Set Kurus Shaklee Untuk Cara Kuruskan Badan Cepat

Set Kurus Shaklee Untuk Cara Kuruskan Badan Cepat

Oleh Norfaziela

SET KURUS SHAKLEE UNTUK KURUS CEPAT

Cara kuruskan badan cepat mesti guna Set Kurus Shaklee ?

Betul kerana cik puan/ tuan tak sedar betapa hebatnya fungsi Set Kurus Shaklee ni.

Cara kuruskan badan cepat terjadi dengan bermacam proses dalam badan cik puan/ tuan kan ?

Pernah cik puan/ tuan terfikir macamana ia berlaku ?

Kita selalunya tidak peka dengan proses ini dan lebih fokus pada kesannya. Alangkah baiknya kalau kita tahu proses atau cara kuruskan badan cepat dengan terperinci supaya kita lebih faham.

Jadi, saya nak ceritakan proses disebalik Set Kurus Shaklee ni.

Basuh Perut Dengan Alfafa Complex

cara kuruskan badan cepat dengan shaklee

Ops! Saya tak maksudkan basuh dengan sabun.

Cara kuruskan badan cepat tidak akan berlaku kalau perut atau sistem pencernaan kurang efisien.

Kan logik, bila penyerapan tak bagus maka penyerapan apa-apa produk kurus tak akan berlaku dengan baik.

Berapa kali dah cik puan/tuan pernah cuci perut ? Fikirkan…

Ini juga punca kenapa kita makan produk kurus tak menjadi. Bayangkan lapisan perut yang penuh dengan kerap tak akan berikan kadar serapan zat yang tinggi.

Proses ini dipanggil Detoksifikasi.

Detoksifikasi ada beberapa kesan hebat untuk kuruskan badan dengan cepat seperti berikut:

  • Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
  • Mengeluarkan toksik daripada tubuh
  • Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
  • Menyihatkan perut

Untuk fungi penuh Alfafa [ Klik di sini]

Pecahkan Dinding Lemak Dengan Lecithin

cara kuruskan badan cepat dengan shaklee

Cara kuruskan badan cepat bermula dengak aktif melalui proses memecahkan lemak.

Lecithin adalah sejenis asid lemak yang sangat berfaedah.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya (Non GMO). Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530 mg lecithin. [Sumber Shaklee]

Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat kerana ia adalah pelarut yang sangat hebat.  Lecithin membantu menguruskan badan dengan membakar lemak- lemak jahat dibawah kulit.

Bahkan Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat baik kerana ia akan mengekalkan lemak dalam bentuk cecair supaya dia tidak melekat didinding saluran darah. Hebat kan !

Antara fungsi Lecithin dalam menguruskan badan dengan cepat adalah seperti:

  • Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang mengumpulan kolesterol
  • Kolina yang terdapat dalam lecihtin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat
  • Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan

[Sumber Med-Health]

Lagi artikal tentang Lecithin –> Shaklee Lecithin: Penyelesaian Masalah Kolesterol Anda [ Klik di sini]

Letupkan Lemak Anda Dengan Omega Guard

Fungsi Omega adalah sangat hebat dalam cara menguruskan badan cepat.

Omega Guard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam [ Sumber Shaklee]. Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.

Kandungan Omega 3 didalam Omega Guard Shaklee mampu menjadi Booster untuk menguruskan badan dengan cepat.

cara kuruskan badan cepat dengan Shaklee

Satu kisah mengenai kajian di University Of South Australia menunjukkan pengambilan minyak ikan memberi kesan sangat besar pada mereka yang bersenam. Kombinasi bersenam dan pengambilan minyak omega dapat meningkatkan peredaran darah dan enzim untuk membakar lemak. Hasilnya berat badan mereka turun 2 kg selepas 2 minggu. [ Sumber WeightLossResources]

Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:

  • Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak
  • Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
  • Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang
  • Mengurangkan selera makan
  • Menukarkan lemak kepada tenaga

Jadi fungsi-fungsi Omega Guard ini adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat efektif.

Artikal tambahan tentang Omega Guard –> Cara Bakar Lemak Pantas Dengan Omega Guard [Klik di sini]

Kenyang Tanpa Lemak Dengan ESP

set kurus shaklee

Satu lagi proses atau cara kuruskan badan adalah kenyang tanpa lemak.

Maksud kenyang tanpa lemak ialah anda ambil makanan tanpa kandungan lemak tapi cukup untuk memberikan tenaga.

Jadi pengambilan ESP ini akan memberi tenaga dan rasa kenyang paada perut. Takkanlah anda masih nak makan makanan yang berlemak tinggi kalau anda dalam proses nak kurus kan ?

Selain itu ESP juga adalah cara kurus cepat tanpa menganggu kecantikan wanita yang lain.

Malah ESP juga akan mencantikkan lagi payudara ( dan menegang) dan mencantikkan kulit dengan mencerahkan dan mengatasi jerawat. Best tak bonus ni ?

Cik puan juga mesti pernah dengar ada kes bila kurus, kulit akan menggeleber. Eeee tak nak la macam tu kan.

Jadi ESP ni akan membentuk otot yang tegang dan memberi bentuk tubuh yang sangat- sangat cantik.

Testimoni Hebat Set Kurus Shaklee

Testimoni #1

CARA-KURUSKAN-BADAN-CEPAT

 Testimoni #2cara kuruskan badan cepat dengan shaklee

Mesti Tepat

Untuk kesan yang paling baik, cik puan/ tuan mestilah ambil semua produk mengikut cara dan masa yang betul. Ramai yang berjaya kurus. Tapi ramai juga yang gagal.

Ramai yang mengadu pada saya mereka gagal. Lepas saya tanya mereka, rupanya cara mereka ambil itu salah.

Memilih saya adalah sangat tepat kerana saya ada teknik pengambilan set kurus Shaklee yang betul.

Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee
Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee

Saya banyak berkongsi dan belajar dengan pakar nutirisi dari Shaklee. Katanya, hanya pengambilan yang tepat akan menjamin cik puan/tuan untuk kurus. Begitu juga untuk produk-produk Shaklee yang lain.

Jadi, hubungi saya untuk pembelian yang sangat berbaloi. Saya akan ajar dan pantau perkembangan cik puan/ tuan.

 

Sekian & Selamat Lansing,

Norfaziela Mohd Noor

019 3949873

FB Norfaziela Dot Com

SID 908452

Pakar Set Kurus# Perunding Hebat # Mentor Bisnes Shaklee
.

 

 

Related Post

Comments 3

  1. syarifahrohaiza
    July 16, 2014

    Best sgt..just ambil lecithin+omega+herbalax..result=3kg dlm masa x smpi 2mgu..& rasa brtenaga je walaupun puasa..

  2. October 14, 2014

    Tahniah puan, Kombinasi produk tu disesuaikan dengan masalah lain yang puan hadapai selain daripada berat badan. Ibarat 2 dalam 1 la.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: