Home » Buat RM 2,400 Sebulan Dengan Keropok Keping Ganu

Buat RM 2,400 Sebulan Dengan Keropok Keping Ganu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DAPATKAN RM 2,400 SEBULAN HANYA DENGAN JADI EJEN KEROPOK GANU

Anda tercari- cari produk yang senang jual & ramai yang tak sabar nak beli ?

Maaf, ini bukan skim cepat kaya yang kononnya join dan lepas tu duduk saja. Akhirnya tak ke mana. Tapi, kalau anda betul- betul nak berniaga, maka offer ini tepat untuk anda.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

3 Sebab Bisnes Keropok Keping Ganu Semudah ABC ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

keopok terengganu

[ Produk Siap ]

Dah tak perlu cari ikan, uli, rebus dan pek. Semua dah siap untuk di goreng. Dah tak perlu pecah kepala nak fikir semua persediaan ni. Kiraan keuntungan pun saya siapkan.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

cara order keropok keping terengganu

[ Senang Berkembang ]

Lantik mana- mana ejen atau kedai di seluruh Malaysia. Kami hantarkan produk anda terus pada mereka. Tak perlu nak susah payah nak ke pejabat pos.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

tumblr_mlmdsfuOzM1rlrl75o2_500

 [ Semua Suka ]

Makanan yang popular, sedap dan semua orang suka. Dengan harga yang murah, kastemer akan ringan tangan untuk beli. Boleh juga dibuat buah tangan pada saudara- mara yang berkunjung.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Makanan ialah industri No. 1 di dunia. Baru setengah hari tak makan kita dah bertukar jadi Singa. Hehe. Gurau aje. Tapi itulah hakikatnya.
Jadi kenapa anda wajib jadi Stokis atau Ejen Keropok Keping Ganu ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

cara tempah keropok keping terengganu

[ Untung Hampir 100% ]

Saya nak bantu anda buat duit sebanyak mungkin. Tak banyak bisnes yang boleh offer keuntungan hampir 100% pada stokis atau ejen nya.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

kilang keropok terengganu

[ Pendaftaran Paling Murah ]

Kos pendaftaran sebagai stokis/ ejen produk lain boleh mencecah ribuan ringgit. Tapi tidak pada produk saya. Saya nak mudahkan anda berminaga dan buat duit dengan kos permulaan yang rendah.
Jadi, Selamat Berniaga !

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

keropok terengganu online

[ Jualan Pantas ]

” Aku nak satu”, ” Esok bawak ofis “. Kan best bila kawan komen camtu. Selfie dan Post saja gambar keropok ni di Fesbuk, Instagram atau di Whatapp. Pasti ramai yang terliur.
Makanan yang memang orang suka. Pengganti jajan untuk kanak- kanak dan pelengkap hidangan untuk dewasa. Makludatang Terengganu bukannya selalu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

8 Idea Pemasaran Keropok Keping Terengganu

 

Produk dan harga yang bagus mesti di sokong dengan cara promosi yang berkesan. Saya share beberapa tips mudah dan terbukti berkesan.

1) Letak di pantry pejabat | Mengopi sambil membeli.

2) Ambil gambar dan post di FB/ Ig | Saya nak 2 bungkus.

3) Letak di kedai runcit sekitar daerah | Mungkin lebih dari 30 kedai.

4) Letak di R & R | Sebagai buah tangan.

5) Letak di gerai makan | Kira ni sekali kak.

6) Lantik ejen kawasan lain | Jangan risau pasal pos.

7)  Tumpang gerai Pasar Malam | Mama goreng kat rumah ye sayang.

8) Buka cawangan di setiap ofis | Wah ! Tak menang tangan.

[/vc_column_text][vc_column_text]

 Pakej Keropok Keping Terengganu 

P A K E J  1|  S T O K I S
  • Pendaftaran serendah RM xxx.00.
  • Harga termasuk 50 pek Keropok Keping Terengganu.
  • Harga termasuk kos pos.
  • Layak melantik ejen di seluruh Malaysia.
  • Keropok boleh di pos terus kepada ejen.
P A K E J  2 | E J E N
  • Pendaftaran serendah RM xxx.00.
  • Harga termasuk 30 pek Keropok Keping Terengganu.
  • Harga termasuk kos pos.

[/vc_column_text][vc_column_text]

3 Langkah Mudah Jadi Stokis/ Ejen Keropok Keping Terengganu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

pembekal keropok terengganu

Whatsapp ‘KKT’ ke 0199832339

Sila pilih Pakej Stokis atau Pakej Ejen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

keropok keping besut

Buat Bayaran

Samaada ke akaun Maybank atau CIMB. Sila Whatsapp slip bayaran sebagai bukti.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

cara order keropok terengganu

Penghantaran

Keropok akan dihantar dalam tempoh 5 – 7 hari berkerja menggunakan POS Malaysia (biasa) atau Kangaroo Express.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]