Konsultansi segera sila hubungi

Produk kurus yang tepat untuk anda yang nak kurus dengan cepat dan selamat.

Jika anda google, Set Kurus Shaklee ialah yang paling terkenal. Banyak betul testimoni yang anda boleh baca.

Kenapa Set Kurus Shaklee sangat berkesan ?

Jom !  Saya ceritakan kenapa Set Kurus Shaklee adalah yang terbaik dan paling selamat di pasaran.

Lihat video pendik ini..

 

4 Proses Utama Kuruskan Badan

Set Kurus Shaklee menjalankan tugasnya dengan 4 cara yang efektif. Bukan saja kurss tetapi anda akan dapat kesihatan yang sangat baik sebelum anda kurus.

Sebabnya, produk Shaklee akan memperbetulkan keadaan tubuh yang tidak sihat. Ini sebenarnya punca anda gemuk.

Contohnya perut yang tidak mampu memecahkan makanan kepada zat, toksik dan buangan.

1. Detoks Dengan Herb- Lax

set kurus shaklee

 

Herb- Lax diperbuat dari 9 jenis herba yang berkesan dan selamat untuk memperbaiki tahap pencernaan perut anda.

Bayangkan kerak di lapisan perut kesan dari pencernaan yang tak mantap sejak bertahun- tahun dulu. Ada lemak, toksi dan sisa buangan yang tak dibersihkan.Patutla perut jadi buncit.

Jadi, sangat penting untuk perut mampu memecahkan makanan pada zat, toksik dan lemak. Barula zat boleh diserap dan toksik/sisi boleh dibuang dengan berkesan.

Detoksifikasi ada beberapa kesan hebat untuk kuruskan badan dengan cepat seperti berikut:

  • Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
  • Mengeluarkan toksik daripada tubuh
  • Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
  • Menyihatkan perut
  • Mengempiskan perut

Baca Herb-Lax Untuk Kempiskan Perut Pantas

Pecahkan Dinding Lemak Dengan Lecithin

set kurus shaklee

Cara kuruskan badan cepat bermula dengak aktif melalui proses memecahkan lemak.

Lecithin adalah sejenis asid lemak yang sangat berfaedah.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya (Non GMO). Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530 mg lecithin. [Sumber Shaklee]

Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat kerana ia adalah pelarut yang sangat hebat.  Lecithin membantu menguruskan badan dengan membakar lemak- lemak jahat dibawah kulit.

Bahkan Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat baik kerana ia akan mengekalkan lemak dalam bentuk cecair supaya dia tidak melekat didinding saluran darah. Hebat kan !

Antara fungsi Lecithin dalam menguruskan badan dengan cepat adalah seperti:

  • Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang mengumpulan kolesterol
  • Kolina yang terdapat dalam lecihtin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat
  • Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan

[Sumber Med-Health]

Lagi artikal tentang Lecithin –> Shaklee Lecithin: Penyelesaian Masalah Kolesterol Anda [ Klik di sini]

Bakar Lemak Dengan Omega Guard

set kurus shaklee

Fungsi Omega adalah sangat hebat dalam cara menguruskan badan cepat.

Omega Guard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam [ Sumber Shaklee]. Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.

Kandungan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mampu menjadi Booster untuk menguruskan badan dengan cepat.

Satu kisah mengenai kajian di University Of South Australia menunjukkan pengambilan minyak ikan memberi kesan sangat besar pada mereka yang bersenam. Kombinasi bersenam dan pengambilan minyak omega dapat meningkatkan peredaran darah dan enzim untuk membakar lemak. Hasilnya berat badan mereka turun 2 kg selepas 2 minggu. [ Sumber WeightLossResources]

Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:

  • Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak
  • Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
  • Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang
  • Mengurangkan selera makan
  • Menukarkan lemak kepada tenaga

Jadi fungsi-fungsi Omega Guard ini adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat efektif.

Artikal tambahan tentang Omega Guard –> Cara Bakar Lemak Pantas Dengan Omega Guard [Klik di sini]

Kenyang Tanpa Lemak Dengan ESP

kurus cepat shaklee

Satu lagi proses atau cara kuruskan badan adalah kenyang tanpa lemak.

Maksud kenyang tanpa lemak ialah anda ambil makanan tanpa kandungan lemak tapi cukup untuk memberikan tenaga.

Jadi pengambilan ESP ini akan memberi tenaga dan rasa kenyang paada perut. Takkanlah anda masih nak makan makanan yang berlemak tinggi kalau anda dalam proses nak kurus kan ?

Selain itu ESP juga adalah cara kurus cepat tanpa menganggu kecantikan wanita yang lain.

Malah ESP juga akan mencantikkan lagi payudara ( dan menegang) dan mencantikkan kulit dengan mencerahkan dan mengatasi jerawat. Best tak bonus ni ?

Cik puan juga mesti pernah dengar ada kes bila kurus, kulit akan menggeleber. Eeee tak nak la macam tu kan.

Jadi ESP ni akan membentuk otot yang tegang dan memberi bentuk tubuh yang sangat- sangat cantik.

Cuba Set Kempiskan Perut Tanpa Bersenam

Testimoni Hebat Set Kurus Shaklee

Testimoni #1

CARA-KURUSKAN-BADAN-CEPAT

Testimoni #2cara kuruskan badan cepat dengan shaklee

Mesti Tepat

Untuk kesan yang paling baik, cik puan/ tuan mestilah ambil semua produk mengikut cara dan masa yang betul. Ramai yang berjaya kurus. Tapi ramai juga yang gagal.

Ramai yang mengadu pada saya mereka gagal. Lepas saya tanya mereka, rupanya cara mereka ambil itu salah.

Memilih saya adalah sangat tepat kerana saya ada teknik pengambilan set kurus Shaklee yang betul.

Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee
Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee

 

Saya banyak berkongsi dan belajar dengan pakar nutirisi dari Shaklee. Katanya, hanya pengambilan yang tepat akan menjamin cik puan/tuan untuk kurus. Begitu juga untuk produk-produk Shaklee yang lain.

Jadi, hubungi saya untuk pembelian yang sangat berbaloi. Saya akan ajar dan pantau perkembangan cik puan/ tuan.

Pertanyaan/ Order

Sila whatsapp ‘ Set Kurus‘ ke 0193949873 sekarang.

Comments 4

  1. Aini
    June 15, 2017

    Untuk umur 52 mcm sy sesuai ke makan produk shaklee untuk kurus…dan brape lama dah boleh nampak kesan

    1. June 15, 2017

      Assalam Puan Aini,

      Terima kasih kerana bertanya. Umur puan tiada masalah untuk gunakan Shaklee. Tetapi ada vitamin yang perlu ditambah dalam set ini berdasarkan faktor umur puan. Kesan seawal 2 minggu insyaAllah. Puan Aini boleh hubungi Ziela di 0193949873. Terima kasih.

  2. nurul
    June 19, 2017

    Assalamualaikum,kalau saya just consume licithin dan inch boleh x utk turunkan berat?

    1. June 21, 2017

      Waalaikumussalam,

      Boleh. Tapi kesannya agak lambat. Bayangkan Lecithin adalah kancil dan omega adalah ferari.

Leave a Reply

Shares