Home » Blog » 4 Skin Care Untuk Kulit Kusam Yang Dijamin Berkesan Dengan Cepat

4 Skin Care Untuk Kulit Kusam Yang Dijamin Berkesan Dengan Cepat

skin care untuk kulit kusam

Nak tengok muka sendiri kat cermin pun rasa tak semangat sebab kulit kusam- Pernah tak rasa macam tu?

Saya selalu rasa macam ni sebelum ni. Sampai naik malas nak tengok muka sendiri.

Rugi kan? Sedangkan muka ni salah satu anugerah Tuhan. Tapi nak buat macam mana ye..

skin care untuk kulit kusam

Apa Punca Kulit Kusam?

Kulit kusam ni berpunca daripada kulit kering. Kulit kering pula sebab kurang vitamin, nutrien dan lembapan terhadap kulit.

Antara punca kulit kering ialah sinaran UV yang makin tinggi zaman sekarang ni dan juga faktor hormon badan anda.

Macam Mana Nak Atasi Kulit Kusam?

Pertama sekali, dari dalaman. Banyakkan minum air mineral setiap hari.

Tapi jangan berlebihan pula, nanti jadi penyakit lain bila terlebih air ni. Tak percaya? Boleh rujuk pada doktor.

Yang terbaik ialah minum 1 liter air untuk setiap 25kg berat badan anda. Jadi kalau berat anda 50kg, minum lah 2 liter air setiap hari.

skin care untuk kulit kusam

 

Penjagaan dari dalaman kena seiring dengan penjagaan dari luaran dan pada masa yang sama untuk kita pulihkan balik kulit kusam.

Skin Care Untuk Kulit Kusam Yang Terbaik Yang Saya Sendiri Guna

Rangkaian produk skin care YOUTH. Awal2 dulu masa nak cuba, saya guna set permulaan je dulu.

Sebab nak rasa sendiri hasilnya macam mana.

Set permulaan (starter pack) YOUTH ada 4 jenis skin care:

skin care untuk kulit kusam

 

Gabungan penggunaan 4 skin care ni untuk permulaan, anda akan mula nampak hasil yang memang anda sendiri pun tak sangka!

  1. YOUTH telah memulihkan struktur kulit saya jadi sedekad lebih muda!
  2. YOUTH dijamin halal dan mendapat kelulusan dari KKM
  3. YOUTH menggunakan 100% bahan botanikal antaranya Apple Stem Cell Extract, Lotus Japonicus dan Muscadine Grape.
  4. YOUTH bebas daripada bahan kimia yang bahaya contohnya Ethanolamines, Lanolin dan Paraben.

Dan paling penting, ianya 100% clinically proven menghilangkan kulit kusam dan jadikan kulit 10 tahun lagi muda!

skin care untuk kulit kusam

Jangan tunggu lagi untuk pulihkan balik kulit kusam anda. Lagi lama anda tunggu, lagi teruk jadinya.

Anda sendiri pun jadi tak bersemangat nak berhadapan dengan orang ramai sebab rasa rendah diri.

Jangan risau, jom saya bantu anda dari A sampai Z.

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka berjeragat, kusam, kering.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah, sihat dan berseri.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara paling cepat hilangkan jeragat

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

carian berkaitan: skincare untuk kulit kusam, produk penjagaan kulit untuk kulit kusam, skincare untuk kulit kusam terbaik, skincare untuk kulit kusam yang berkesan, skincare untuk kulit kusam yang selamat, skincare organik untuk kulit kusam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *