Home » Blog » Bagaimana Nak Hilang Jeragat Cepat ?

Bagaimana Nak Hilang Jeragat Cepat ?

cara atasi jeragat kronik cepat

Saya nak berikan puan cara cepat hilang jeragat. Cara ekspress. Nak tak ? Bukan petua yang letih buat tapi tak jadi- jadi.

Klik ‘ 2 Cara Ringkas & Berkuasa Hapus Jeragat

Sebelum tu, kalau nak puan betul- betul serius nak hilangkan jeragat cepat. Jangan lepaskan, bimbang puan terlepas cara atasi jeragat yang puan cari selama ini.

‘Klik’ butang di bawah untuk dapatkan konsutansi percuma atasi jeragat

Pertama : Yakin Boleh Pulih

Ramai je yang tak percaya jeragat boleh hilang cepat. Puan percaya tak ?

Kalau tak percaya memang susah nak hilang sebab sangkaan kita itu adalah DOA. Allah berfirman,

” Aku itu sebagaimana sangkaan hamba Ku”.

Jadi mesti sangka baik.

” Aku boleh cantik & aku akan cantik. Aku dalam proses untuk cantik semula ” Kata macam tu dalam hati. InsyaAllah Allah akan jumpakan caranya.

Yakin lah !

Kedua : Ambil Anti-Oksidan Yang Tinggi

cara hilangkan jeragat cepat

https://www.washingtonpost.com

 

Bayangkan kulit puan sesihat kulit anggur atau epal ini. Segar, licin, tegang dan kuat. Puan tahu apa rahsia kulit buah ni ?

Jawapannya ialah ANTI-OKSIDAN YANG TINGGI.

Lapisan kulit epal dan anggur ni ada tinggi anti-oksidan. Hingga ia dapat melawan penyakit dan boleh kekal tegang dalam masa yang lama.

Sama la juga dengan kulit kita. Kita memerlukan antioksidan yang tinggi melawan dan mengatasi jeragat.

Antara kesan antioksidan pada kulit :

  1. Menghilangkan jeragat dan kesan penuaan yang lain.
  2. Menghalang kerosakan sel pada kulit wajah.
  3. Memperlahankan proses oksidasi yang mengakibatkan jeragat.
  4. Memperlahankan kehilangan kolagen dalam kulit.
  5. Menegang kulit.
  6. Mencerah dan menyegarkan kulit.

Dan…

Di US, wanita disana sudah tak begitu teruja dengan kolagen.

Mereka kini memilih Resveratrol, sejenis ekstrak anti-oksidan semulajadi dari buah- buahan yang jauh lebih hebat dari kolagen.

 

Jadi, puan mesti cuba produk yang ada antioksidan atau Resveratrol untuk hilangkan jeragat cepat.

Tapi pastikan ia semulajadi.

 

Ketiga : Stabilkan Hormon & Naikkan Kolagen

ubat jeragat selamat

Ini ialah cara seterusnya jika puan tak mampu untuk dapatkan Resveratrol. Iaitu dengan menstabilkan hormon dan meningkatkan kolagen.

Stabilkan Hormon

Selain dari Vivix, pilihan ke-2 ialah dengan Jeragat Mini Pack dengan 2 fungsi penting iaitu menstabilkan hormon dan mencerahkan kulit.

Tengok video yang mencecah 20,000 penonton ini.

Majoriti wanita menghadapi masalah kulit akibat hormon sampai ke usia 50 an. Hormon yang tidak stabil akan melemahkan kesihatan kulit.

Masalah hormon tak stabil biasanya berpunca dari stress, hamil dan pengambilan perancang.

Kesannya, kulit jadi tak kuat untuk pemulihan dan melawan jeragat.

Untuk stabilkan dicadangkan anda mengambil minyak Borage yang sangat berkesan untuk mengawal hormon.

Naikkan Kolagen

Kurang kolagen, kulit pun kurang cantik. Kolagen ni bukan untuk putih saja. Tapi kolagen juga untuk kesihatan keseluruhan kulit.

Caranya, ambil vitamin C semulajadi. Cara yang bantu jeragat hilang dengan cepat.

Kalau nak makan oren banyak- banyak pedihla perut pulak kan.

Dan pastikan vitamin C tu ada teknologi ‘ Sustained Released‘. Bila ada, vitamin C akan diserap hampir semua. Tak la membazir kan macam kebanyakan jenama dipasaran.

Keempat : Elak Matahari

cara atasi jeragat cepat

Dalam masa kita sembuhkan jeragat, jangan pula kita dekat dengan punca jeragat. Matahari yang terik akan tumbuhkan bintik hitam jeragat semula.

Jadi elakkan berpanas. Guna sunblock. Paling baik amalkan makan vitamin atau krim pelindung matahari. Ia akan menghalang kulit terbakar bila berpanas.

Cadangan Produk Hilangkan Jeragat Cepat

Selama saya membantu lebih dari 700 wanita yang menghadapi masalah jeragat, ada 2 cadangan yang saya berikan.

Pilihan No. 1 : Vivix – Cellular Anti Aging Tonic ( Highly Recommended)

Untuk puan yang dah hampir putus asa dengan produk yang tak berkesan, puan mesti cuba Vivix.

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih antioksidan berbanding Resveratrol. Kesannya adalah paling hebat untuk kecantikan kulit kulit.

Fungsi Vivix untuk jeragat :

  1. Mengatasi punca utama jeragat spt. hormon, kolagen dan termasuk keturunan.
  2. Memudar dan menghilangkan jeragat dengan cepat dan selamat.
  3. Mencerahkan jeragat.
  4. Memberi tona kulit yang sekata.
  5. Melindungi kulit dari bintik jeragat dan masalah kulit lain.
  6. Menegang dan melicinkan kulit.

Picture13

Jadi, kalau puan betul- betul serius nak hilangkan jeragat dengan cepat, sila dapatkan Vivix. Saya akan tunjukkan wajah- wajah yang mengamalkan Vivix secara konsisten.

Wajah mereka mulus, gebu, tegang, cerah dan bebas jeragat !

Pilihan No. 2 : Mini Pack Jeragat

Jualan Mini Pack Jeragat dah mencecah 1,600 pek. Pengguna sangat berpuas hati walau kesannya tak sehebat Vivix.

Set ini dilengkapi dengan GLA Complex dan SR Vita C Plus. Kedua- dua produk ini juga ialah untuk mengatasi punca- punca utama jeragat.

 

tips atasi jeragat cepat

cara cepat pudarkan jeragat

Fungsi Mini Pack Jeragat ialah…

  1. Menstabilkan hormon agar kulit kembali sihat.
  2. Meneutralkan kesan sinar UV.
  3. Meningkatkan penghasilan kolagen secara semulajadi.
  4. Memudarkan bintik hitam.
  5. Menegang dan mencerahkan kulit.
  6. Menhalang jeragat baru dari tumbuh.

Pertanyaan/ Order

Sila hubungi no. 0193949873 atau klik butang dibawah

shaklee untuk kayap

Belian Dengan Kad Kredit/ Debit

Klik butang di bawah dan ikut arahan yang diberikanatasi jeragat

 

16 thoughts on “Bagaimana Nak Hilang Jeragat Cepat ?”

    1. Puan Lieza,

      Set Jeragat ni berfungsi dari dalam. Jadi kesannya adalah ke seluruh tubuh. Puan Lieza boleh whatsapp saya ke 0193949873 untuk konsultansi dan pembelian. Terima kasih.

  1. Saya nur zaliah amira saya berumur 14 tahun saya menghadapi masalah jerawat dan jeragat ketika umur saya darjah empat jadi masalah ini berlaku sampai sekarang.jadi apa yg perlu saya buat padahal dah banyak prodak saya cuba tetapi tidak menjadi.jadi apa yang saya perlu buat sekarang?harap puan dapatdapat membantu saya.

    1. Assalamualaikum Adik Zaliah,

      Di usia muda macam adik, ada 2 sebab utaman jerawat. Pertamanya hormon. Adik tengah membesar dan kebiasaannya hormon tidak stabil Kedua, faktor keturunan juga boleh mainkan peranan. Mungkin dia usia yang sama, ada saudara atau ibu yang ada masalah yang sama ketiha itu.

      Jadi Adik boleh cuba GLA Complex untuk atasi hormon yang tak stabil . Didalam nya pon ada vitamin c untuk atasi luka jerawat. Boleh whatsapp saya di 0193949873.

    1. Waalaikumussalam,

      Kombinasi 2 produk ni sangat bagus. Dan untuk makluman tuan/ puan, saya memberi rundingan dan membekalkan produk vitamin dari jenama Shaklee yang natural dan berkualiti tinggi. Produk yang bagus mesti juga disertakan dengan teknik pengambilan yang tepat. Kalau berminat anda boleh whatsapp ke 0193949873. TQ !

  2. Pingback: Ubat Jeragat Semulajadi Untuk Jeragat Kronik - Norfaziela.com

    1. Assalamualaikum Puan Shidah,

      Terima kasih sebab bertanya. Fungsi mana- mana vitamin E agak sama. Cuma perbezaan besar ialah antara ia jenis sintetik atau natural. Vitamin E Complex ialah natural dan tidak membebankan buah pinggang dan sangat selamat untuk kecantikan. Wallahualam.

  3. Terima kasih atas beberapa tips yang disampaikan. Masalah jeragat serba sedikit boleh mengurangkan keyakinan diri seseorang. sebaiknya ia segera dirawat dan dicegah daripada berlaku semula. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *