cepat.

Testimoni Pengguna NutriWhite

petua hilangkan jeragat cepat

Puan Shima kini tampil yakin dengan wajah tanpa jeragat selepas menggunakan NutriWhite Spot Whitening Treatment

produk hilangkan jeragat

Baru 18 hari !!!!!!  Jeragat Kak Mas dah semakin pudar. Alhamdulillah.

 

krim hilangkan jeragat

Testimoni 3 : NutriWhite mampu meneutralkan kesan sunburn.

Pertanyaan/ Order

Puan boleh terus Whatsapp ‘Krim Jeragat‘ ke 0193949873 (Ziela)

Atau

Puan juga boleh buat pembelian dengan klik butang ‘ORDER NOW‘ di bawah:

krim jeragat

 

Carian Berkaitan:

  • Krim jeragat selamat
  • Krim hilangkan jeragat
  • Krim jeragat
  • Cara hilangkan jeragat tebal
  • Cara atasi jeragat
  • Krim untuk jeragat

 

11 thoughts on “Krim Jeragat – Lebih Cepat Dan Mudah Hilangkan Jeragat. Cuba lah !”

  1. Salam,

    Akak nak cakap yang produk ni memang best dik. Takde peeling – peeling macam krim jeragat yang akak pakai sebelum ni. Kulit jadi lembut je. Terima kasih sebab cadangkan pada akak.Tq

  2. Salam Puan Ziela,

    Kawan saya pun ada guna. Boleh tengok kesan cerah kat jeragat dia. Camne saya nak dapatkan produk ni dari puan ? Cara pengunaan pula macamane ?

    1. Terima kasih Puan,

      Memang camtula feedback dari kastemer saya pun. Puan boleh whatsapp pada no saya di 0193949873. Teknik penggunaan saya saya akan ajar puan step by step.
      InsyaAllah konsultansi saya berpanjangan pada setiap kastemer saya.

    1. Terima kasih sebab bertanya. Kebanyakan yang datang pada saya memang dah lama ada jeragat. Ada yang berbelas tahun dah. Pakai macam- macam produk dah.
      Dan ramai yang tak faham punca sebenar jeragat. Jadi kalau dengan saya, saya ajar apa punca dan macamana produk ni boleh atasi puncanya. Nak jadi terus jauh sekali. InsyaAllah bila ada kefahaman kita lebih bijak hilangkan jeragat. Tak la buang duit kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *