cara menghilangkan jerawat dengan cepat

Set Jerawat Premium – ‘Fed Up’ Produk Hilangkan Jerawat Yang Tak Jadi ?

Apa lagi cara nak hilangkan jerawat dengan cepat. Dah cuba banyak produk jerawat tapi tak jadi jugak.

Relaks, walau apa pun punca jerawat anda, saya boleh bantu. InsyaAllah.

Ni dah tahun ke-4 saya fokus dalam masalah jerawat. Lagi kronik lagi saya suka.

Saya tahu produk apa yang bagus untuki punca jerawat.  Dan ‘ repair’ muka anda yang rosak sebab salah produk.

Anda kena tengok video ni. Klik butang play !

 

3 Punca Jerawat Popular Di Malaysia

 

set jerawat shaklee

Saya ada satu cerita.

Seorang pengguna set jerawat ni dari Pulau Pinang. Umur dalam 20 an dan Pegawai Imigresen. Dulu, jerawat dia sangat teruk. Saya bagi nasihat dan cadangkan set ni.

Lepas 2-3 bulan muka dia sembuh. Memang kulit dah cantik. Siap parut semua hilang. Alhamdulillah, segala puji bagi Allah.

Tapi lepas tu dia tak beli. Bila saya follow up dia senyap. Dekat setahun juga la.

Sampai la satu hari dia whatsapp saya balik…..

==

Cik J : ” Akak, boleh tolong Ju tak ? “

Saya : ” Kenapa Ju ? “

Cik J : ” Habis muka saya rosak balik kak. Akak kena tolong saya sembuhkan balik”

Saya : ” Macamana muka boleh rosak ?”

Cik J : ” Saya try produk xxxxxx ni ha kak. Sekarang dah nak lebam satu muka dah jerawat. Tolong saya kak “.

*Long story short, saya tolong juga Cik J ni sampai muka dia licin balik. Moralnya, jangan cepat terpedaya dengan produk murah walaupun ada model.

 

cara menghilangkan jerawat dengan cepat

Step by step bagaimana jerawat terbentuk

Ok, antara punca popular di Malaysia ialah:

1. Salah Guna Produk: Banyak sangat produk baru di pasaran sampai pengguna tak tahu nak pilih. Majoriti produk ini mengandungi bahan kimia, sebabtu murah.

Dan sebahagiannya beracun. Terutamanya produk jenama sendiri. Mereka hanya packager.

Mereka tak ada fasiliti penyelidikan. Sebab, modalnya tinggi. Baca ni ‘ Produk Kecantikan Beracun – KKM ‘

 

2. Hormon Tidak Stabil: Penyebab kulit terlalu berminyak. Masalah hormon tak stabil ni ada di semua peringkat umur.

Baik remaja, dewasa sampai la ke umur 40 an.

Ia boleh disebabkan oleh permakanan, keturunan dan umur. [ Masalah Hormon ]

 

3. Bakteria: Bakteria di luar dan dalam liang pori. Bakteria menyebabkan jerawat bengkak dan susah sembuh.

 

Macamana Nak Hilangkan Jerawat Dan Parut Dengan Selamat ?

Ramai yang buta- buta beli tanpa tahu macamana produk tu berfungsi.

Terpengaruh dengan model iklan atau cakap- cakap penjual yang tak ada asas.

Contohnya ‘calit- calit cantik’, ‘hisap- hisap cantik’. Manalah lojik. Kalau jadi maksudnya ada bahan kimia yang tinggi.

Sepatutnya anda tanya penjual macamana produk tu hilangkan jerawat. Minta mereka cerita prosesnya.

Berbeza dengan saya yang dah masak apa yang anda perlu untuk jerawat.

Saya terangkan acaranya :

 

cara hilangkan jerawat cepat

1) Stabilkan Hormon Dengan GLA Complex

Jerawat tak hilang- hilang ialah tanda jelas hormon anda tak stabil.

Paras hormon yang turun naik menyebabkan minyak dikeluarkan dengan banyak. Masalah ni normal sebenarnya. Tapi anda mesti ambil penstabil hormon.

Jadi anda perlukan GLA Complex. GLA tidak ada hormon tetapi bertindak sebagai penstabil saja.

Sampai pori jadi bengkak. Itulah punca awal jerawat iaitu whitehead dan blackhead.

Jadi GLA Complex akan bantu atasi jerawat dalam 3 cara :

  1. Stabilkan paras hormon.
  2. Kawal pengeluaran minyak menjadi normal.
  3. Mengandungi sedikit vitamin E yang menegang, mencerah dan memperbaiki sel rosak.

* GLA Complex berbentuk soft gel yang mudah ditelan dan tiada perasa.

cara menghilangkan jerawat dengan cepat

 

2) Naikkan Kolagen Semulajadi Dengan SR Vita C 500 Mg

Kenapa kulit anda perlu vitamin C ?

Sebab anda kena ingat, U.S National Library of Medicine dah buat kajian bahawa kulit perlukan vitamin C untuk hasilkan kolagen.

Kolagen akan bantu hilangkan jerawat dengan cepat.

cara enghilangkan jerawat dengan cepati

Apa beza SR Vita C 500 Mg dengan jenama lain yang 1,000 Mg ?

Hebatnya sesuatu produk vitamin C bukanlah pada tinggi dosnya. Tetapi mesti lihat pada tahap penyerapannya.

Walau 2,000 Mg sekalipun tapi tak serap pun tak guna.

SR Vita C 500 Mg ada teknologi ‘ Sustained Released ‘. Teknologi ni akan bantu tubuh serap semua vitamin C ke dalam darah selama 5 jam.

Sebab, darah kita hanya mampu serap 100- 200 mg vitamin C sahaja setiap jam. Selebihnya akan dibuang.

Jadi, SR Vita C akan hanya lepaskan 100 mg vitamin C setiap jam (setiap tablet) selama 5 jam. Jadi semuanya akan diserap.

Itupun belum dikira kandungan Bioflavonoid semulajadi yang bagi kesan maksimum pada kulit.

* SR Vita C 500 mg berbentuk tablet. Rasanya sedikit masam.

 

3) Hapus Bakteria Dengan Garlic Complex

cara menghilangkan jerawat dengan cepat

Bakteria ada di lapisan luar dan dalam liang pori anda. Ia hidup dalam gumpalan minyak dan tisu mati.

Inilah punca jerawat jadi merah, sakit dan bengkak.

Jadi, Garlic Complex akan melawan bakteria secara semulajadi. Garlic Complex ialah bawang putih yang sudah di formulasi untuk melawan bakteria dengan berkesan.

*Garlic Complex berbentuk tablet dan tanpa perasa.

 

Testimoni Hapus Jerawat & Parut

 

Testimoni 1: Puan Khairiahset jerawat terbaik

Berjaya atasi punca hormon tak stabil. Kesannya, jerawat pun hilang. 

 

Testimoni 2: Puan Lisa Kelvinset jerawat shaklee

Jerawat, lebam, merah dan bengkak akhirnya hilang selepas konsistan gunakan set ini. 

 

Testimoni 3: Puan Ummi Zainab

set jerawatJerawat dan parut hilang. Puan Ummi kembali yakin dengan kulit yang licin dan cerah.

set jerawat

 

Saya jawab beberapa soalan :

Q: Set Ini Boleh Atasi Jerawat Semasa Haid ?

A: Set ini sangat berkesan atasi jerawat semasa haid atau period. Semasa datang bulan, hormon wanita jadi sangat tak stabil. Jadi set ini sangat berkesan.

Q: Bolehkah Set Ini Hilangkan Parut Jerawat ?

A: Boleh. Sebab punca jerawat dan parut jerawat adalah sama.

 

Q: Berapa Lama Kesan Sampai Jerawat Hilang ?

A: Ambil dengan konsistan, jerawat boleh hilang seawal 2 – 3 minggu. Sebab sel kulit kita bersalin setiap 10 –  30 hari. Dengan vitamin yang cukup, kulit yang baru akan lebih cantik tanpa jerawat.

 

Q: Ada Kesan Sampingan Tak ?

A: Dijamin 200% selamat.

Tiada kompromi dalam bab keselamatan. Bukan saja lulus KKM tetapi jenama ini memiliki lebih dari 60 orang saintis dan pusat penyelidikan bernilai lebih dari 500 juta ringgit.

Ini bukan produk kacau belakang rumah atau repackaging produk Thailand.

Semua bahan akan diuji bebas dari 350 bahan merbahaya yang didaftarkan seluruh dunia seperti paraben, hydroquinone, tetrinone, merkuri dan bahan kimia merbahaya.

Dan jangan lupa, ia 100% semulajadi.

 

Q: Lepas Jerawat Hilang, Adalah Saya Perlu Terus Guna ?

A: Tubuh kita diserang setiap saat samaada kita sedar atau tak.

Contohnya sinar UV, stress, makanan tak berzat, gula berlebihan, pencemaran dan genetik keturunan.

Ya! untuk kekal cantik saya cadangkan anda teruskan tetapi saya akan ajar cara pengambilan yang lebih jimat.

 

Q: Cara Pengambilan Yang Berkesan

A: Saya tak sama dengan pengedar lain. Saya dah fokus dalam masalah jerawat selama 4 tahun. Jadi saya arif dalam cara pengambilan yang berkesan.

Sebab, salah cara makan, kesannya lambat.

Cara pengambilan saya akan berikan selepas anda membuat belian.

 

Pertanyaan/ Order

Saya komited untuk bagi anda kulit yang anda nak.  Saya dah bantu ramai. Dan anda akan berjaya, insyaAllah.

Jadi, jangan tunggu lagi.

Whastapp ‘ JERAWAT PREMIUM ‘ ke 0193949873 ( Pn Norfaziela ) sekarang !

 

carian berkaitan: cara atasi jerawat dengan cepat, cara atasi jerawat 2 minggu, cara atasi jerawat 1 bulan, set jerawat shaklee, hilangkan jerawat cepat, cara nak hilangkan jerawat, jerawat pasir, jerawat batu, jerawat belakang badan, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan parut jerawat, ubat jerawat, produk jerawat paling berkesan, produk untuk jerawat, cara menghilangkan jerawat batu, muka berminyak, cara menghilangkan parut jerawat dengan cepat

 

 

Related Post

Comments 10

  1. Syasya
    August 18, 2017

    Salam Sis,

    Macama mana saya nak dapatkan produk ni ?

    1. August 18, 2017

      Cik Puan Syaya boleh Whatsapp ‘JERAWAT PREMIUM’ ke 0193949873. Saya bantu puan insyaAllah.

  2. Sal
    August 18, 2017

    Assalam,

    Saya ada kawan yang jual produk yang sama. Boleh saya dapakan cara pengambilan dari Puan ?

    1. August 18, 2017

      Maaf, cara pengambilan berkesan saya hanya bagi eksklusif pada pelanggan sahaja. Sebab saya jual dan saya servis sampai jadi. Harap puan berminat untuk dapatkan konsutansi dari saya. Whatsapp ‘JERAWAT PREMIUM’ ke 0193949873

  3. Pn Shariza
    August 18, 2017

    Kalau saya ambil mengikut direction pada botol boleh tak ?

    1. August 18, 2017

      Cara makan berbeza mengikut masalah. Pada botol, itu arahan untuk kekal kulit cantik. Tapi bila kulit masih berjerawat atau parut, cara makannya lain. Dapatkan produk dan konsultansi dari saya. Whatsapp ‘JERAWAT PREMIUM’ ke 0193949873. InsyaAllah saya boleh bantu puan Shariza.

  4. Yusni
    August 18, 2017

    Mmg bekesan set ni…jerawat naik pon dia cepat kecut dan pudar👍

    1. August 18, 2017

      Terima kasih Puan Yus atas komen. Boleh tengok perubahan kulit Puan Yus selepas amalkan Set Premium ni >> https://www.facebook.com/yusni.sobrie

  5. Hayatu
    August 18, 2017

    Sy dah cuba set ni..mmg bagus. Jerawat ssh nk naik, klo naik pon xbyk mcm dulu.

    1. August 18, 2017

      Betul. Sebab kulit kita jadi sangat sihat. Bila sihat kulit jadi kuat. Jerawat segan nak naik. Berbeza dengan produk murahan yang sekadar mencerah.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: