Cara Cepat Hilangkan Jeragat Sebelum Raya. Sempat Lah Cerah !

Nak cara cepat hilangkan jeragat ?

Kalau boleh balik raya ni nak muka baru.

Tak nak orang belek muka kita macam tahun lepas. Tahun ni biarla orang puji pulak. Cantiknya.

Betul tak ?

cara paling cepat hilangkan jeragat

Klik untuk Konsultansi Jeragat segera !

Betul Ke Jeragat Boleh Hilang Cepat ? Sebelum Ni Banyak Menipu

Jawapannya  BOLEH tapi produk kena betul.

Sel kulit muka paling cepat bertukar berbanding dengan sel di bahagian lain. Bersalin setiap 10 hingga 30 hari.

Tapi walaupun sel baru, kenapa jeragat tak hilang jugak ? Pelik kan ?

Anda dah makan macam-macam produk, dah sapu macam-macam krim tapi jeragat tak hilang. Banyak kes yang jadi makin teruk.

Sebenanrnya anda tak faham apa hubungan sel dengan jeragat.

Baca lagi.

Apa Kaitan Nutrisi Kulit & Sel Baru ?

Macam mana nak hasilkan sel baru yang bebas jeragat.

Sel anda perlukan makanan (sama macam tubuh). Sel-sel anda perlukan banyak vitamin untuk hasilkan sel baru.

Sel perlukan vitamin C atau antioksidan lain untuk menghasilkan lebih kolagen.

Jadi bila produk yang anda ambil tak berkesan, maksudnya kualiti produk itu tak bagus.  Kalau produk itu boleh bagi nutrisi yang sel kulit perlu, dah pasti jeragat anda hilang.

Mungkin anda patut campak saja produk itu ke bakul sampah.

Lojik kan ?

Pilih Antara 2 Atau 2-2

Vitamin dan skin care ada kelebihan masing-masing dalam usaha anda hilangkan jeragat.

Jadi saya kongsi apa cara yang betul untuk pilih ke 2-2 produk ni:

  • Ikut tahap kronik jeragat anda.
  • Ikut baget yang anda ada.
  • Ikut berapa cepat anda nak jeragat anda hilang.
  • Ikut cadangan yang saya bagi.

Pilihan 1: Skin Care Jeragat Yang Cepat Dan Selamat (Luaran)

Hampir semua produk kecantikan kat Malaysia ni berani janji kesan cepat. Tapi hampir tak ada yang nak jamin selamat. (Tak percaya ? Cuba Google jenama skin care yang ada di Malaysia)

Kenapa ?

Sebab cara paling senang ialah guna bahan kimia. Bila bahan kimia jadi tak serasi dengan kulit.

Kesan awal memang baik tapi lepas konsistan guna mula lah keluar jerawat, pedih dan jeragat makin gelap.

Jadi Youth Skin Care ialah satu-satunya skin care jeragat yang berani jamin jeragat hilang cepat tapi selamat.

Bukan Cakap Mulut Tapi Masuk Makmal Canggih

Carilah dalam website skin care mana-mana pun di Malaysia anda tak jumpa yang tulis perkataan ‘clinically proven’.

Hanya Youth Skin Care betul-betul uji penggunanya.

Clinically proven bermaksud syarikat buat kajian pada pengguna skin care ini secara klinical. Pengguna di bawa ke makmal untuk di periksa dengan teliti.

Kulit muka diimbas dan kualiti kulit dibanding sebelum dan selepas penggunaan. Memang hebat. Walaupun baru guna, semua pengguna ada perubahan.

Majoriti skin care lain tak menguji kesan produk mereka pada pengguna secara klinikal. Mereka hanya bertanya atau pilih pengguna yang ada perubahan saja. Padahal sebahagian besar tak ada kesan.

Sekarang anda sedar betapa seriusnya jenama Youthni.

Vitamin Baiki Sel Jeragat Rosak

Youth bukan saja mencuci dan mencerah.

Tapi Youth ada vitamin semulajadi yang hasilkan sel kulit baru yang sihat. Dalam masa yang sama vitamin ini memperbaiki sel jeragat yang rosak.

Bukan itu saja, antikoksidan yang anda akan lawan kesan uv pada sel jeragat.

Anda mungkin dah tahu yang UV akan terus hitamkan lagi sel bila sel kulit lemah.

Dan skin care yang semulajadi diserap secara natural tanpa kesan sampingan.

Bebas 1500 Bahan Merbahaya

Carilah mana-mana skin jeragat lain. Jenama lain takut nak tulis produk mereka bebas dari banyak bahan merbahaya.

Sebab semulajadi pun tak semestinya selamat. Contohnya mekuri ialah semujadi tapi bahaya. Kan ?

Jadi Youth disahkan bebas dari 1500 bahan merbahaya yang biasa dijumpai dalam jenama skin care bukan saja di Malaysia tapi di seluruh dunia.

Ya, Youth sangat selamat !

100% Vegan

Vegan bermaksud sayuran, herba ataupun buah. Tak ada lansung kandungan dari haiwan.

Dengan kata lain Youth ialah skin care yang paling semulajadi yang anda pilih untuk wajah anda.

Pilihan 2: Jeragat Premium Pack (Dalaman)

Ada juga yang tak suka sapu-sapu. Katanya cerewet.  Jadi saya cadangkan ambil Set Jeragat Premium.

Selain dari hilangkan jeragat di muka, seluruh badan pun cerah. Itu kelebihan produk jeragat dalam yang berkualiti.

Bagaimana Set Jeragat Premium Hilangkan Jeragat ?

Senang saja.

Punca jeragat yang popular di Malaysia tak banyak.

  • Hormon tak stabil
  • Sel kulit yang lemah
  • UV dari matahari
  • Salah guna produk beracun

Set Jeragat Premium ini akan buat macam-macam ‘kerja’ untuk hilangkan jeragat anda termasuk:

  • Menstabilkan hormon kulit yang menjadi punca kulit lemah melawan jeragat.
  • Menaikkan penghasilan kolagen dengan banyak secara semulajadi. Bebas bahan kimia merbahaya.
  • Meneutralkan kesan UV pada sel kulit. Kulit tak merah dan rosak.
  • Memperbaiki sel rosak dengan cepat akibat penggunaan produk bahan kimia dan beracun.
  • Meningkatkan peredaran darah supaya kulit cukup vitamin dan kuat.
  • Menaikkan imuniti kulit melawan semua punca jeragat.
  • Menyihatkan kulit supaya muda, berseri dan bebas toksik.

Apa Buktinya ?

Terlalu banyak. Maaf testimoni ni tak ada edit.

Dalam masa yang singkat pengguna dapat perubahan. Dan semakin lama semakin hilang. Janji saya, produk ni berkesan dan paling selamat di Malaysia.

Tak ada kompromi dalam bab selamat ni. Kita nak pakai tubuh ni lama kan ?

Ramai Yang Menyesal. Kenapa ?

Saya mengaku ramai yang jual produk ni.

Tapi ramai yang datang beli mengadu seller mereka tak dapat bagi kesan yang mereka nak. Maaf, saya hanya bagi best consultation pada kastemer saya sahaja.

Produk ni ada cara penggunaan yang betul untuk dapat kesan paling hebat.

Kenapa saya yang terbaik ?

Jauh dari nak angkat bakul. Tapi saya adalah satu-satunya pengedar yang 100% fokus pada masalah jeragat sejak tahun 2013.

Dah ribuan pelanggan yang puas hati dengan perubahan yang mereka dapat. Dan itulah juga kepuasan saya.

Dari segi pemilihan produk, teknik pengambilan, tips dan follow up, itu kepakaran saya yang dah bertahun-tahun saya bina.

Tengoklah video-video saya. Saya yakin sebab saya dah bantu ramai orang bebas jeragat. Bukan cakap kosong. Dan bukan setakat jual.

cara paling cepat hilangkan jeragat

Klik Channel YouTube Norfaziela Dot Com

 

Mula Sekarang

Jadi pastikan untuk jeragat anda melabur pada produk dan seller yang betul.

Mungkin anda dah habiskan ribuan ringgit dan masa bertahun-tahun. Jangan buang duit dan masa lagi.

Hubungi saya di 0193949873. Saya yakin boleh bantu anda.

 

www.wasap.my/60193949873/Set%20Jeragat%20Luaran%20Dan%20Dalaman

Klik butang ini untuk pembelian menerusi whatsapp

cara berkesan hilangkan jeragat

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *