Konsultansi segera sila hubungi

petua cerahkan kulit murah dan selamat

Whitening Pack : Set Cantik Mampu Milik

cara cerahkan kulit cepat

” Kenapa kulit kawan saya licin je. Cerah pulak tu.

Kulit saya pulak ada jerawat. Merah situ- merah sini. Sedih lah”.

Takpe- takpe…. Sis jangan risau, akak akan ceritakan cara nak dapat kulit cantik dan cerah macamtu. Malah insyaAllah lebih cantik dari dia.

Kenapa Kulit Dia Cantik & Saya Tak ?

Ada beberapa sebab dalaman yang saya nak Sis faham. Satunya ialah faktor hormon dari susur galur keturunan. Kalau Sis berjerawat di usia ini, mungkin mak, adik beradik atau saudara yang lain pun macam tu juga.

Keduanya ialah kerosakan sel kulit yang boleh disebabkan oleh sinaran UV yang tak dapat dilihat oleh mata.

Sis mesti ingat, walaupun kulit tak pedih atau merah, tak semestinya sunburn tak berlaku. Sinar UV sebenarnya masuk ke dalam kulit dan merosakkan sel. Warna kulit boleh jadi pudar, malap dan teruk lagi boleh jadi tompok hitam.

Ketiga ialah proses penyembuhan. Mungkin mak dia dah ajar makan vitamin dari kecil lagi.

Jadi kadar penyembuhan pada sel rosak jadi aktif. Sel selalu baru dan cantik.

So, jangan risau. Ketiga- tiga punca ni saya akan akak atasi dengan mudah.

Cara Cerahkan Kulit ?

Kita faham yang kolagen adalah asas yang menyokong kulit yang sihat dan cantik. Itulah sebabnya perempuan Korea sangat menjaga lapisan kolagen.

Pada mereka, kalau lapisan kolagen kuat, makan kulit akan bebas masalah dan tegang. Saya 100% menyokong dan sebab itulah produk kolagen sangat laris dipasaran mereka.

Antara cara mencerahkan kulit ialah:

Tingkatkan Kolagen

Cara paling semulajadi dan selamat ialah dengan mengambil vitamin/supplemen. Supplemen ini secara semulajadi akan meningkatkan pengeluaran kolagen oleh kulit. Pastikan supplement/ vitamin itu semulajadi untuk elakkan kesan sampingan seperti masalah buah pinggang, alergi dan sebagainya.

Lindungi Kulit

Koenzim Q10 menjadi sangat popular bermula tahun 2013 selepas saintis menemui fungsi hebatnya. Koenzim Q10 mampu melindungi sel kulit dari rosak akibat dari sinar UV.

Tingkatkan Kadar Penyembuhan

Sentuhan pun dah boleh rosakkan sel. Apatah lagi kalau kena matahari, bakteria, kotoran dan sebagainya. Ini semua radikal bebas yang merosakkan sel kulit. Jadi, kulit yang menyembuh dengan cepat ialah kulit yang cantik dan cerah.

” Whitening Pack” Mampu Milik

Kebanyakan pelanggan saya ialah orang muda dan golongan veteran lingkungan 19 hingga 50 tahun. Ramai yang ada masalah jerawat, jeragat dan nak kulit cerah. Oleh sebab tu, saya terpaksa buka order secara besar-besaran lepas saya dapat banyak sangat testimoni tentang set ni.

Produk yang terkandung dalam Whitening Pack ini ialah:

Produk 1 : Vitamin C Plus

tips cerahkan kulit cepat

Setiap tablet vitamin C ni ada 500 mg vitamin C. Mudah ditelan dan cukup untuk adik guna sampai 3-4 bulan.

Vitamin C ni sangat semulajadi dan selamat.

Paling best, vitamin C ni akan kekal dan diserap semaximum mungkin dalam darah adik selama 5 jam. Jadi, bayangkan kesannya pada kulit Sis.

Produk 2 : CoqHealth Plus

vitamin cerahkan kulit

Ia dalam bentuk soft gel berwarna coklat. Mengandungi koenzim Q10 dan Vitamin E. Ramai customer akak panggil ni produk ‘GLOW’. Khas untuk Sis yang nak kulit glowing glowing cerah berseri.

Selain mencerah, Coqhealth Plus akan tingkatkan pengaliran darah ke muka. Proses penyembuhan/ rejuvenasi akan berlaku dengan aktif. Cerah, tegang, awek muda ialah kesan-kesan mantap produk ni.

Jimat

Set ni saya buat khas untuk Sis yang low budget tapi nak produk yang bagus. Sekali saja Sis beli, terus akan dapat konsultansi berterusan dari saya.

Testimoni

petua cerahkan kulit selamat

cara cerahkan kulit dengan selamat

vitamin cerahkan kulit

PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

Sila Whatsapp ” Whitening” ke 019 3949873

Wallahualam

-Norfaziela Mohd Noor-

[ Silakan share artikal ini di Facebook sekiranya ia bermanfaat pada anda ]

Related Post

Comments 6

  1. Su
    December 4, 2014

    Akak dulu ada ade jeragat, muka kusam. Sampai mak panggil org tua. Padahal baru 35 je. So, akak nak tahu 2 produkni baguske untuk akak.

    1. December 7, 2014

      Produk ni sangat-sangat bagus akak. Bukan impian kosong dah 🙂

      Alhamdulillah. Testimoni yang kami dapat. Mmg tip top.

      Sekiranya akak berminat, boleh hubungi ziela untuk keterangan lanjut 🙂

      019-3949873 @ zielaamin83@gmail.com

  2. Cik Puan Ann
    December 4, 2014

    Salam Sis,
    Kulit saya berminyak dan agak gelap sebelumni. Lepas saya amal vit c dan coqhealthni, kulit rasa segar sangat. Kawan pun tegur kulit cerah. Nanti saya whatsapp poc terbaru pada akak yer.

    1. December 7, 2014

      Assalamualaikum akak.

      Terima kasih atas perkongsian akak.

      Saya sangat berterima kasih sekiranya akak sudi berkongsi gambar terbaru akak. Terima kasih. Saya doakan akan di dalam rahmat Allag sentiasa 🙂

  3. Yuliana Abu Bakar
    June 23, 2016

    Salam Ziela,
    Sy nak tanya berapa lama masa boleh lihat perubahan pada kulit

    Terima kasih

    1. June 24, 2016

      Assalamualaikum w.b.t Puan Yuliana,

      Terima kerana bertanya.

      Sel kulit di wajah kita bertukar setiap 21 hari. Jadi kesan Set Whitening ni puan boleh lihat seawal 3 minggu hingga ke 4 minggu.
      Vitamin dalaman ni kesannya cepat bila puan amal dengan konsistan dan teknik pengambilan yang betul.
      InsyaAllah. Puan boleh terus whatsapp ke 0193949873 untuk ziela consult.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: