Home » Blog » Cara Atasi Resdung Kronik Dengan Resdung Super Pack

Cara Atasi Resdung Kronik Dengan Resdung Super Pack

ubat resdung kronik

Jom baca cara atasi resdung kronik. Kisah benar diri sendiri.

Muka macam kena tarik, senak dan gatal. Pagi-pagi selalu bersin. Makan itu gatal makan ini gatal.    

Susah la hidup macam ni. Stress! Penat! Seksa!

Arghhhhhhhh !!!!

Saksikan penyelesaian masalah rendung ini..

ubat resdung kronik

Ziela pernah rasa betapa seksanya resdung ni.

Sampai terpaksa lupakan makanan feberet cam budu dan seafood. Hari-hari sakit kepala, hidung sengau, telinga tersumbat, gatal muka.

Telinga asyik bengang. Bercakap dengan suami pon jadi pening.

Tapi alhamdulillah, semua dah settle lepas guna Resdung Super Pack ni.

set resdung kronik

Budu dah jadi bessss frennnn balik. Enjoy nya hidup boleh makan apa saja.

Bersin, jerawat, gatal, telinga tersumbat dah sayonara…

Jadi, untuk adik, abang, kakak yang dah lama terseksa, Ziela sesangat syorkan baca artikal ini sampai habis.

Ziela tulis ni cerita sebenar dari pengalaman Ziela sendiri dan kawan-kawan, betapa senangnya atasi redung kalau kena teknik dan produknya.

Cara Atasi Resdung Dengan Resdung Super Pack

Resdung Super Pack ni ada 3 produk utama. 3 produk ni ada fungi masing-masing yang boleh halang kesan dan atasi resdung.

Ziela story- story fungsi setiap produk :

Alfalfa Complex ( Halang Alergi)

set resdung kronikAlfalfa Complex ni sejenis herba yang sangat berkesan untuk atasi resdung. Juga dipanggil Raja Herba.

Tugas Alfalfa:

✘ MENGHALANG ALERGI DAN KESAN REESDUNG YANG LAIN

✘ MEMBUANG TOKSIK DALAM TUBUH (DETOKS)

✘ MENGHALANG GATAL HIDUNG, BERSIN DLL

✘ MENGUATKAN KETAHANAN TUBUH PADA MAKANAN ALERGI

[Info Penuh Tentang Alfalfa Complex -> Klik sini]

Sustained Released Vita C Plus

ubat resdung kronikVitamin C memang femes untuk atasi resdung. Ziela akan beritahu cara ambil vitamin C untuk hilangkan jerawat resdung sekali.

Antara fungsi Vitamin C untuk resdung:

✘ ANTI ALERGIK

✘ MENGUATKAN IMUN TUBUH

✘ MENGATASI SELSEMA

✘ MENGHILANGKAN JERAWAT

✘ MENGURANGKAN GATAL KULIT

✘ MENGATASI KULIT SENSITIF

[ Info Penuh SR Vita C -> Klik sini]

B Complex ( Anti Stess )

cara atasi resdung kronik

Berfungsi untuk mengatasi kesan resdung seperti sakit kepala dan stress.

Terutama bila telinga tersumbat dan muka rasa senak. Boleh juga legakan tension kerja, jaga anak dan suami juga. [Info B Complex -> Klik sini]

Kesan Pengambilan Resdung Super Pack

cara atasi resdung kronik

Hidup Ziela berubah lepas guna Set Resdung ni. Tak perlu fikir dah pasal pantang- pantang makan ni.

Antara kesan bila dah amal set ni:

✘ HIDUP LEBIH BEBAS & SYOKKK !!!

✘ BOLEH MAKAN MACAM-MACAM TERUTAMANYA BUDUUUUU !!!! 🙂

HILANG SAKIT KEPALA, TELINGA BERDENGUNG DLL

✘ BOLEH BUAT APA-APA AKTIVITI TANPA GANGGUAN

LEBIH FOKUS PADA KERJA RUMAH & JAGA ANAK

✘ HAPPY- HAPPY TANPA BAD MOOD 🙁

JARANG SELSEMA DAN BERSIN

✘ LEBIH YAKIN PADA DIRI SENDIRI

Testimoni

 cara atasi resdungpetua atasi resdunghilangkan resdung

Pertanyaan/ Order

Produk yang baik mesti bersama konsultansi yang betul. Ziela sangat faham dan pakar dalam teknik pengambilan vitamin untuk atasi resdung sederhana dan kronik.

Ziela akan tolong anda untuk keluar dari masalah resdung dan hidup lebih normal.

Best tau bila dah boleh makan macam-macam ni 🙂

Jadi, anda boleh order dengan 2 cara kat bawah ni:

Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0193949873 ( Pn Ziela)

Atau

PM INBOX FB saya di link ini –> https://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

Nak Harga Paling Rendah ?

cara masuk ahli shaklee

Senang aje. Bila join membership, anda akan dapat harga yang paling paling RENDAH sampai bila- bila. Keahlian pun untuk seumur hidup.

Cara daftar pun senang. Sila SMS/Whatsapp ‘JOIN AHLI‘ ke 0193949873.

Sekian,

Wallahualam

8 thoughts on “Cara Atasi Resdung Kronik Dengan Resdung Super Pack”

  1. Salam Pn Ziela.
    Saya dah macam-macam guna ubat resdung tapi alergi tetak ada balik. Makan kena memilih sampai suami pon komplen. Saya yakin lepas tengok video pn. Macamana saya nak order ?

    1. Wassalam Pn Idah,
      Saya rasa sendiri pn. Jadi saya boleh cerita dari hati. Orang berniaga macam sayani memang suka kalau hari0haro sakit kepala & gatal. Untuk lebih cepat pn terus whatsapp saya ke 0193949873. Delivery dalam 2-3 hari bekerja. Free postage.
      Wassalam

  2. Assalam Ziela,

    Kak Mah nak share testimoni sendiri. Setuju dengan yang ziela kata. Mula-mula ambik dah rasa kesan. Bangun pagi dah tak bersin. Cuba- cuba makan udang yang selalunya pantang. Eh! ok pulak. Tak rasa dah senak kat dahi ni. Memang rekomen la set ni.

  3. Mula-mula nak terima kasih la ziela sebab cadangkan set ni.
    Kalau tak memang derita hari-hari tak habis. Tak larat nak tulis panjang-panjang. Cuma nak bagitahu sangat puas hati. Bukan saja resdung hilang, jerawat pun. Kulit pipi boleh plak jadi anjal balik. Tq Ziela.

    1. Alhamdulillah. Sekadar membantu sambil mencari rezeki yang HALAL. Kastemer happy I pon happyyyyy.. Kalau nak tambah cun lagi whatsapp yer. Boleh bagi lagi cun lagi dengan set advance tu kak su. hehehe

  4. Assalamualaikum Pn Ziela,
    Ketam kat atas tula feberet saya. Dah lama tinggal kes tak tahan gatal 🙁 . Saya nak order. Macamana ek ? Respon yer..

    Wassalam…

    1. Waalaikumussalam Pn Sha,

      Samala macam Ziela. Dulu sampai terpaksa skip budu. Pn boleh terus Whatsapp/ SMS ziela ke 0193949873. Ziela bagi konsultansi & harga paling best. Wassalam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *