Home » Blog » Harga Shaklee Youth | Dengan Siapa Patut Saya Beli ?

Harga Shaklee Youth | Dengan Siapa Patut Saya Beli ?

harga shaklee youth

Selain faktor lulus KKM atau tak, halal atau tak, apa lagi yang anda fokus masa cari skin care?

Antara ciri yang kebanyakan dari kita tengok masa pilih skin care:

  • harga
  • bahan-bahan
  • populariti
  • packaging
  • kelebihan produk

Tu antara apa yang saya nampak melalui pemerhatian kasar saya.

Kita tengok antara dua ciri penting yang biasa kita fokuskan masa cari produk…

Harga Shaklee Youth VS Kelebihan Shaklee Youth

Kalau dari yang saya perhati secara kasar, harga ni memang nombor 1 kebanyakan dari kita pandang dulu.

Tapi anda kena tahu, sesuatu produk atau barang tu murah atau mahal, mesti ada sebab.

Krim-krim timbang tu murah, tapi buruk padahnya bila kita guna kan?

Akibatnya kulit terhakis, lepas tu kalau berhenti guna habis muka jadi macam jalan tar, pedih, ada yang sampai jadi bengkak muka.

Untuk YOUTH, saya nak cerita kelebihannya, tak nak cerita harga Shaklee YOUTH lagi.

harga shaklee youth

 

Kelebihan Shaklee YOUTH Ternyata Tak Setanding Harga!

Kenapa saya tekankan macam tu, sebab kalau nak cerita kelebihan Shaklee YOUTH ni, memang banyak.

Saya sendiri dah guna, saya sendiri dah alaminya.

Jadi saya nak bawa anda pula sekali alami apa yang saya dah alami. Saya nak share benda yang terbaik dengan anda.

  • Dihasilkan dan diuji secara klinikal tanpa kompromi
  • YOUTH dihasilkan setelah kajian selama bertahun-tahun dijalankan
  • Hasil kajian bertahun-tahun digabungkan dengan teknologi yang terkini untuk menghasilkan YOUTH
  • Bahan utama ialah tumbuhan – 100% organik, halal, selamat!
  • Mendapat kelulusan dari KKM
  • Merawat dan mencantikkan kulit anda jadi 10 tahun lagi muda dari usia anda – saya dah alami sendiri!

harga shaklee youthJom rawat dan cantikkan kulit anda dengan saya…

Saya bukan semata-mata nak perkenalkan YOUTH pada anda tapi saya nak bimbing anda dari A sampai Z.

Saya sendiri dah guna dan saya sangat puas hati dengan hasil pada kulit saya.

Jadi teringin sangat nak tolong anda rasa sendiri apa yang saya lalui.

Syukur, saya mendapat kepercayaan daripada ramai pengguna dan subscribers Youtube saya sekarang ada 2425 dan saya ada 9 tahun pengalaman facial.

Laman Youtube Saya

harga shaklee youth

 

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka anda berjeragat, kusam dan tak bermaya.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah, bersih, muda dan berseri.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara pilih skin care terbaik

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

carian berkaitan: cara pilih skin care terbaik, produk skin care terbaik, produk organik, produk skin care organik, kulit berseri, penjagaan kulit, skin care terbaik di malaysia, produk organik terbaik, skin care selamat, skin care clinically proven, skin care kelulusan KKM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *