Home » Blog » 10 Teknik Berkesan Untuk Kurus Dengan Shaklee

10 Teknik Berkesan Untuk Kurus Dengan Shaklee

10 Teknik Berkesan Untuk Kurus Dengan Shaklee

Oleh Norfaziela

Penting untuk anda faham cara berkesan untuk kurus dengan Shaklee. Saya tak mahu anda sia-siakan duit anda tapi tak dapat kurus seperti yang anda nak. Cara kuruskan badan mesti dilakukan dengan cara yang betul dari peringkat awal. Jika tak fama maka akan senang untuk anda gagal.

10 teknik kurus dengan shaklee

No.1 Set Kurus Shaklee Yang Betul

Untuk kurus dengan Shaklee, anda mesti pastikan ada memilih produk yang betul. Sebab itulah pengedar itu mesti pakar dalam Set Kurus Shaklee. Maksudnya beliau arif tentang fungsi dan cara pengambilan untuk kurus. Antara produk kurus Shaklee adalah Lecithin, Alfafa Complex, Omega Guard, Herb-Lax, Cinch Shake, Phytocol-ST dan ESP.

No.2 Faham Fungsi Produk

Anda mesti faham bagaimana setiap produk ini berfungsi dalam menurunkan berat badan anda. Barulah anda tahu produk mana yang anda perlu utamakan jika anda nak pilih sebahagian saja disebabkan kekangan buget.

No.3 Teknik Pengambilan

Jumlah dan masa pengambilan sangat penting. Kalau salah ambil boleh menggemukkan pulak. Set kurus Shaklee ini hanya akan sangat berkesan jika digunakan dengan cara yang betul.

No.4 Sukatan Yang Tepat

Jangan ambil sebarangan. Bimbang tak menjadi. Jadi, pengedar mestilah tahu berapa biji dan berapa kerap nak ambil Set Kurus ini.

No 5 Jangan Skip Ubat Hospital

Jangan sekali-kali skip ubat dari hospital. Ia ada tujuannya sendiri. Sama seperti Set Kurus Shaklee. Kedua-duanya saling memerlukan.

No.6 Ketahui Kesan

Sila ukut lilit pinggang sebelum mengambil Set Kurus Shaklee. Biasanya kesan awal adalah anda akan rasa ukuran pinggang mengecil. Proses kurus dengan Shaklee akan bergantung pada tahap metabolisma badan masing- masing.
Jadi, lain orang lain tempoh untuk mencapai kurus.

10-teknik-berkesan-untuk-kurus-dengan-shaklee

No.7 Minum Banyak Air

Jika rasa lapar, minum air dahulu. Set ini akan naikkan keupayaan hormon untuk membakar lemak. Jadi jangan keliru diantara lapar dan dahaga. Minum dengan banyak supaya kolesterol, toksik dan lemak boleh dikumuhkan dan dikeluarkan oleh badan. Pastikan air kencing anda menjadi cerah tanda air cukup diminum. Minum banyak air putih juga akan mengempiskan perut.

No.8 Gegarkan Lemak

Jika anda malas bersenam tak mengapa. Cuma amalkan berjalan atau naik tangga. Anda tentu nak kesan yang cepat kan ? Proses pemecahan lemak di bawah kulit akan lebih cepat jika ada pergerakan.

No.9 Proaktif

Betapa gembiranya jika berjaya kurus kan ? Jadi, hendak kurus mestilah disiplin. Alangkah baiknya kalau kita susun diet ataupun puasa untuk cepatkan kesan. Ambil hanya sedikit karbohidrat ( nasi) dan lebihkan protin seperti ayam dan ikan.

No. 10 Positif

Mesti kekal positif yang anda akan berjaya kurus. Jangan terlalu tertekan kerana ia akan mengakibatkan sakit kepala dan sebagainya. Yakin pada keberkesanan produk yang telah diuji oleh saitis. Jika rasa tiada kesan mesti rujuk
pengedar. Mungkin ada perkara yang kita lupakan yang menggagalkan proses kurus.

Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee

Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee

Oleh itu, sangat penting untuk anda memilih pengedar yang pakar dalam Set Kurus ShakleeUntuk kurus dengan Shaklee, saya memberikan penerangan yang panjang lebar sehingga anda faham. Saya akan pastikan anda faham teknik pengambilannya. Maklumlah saya banyak ditunjuk ajar oleh pakar nutrisi dari Shaklee.

Sekiranya berminat,

Order untuk pembelian online, (klik disini)

Juga boleh hubungi saya melalui sms ke 019 3949873.

Untuk daftar ahli sila klik di sini

Sekian,
Norfaziela Mohd Noor
SID 908452
Pengedar Shaklee# Pakar Produk#Mentor Bisnes Shaklee # Marketier # Online Business Trainer

1 thought on “10 Teknik Berkesan Untuk Kurus Dengan Shaklee”

  1. Pingback: Berpuasa Sambil Kuruskan Badan : Set Kurus Shaklee | norfaziela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *