Home » Blog » Rawat Dan Elak Jeragat Dari Datang Lagi.

Rawat Dan Elak Jeragat Dari Datang Lagi.

Anda ada masalah jeragat yang tidak selesai-selesai? tonton video di bawah sehingga habis.

Sila klik link ini [ Set Jeragat Shaklee ] untuk maklumat lanjut.

Rawat Dan Elak Jeragat Dari Datang Lagi.

Zila nak kongsikan macam mana nak rawat jeragat secara betul, efektif dan semula jadi. Jeragat ni, kita faham ianya kena atasi dengan skin care. Tepek-tepek krim maka jeragat itu akan hilang.

Sebenarnya betul, Memang luaran sangat-sangat penting. Tetapi yang paling penting ialah dalaman. Kalau tanpa dalaman, jeragat susah hilang, sebab itu kebanyakan mereka yang berusaha dengan pakai skincare, pakai krim macam-macam tapi masih tiada perubahan malah makin teruk.

Sebab apa? Sebab kulit kita ni ibarat tanah, Tanah ni dia perlukan baja dia. Apa keperluan nutrisi untuk muka kita?
Antaranya ialah vitamin C, Vitamin C itu keperluan di wajah sebab dia banyak di bahagian muka kita, sebab kolagen yang dihasilkan di muka memerlukan vitamin C.

Tapi untuk kes jeragat ni pula. Kes jeragat ni macam mana nak rawat?

Dia perlukan antioksidan. Antioksidan itu melawan kerosakan daripada apa-apa UV, radikal bebas, atau pon skincare yang banyak chemical.

Jadi kalau kita tak ambil suplemen daripada dalam, maka jeragat kita memang tak akan sembuh. Macam Zila sekarang umur nak masuk 40 walaupun ada keturunan jeragat dan risiko tinggi untuk ada jeragat tapi alhamdulillah zila dah konsisten lapan tahun ambil suplemen ni dan ianya sangat melindungi kulit zila.

Macam contoh walaupun zila berjemur dekat tempat panas, tapi lepas balik ke apa, tak ada sunburn. sebab masa tengah pembakaran, panas tengah kena kulit muka, vitamin-vitamin yang Zila makan itu dia keluar untuk lindungi kulit. Dia naturalkan balik radikal-radikal bebas, jadi itu fungsi suplemen yang tinggi antioksidan.

Dia lawan dan dia lindungi, dia lawan itu maksudnya bila ada serangan, dia lindungi itu supaya bila yang dijaga, dirawat dia akan jaga supaya kekal lama. Maksudnya bila jeragat itu hilang, dia kekal lama hilang tu.

Jadi kalau anda ada masalah jeragat, Zila memang nasihatkan ambillah suplemen sebab ini pengalaman Zilah sendiri. Kalau kita mengharapkan seratus peratus daripada skin care, ianya hanya membantu dalam 20 atau 30% sahaja. Itu pun kalau skincare itu berfungsi. banyak skincare yang tak berfungsi pun. Berfungsi sebulan dua, lepas itu bila kita stop, makin teruk.

Jadi untuk jeragat ini memang kena keluar kan duit sikit, ambil suplement dan konsisten supaya kulit kita terjaga dan jeragat itu dah tak tumbuh ataupun hilang sepenuhnya. Jika anda ada masalah jeragat, hubungi Zila sebab Zila nak bantu anda.

testimoni

testimoni set jeragat shaklee

testimoni set jeragat shaklee

testimoni set jeragat shaklee

Pertanyaan Tentang Shaklee ?

Berminat untuk tahu lebih banyak penyelasaiaan masalah yang lebih berkualiti, selamat dan berkesan.

Sila klik link ini [ Set Saraf Shaklee ]

Berminat Dengan Vitamin Lain Untuk Masalah Kesihatan/ Kecantikan ?

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen dan share dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

Facebook – (Like & Follow Saya)

Dapatkan tips-tips terbaru tentang cara mengatasi masalah kesihatan/ kecantikan menggunakan vitamin semulajadi.

 

 

 

 

 

carian berkaitan: set jeragat shaklee, cara elakkan sunburn, cara atasi jeragat, cara hilangkan jeragat, cara hilangkan jerawat,

Leave a Reply

Your email address will not be published.