Konsultansi segera sila hubungi

Comments 9

  1. siti suliana omar
    October 7, 2014

    saya pun mahu juga…

  2. haziah
    October 8, 2014

    pening dgn jeragat…help!

    1. October 18, 2014

      Puan Haziah, boleh whatsapp saya untuk masalah jeragat ye puan 😉 saya cuba bantu puan, InsyaAllah.
      sms/whatsapp 019-3949873

  3. October 11, 2014

    nak jana pendapatan dengan shaklee sangat mudah..tapi perlu ingat..berapa RM yang kita target..memang itulah yang kita dapat..maknanya jika mahu angka besar..haruslah berusaha untuk dapatkan target kewangan yang kita nak raih tu..semangat kental..kena berusaha..goyang kaki aje tak boleh juga..memang mudah bila anda bermula dengan Shaklee dan memilih support group yang hebat seprti group Puan Norfaziela=)

  4. October 17, 2014

    mmg dlm byk2 biz, shaklee ni la yg paling senang:
    – tak payah sewa kedai
    – tak payah upad pekerja
    – tak payah open table pasar malam
    – tak payah pikir apa nak jual
    – tak payah peluh2 tebal buka

    tp kan, banyak je yg ingt susah gilos. mungkin yg pernah rasa susah biz lain baru boleh appreciate betapa mudahnya biz Shaklee ni.

  5. October 18, 2014

    Betul tu. Semua dah disediakan. Cuma tinggal promotekan diri sendiri aje.

  6. October 18, 2014

    Salam sis Suliana, sms/Whatsapp saya untuk saya explain details ye 😉
    sms/whatsapp 019-3949873

  7. November 8, 2014

    Btol btol btol !

  8. Hanum
    November 19, 2015

    Salam. Kak ada tak supplement untuk rambut lejih sihat/atasi masalah rambut gugur?

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: