shaklee vivix

Vivix: Pembekal Vivix Paling Pakar Untuk Sihat & Cantik

Anda tengah cari Vivix ?

Mesti anda dah dengar banyak cerita hebat pasal Vivix kan.

Saya pun.

Tapi saya dah makan, belajar dan bantu beratus-ratus kastemer dengan Vivix. Alhamdulillah semua dengan izin Allah swt.

Vivix memang hebat. Sekecil-kecil sel yang rosak jadi sihat. Mestilah semuanya jadi sihat.

Saya ada banyak cerita pasal Vivix.

Jadi anda mesti klik video ni.

Rugi besar kalau skip!

Klik dibawah kalau nak tanya pasal Vivix

shaklee vivix

Betul Ke Vivix Bagus ?

Ya ! Sebab saya dan beratus lagi kastemer saya dah rasa.

Tapi sebelumtu anda kena tahu dulu apa Vivix buat pada sel anda.

Begini,

Asas tubuh anda ialah sel. Sel-sel bergabung jadi tisu. Kemudian jadi organ dan akhirnya menjadi sistem yang saling berkerja untuk badan anda.

Dr.  Bruce Miller, seorang pakar nutrisi yang terkenal di US menulis dalam buku beliau, setiap penyakit penyakit yang kita dapat adalah kesan dari kerosakan sekecil-kecil sel dalam tubuh kita.

Jadi, fungsi bahan semulajadi dalam Vivix ialah untuk baiki kerosakan sel (peringkat DNA), lindungi sel dari rosak, memberi tenaga pada sel dan mengurangkan protin rosak dalam tubuh.

shaklee vivix

Saya dah gunakan Vivix ejak 2014 untuk masalah kulit, kolesterol, resdung dan ekzema. Saya rasa lebih sihat dan lebih berbanding dulu

Bila satu sel rosak, akan lebih banyak sel akan ikut rosak. Badan kita tidak cukup vitamin untuk lawan kerosakan sel yang jadi setiap masa.

Tapi dengan Vivix, sel dapat dirawat, dilindungi dan bertenaga.

Hebat tak ?

Vivix Untuk Kulit (Jeragat, Jerawat, Parut, Cedera & Parut)

“Sebelum ni saya memang setia dengan vitamin C dari E****. Dah 2 tahun saya guna. Tapi lepas saya cuba Vivix, saya terpaksa tinggal jenama lain. Jeragat saya makin hilang. Kulit saya segar”.

[ Kris dari Johor Bharu ] 

” Saya masih ada jerawat dan jerawat walaupun umur dah nak masuk 50 an. Semuanya sebab salah guna produk kimia. Selepas saya amalkan Vivix, bukan saja jeragat dan jerawat hilang, kulit saya jadi awet muda. Tubuh saya sihat. Body age saya jadi 26 tahun lebih muda. Vivix memang terbaik”.

[ Puan Mas dari Ipoh ] 

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

vivix

Pada hujung 2015 ibu jari kaki saya patah akibat terjatuh bola bowling. Saya minum Vivix. Alhamdulillah dalam masa 2 hari saya boeh jalan macam biasa. Nasib baik tak cacat.

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Kenapa kulit pelanggan saya lebih cantik dan lebih muda ?

Sebab saintis dunia dah buat kajian. Kulit kita ada jeragat,  jerawat, parut dan kusam sebab kurang antioksidan.

Dan sekarang, antioksidan terbaik di dunia ialah Vivix.

Apa beza Vivix dengan vitamin E dan C ?

Dari kajian klinikal yang dibuat oleh saintis, bahan asas dalam Vivix ialah 97% lebih melindungi sel berbanding vitamin E 57% dan vitamin C 37%.

Sebab tu Vivix hebat.

Jadi bayangkan kulit anda dapat antioksidan yang paling bagus dalam teknologi kecantikan dunia.

vivix

Bersama pembeli Vivix dari Klang

Masalah Tekanan Darah, Kolesterol, Jantung, Batu Karang, Ketumbuhan & Gula Berlebihan

Ramai pesakit kronik terkejut lepas makan Vivix. Kesihatan mereka makin baik.

Cerita memang banyak tapi tak habis kalau nak cerita semua.

” Ayah mertua saya warded sebab ada masalah batu karang. Masalahnya dah lama tapi sekarang baru kronik. Saya cuba tawakkal dengan bagi minum Vivix. Alhamdulillah esoknya batu karang pecah dan keluar. Doktor pun terkejut. Syukur”.

[ Huda dari Shah Alam ] 

” Masa tu Kak Sha di Pasir Putih. Ayah tiba-tiba lumpur separuh tubuh. Kak Sha terus call ziela tanya apa vitamin nak makan. Dalam masa yang sama bawa ayah pergi hospital. Kak Sha pun bagi Vivix. Sebab yakin Vivix ni semualajadi, Kak Sha bagi banyak. Alhamdulillah selang 7 hari lepas tu ayah Kak Sha dah boleh jalan balik.

[ Sharifah dari Kemaman ] 

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

shaklee vivix

Walau sarat hamil, saya masih aktif berkongsi ilmu produk Vivix pada orang ramai.

Vivix sangat mujarab sebab dari 2 bahan ekstrak semulajadi yang terbaik.

Kajian saintis menunjukkan bahan dalam Vivix boleh:

✔ Mengurangkan keradangan di salur darah dan sel.

✔ Mengawal paras kolesterol jahat.

✔ Menghalang salur darah dari tersumbat yang membawa kepada lumpuh.

✔ Mengawal tekanan darah tinggi.

✔ Menghalang masalah pengawal paras gula.

✔ Menghalang kesan buruk kegemukan pada tubuh.

Sumber : Web MD

 

Seorang makcik dari Ampang beli 2 botol Vivix untuk masalah sakit kaki.

Vivix Untuk Hormon

Vivix tidak ada hormon tapi ia bantu menstabilkan hormon.

Contohnya untuk masalah senggugut, paras gula, kegemukan dan masalah lain.

Wanita yang pra-monopos yang kekurangan hormon sangat bagus amalkan Vivix.

Sebab tu Vivix terbaik untuk awet muda. Kulit jadi tegang dan tak mood swing.

Vivix Untuk Luka

” Masa tu saya melawat seorang kawan yang baru bersalin ceaser. Dia cakap sakitnya ziela. Habis bius tu sakit sangat- sangat. Dia tak boleh makan pain-killer sebab dia alergik. Jadi saya suruh dia minum Vivix. Lepas 2-3 hari dia kata ceat betul recovery. Tak macam ceaser yang anak yang pertama. Dia ata Vivix memang terbaik untuk luka bersalin “.

[ Azi dari Kuantan ]

” Anak saya baru lepas bersunat. Lepas seminggu bahagian tu masih bernanah. Saya tengok kesian. Saya pun bagi dia minum Vivix. Esoknya saya terkejut. Luka bersunat dia dah kering. Nanah dah tak ada”.

[ Huda dari Paka ]

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Cara Dapatkan Vivix

Tolong beli Vivix daripada pengedar Vivix yang pakar.

Saya adalah expert dalam cara pengambilan Vivix. Baik untuk masalah kulit, penyakit kronik dan sebagainya.

Rugi kalau anda tersalah beli dari pengedar yang kurang matang. Bimbang salah cara makan, lambat kesannya.

Dengan saya, saya jamin cara pengambilan yang terbaik di Malaysia.

Tempah Vivix Di 0193949873

Atau Klik butang untuk menempah secara whatsapp

shaklee vivix

 

carian berkaitan: shaklee vivix, vivix shaklee, cara tempah vivix, cara order vivix, vivix malaysia, pengedar vivix, ejen vivix, pengedar shaklee vivix, cara nak dapatkan vivix, stokis vivix, kelebihan vivix, vivix untuk kulit, vivix untuk kencing manis, vivix untuk diabetis, vivix untuk darah tinggi, vivix untuk sakit jantung, vivix untuk strok, vivix untuk kanser, vivix untuk jeragat, vivix untuk kedut, vivi untuk awet muda

Related Post

Comments 10

  1. Umie Haisya
    December 19, 2017

    Salam Puan,

    Saya ada kencing manis. Boleh saya ambil Vivix ?

    1. December 20, 2017

      Waalaikumussalam Puan.

      Boleh. Resveratrol dalam Vivix bagus untuk punca sebenar kencing manis. Amalkan dengan konsistan insyaAllah kesihatan puan makin baik.

  2. Duan
    December 19, 2017

    Puan Ziela,

    Saya ada masalah slip disc. Macamana saya nak dapatkan Vivix ? Boleh bagi nombor hp ?

    1. December 19, 2017

      Salam Encik,

      Saya adalah pembekal Vivix yang pakar dalam teknik pengambilan berkesan. Encik hubungi saya di 019394973. Atau encik boleh tinggalkan no untuk saya hubungi. InsyaAllah vivix ni vitamin terbaik untuk masalah slip disk encik. Dah banyak testimoni vivix untuk slip disk.

  3. Amin
    December 19, 2017

    Saya nak bagi review. Saya minum vivix secara konsistan dah sebulan. Berat saya turun 6 kg. Alhamdulillah. Vivix memang terbaik.

    1. December 19, 2017

      Alhamdulillah. Itu bukti Vivix memang terbaik.

  4. Pn Rahmah
    December 19, 2017

    Hi Puan,

    Saya dengar bulan ni ada promosi. Boleh saya tahu. Whatapp saya ke 0199231478. Terima kasih.

    1. December 19, 2017

      Ya Puan Rahmah.

      Kalau puan beli bulan ni, puan akan dapat harga paling rendah. Siap dapat free membership dan cash rebate beratus ringgit. Saya reply mesej puan. Terima kasih sebab berminat.

  5. Asrol
    December 19, 2017

    Salam,

    Video yang sangat jelas. Saya dah lama cari pengear Vivix tapi tak berani beli dengn sebarangan orang. Saya dah whatsapp puan. Minta puan reply.

    1. December 19, 2017

      Waaliakumussalam.

      Terima kasih Encik. Terima kasih sangat-sangat sebab berminat. Saya dah reply whatsapp Encik.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: