cara atasi jeragat cepat

Set Jeragat Shaklee Premium : Hilangkan Jeragat Tebal Lebih Cepat

Puan dah cuba bermacam-macam produk jeragat. Mungkin juga dah berpuluh petua juga puan dah cuba. Semuanya semata-mata nak hilangkan jeragat tebal tu. Jadi puan mesti cuba Set Jeragat Shaklee Premium ini.

Saya pulak dah hampir 3 tahun tolong kakak- kakak macam puan untuk atasi masalah jeragat. Ada yang 40 an, ada yang 50 an, 99% berjaya dapat kulit yang cerah.

Alhamdulillah mereka sangat gembira. [Baca testimoni ni –> KLIK ]

Video ni akan bantu puan atasi jeragat dengan lebih cepat.

 

Cara Atasi Jeragat ( Step-by-Step)

Untuk Set Jeragat Premium ni ziela gabungkan 3 elemen terbaik untuk atasi jeragat dengan paling cepat.

Produk tonik antioksidan tinggi, vitamin dalaman dan skin care luaran. 3 gabungan ini insyaAllah ialah formula jergat terbaik yang ada di Malaysia.

ubat jeragat cepat dan selamat

   

STEP 1 | Tahan dan Rawat Sel Rosak

fungsi vivix untuk kulit

Jeragat ialah sel rosak yang dah jadi hitam.

Jadi, saya ambil contoh buah epal. Bagaimana buah epal boleh kekal tegang walaupun diletakkan lama di luar.

Pastinya sebab antioksidannya yang tinggi. Antioksidan akan menghalang kerosakan sel dan merawat kerosakan.

Jadi, untuk produk yang mempunyai antioksidan paling tinggi, saya cadangkan Vivix.

Bagaimana Vivix yang premium ni boleh hilangkan jeragat tebal ?

 STEP 2 Atasi Masalah Hormon 

Vitamin Jeragat : Hilangkan Jeragat Mudah

Pencuci muka tak akan hilangkan jeragat ! 

Owh ! Patutlah dah letih cuci muka tapi jeragat tak hilang- hilang. Hormon yang tak stabil akan gagalkan apa saja usaha cik puan untuk hilangkan jeragat itu, walaupun rawatan laser. Lepas hilang, jeragat akan tumbuh balik.

Jadi, pengambilan Gamma Lenolenic Acid (GLA) penting untuk stabilkan hormon.

GLA Complex ni adalah terbaik kerana ia ada 2x ganda lebih GLA berbanding produk lain dipasaran.

Caranya, GLA Complex menghilangkan jeragat dengan membantu untuk kawal paras hormon dalam tubuh.

Bila hormon stabil, kulit jadi sihat dan kuat. Senanglah jeragat hilang.

Selain itu, GLA Complex juga ada vitamin E yang memulihkan sel jeragat, menegang dan mencerahkan tompok hitam.

STEP 3 Tingkatkan Kolagen & Cerahkan Jeragat

Vitamin Jeragat : Hilangkan Jeragat Dengan Shaklee

Seterusnya, Set Jeragat Shaklee Premium ini mencerahkan kulit jeragat.

Selepas umur 30 an, kulit makin kurang hasilkan kolagen. Kesannya kulit tak kuat. Sel kulit senang- senang je rosak. Bila rosak, sel jadi hitam dan bintik jeragat mula terbentuk.

Vitamin C  paling hebat sebab teknologi ‘ Sustained Released‘nya yang mampu kekalkan vitamin C lebih lama dalam darah.

Jadi, order produk ini dan saya akan teknik kekalkan vitamin C ni 24 jam dalam darah puan. Kesannya fuh ! menakjubkan.

Oh ya, cik puan takkan dapat tips ni daripada orang lain tau.

Dalam tempoh ini, proses hilangkan jeragat akan terjadi kesan proses pemulihan yang aktif.

Untuk kesan optimum, sila minum banyak air untuk kesan yang lebih cepat.

Kolagen yang banyak kesan dari vitamin C akan menegang disamping membentuk kulit wajah yang cantik. Nak kenali kolagen dengan lebih dekat ? [ Klik di sini]

Berbalik pada bab mencerahkan jeragat, pengambilan vitamin C yang berterusan telah dibuktikan akan mencerahkan kulit , melambatkan penuaan, menyekat pembentukan dan menhilangkan jeragat.

Kulit akan menjadi semakin cerah dan jeragat akan semakin hilang.

Order online sekarang ( klik di sini )

STEP 4 | Halang Sinar UV & Pulih Dengan Paling Cepat

Vitamin Jeragat : Hilangkan Jeragat Dengan Shaklee

Selain bekas jerawat, ‘ Sunburn’ juga ialah punca utama jeragat tebal.

Sel mati bila terkena UV A & B akan jadi hitam. Bila makin terdedah, tompok makin besar dan kronik. Dengan vitamin E, kesan sunburn akan dineutralkan. Sel kulit kuat untuk tahan sinar UV A & B.

Selainitu, vitamin E meningkatkan kadar pemulihan, proses rejuvenasi malah menghasilkan kolagen. Ia juga akan menjadikan kulit jeragat lebih cerah dan menghilangkan jeragat dengan lebih cepat.

Jadi mesti ambil vitamin E !

* 1 Softgel vitamin E sehari mampu mengurangkan bintik jeragat dan menghalang penuaan.

Biar saya kongsikan satu cara mudah nak gunakannya.

Ambil satu softgel vitamin E, pecahkan dan sapukan pada kawasan jeragat.

Ia mempercepatkan proses hilangkan jeragat. Sel itu akan diganti dengan sel baru dengn aktif.

Masker yang sangat murah pulak. Tak payah nak cari masker yang mahal- mahal di kedai.

 STEP 5 | Cerahkan Tompok Dari Luar

krim hilangkan jeragat

Skin care ini sangat ajaib. Ia dinamakan NutriWhite Spot Whitening Treatment.

Ia berfungsi untuk mencerahkan tompok jeragat dan memudarkan jeragat dari luar. Ia dilengkapi dengan vitamin C semualajadi.

Ops ! Jangan bimbang, takkan ada sebarang kesan sampingan seperti gelupas dan pedia. Majoriti yang dapat rasa kesannya selepas 3 hari.

Anda wajib tengok video tentang krim jeragat ajaib ini.

 

Berapa Lama Untuk Dapat Kesan ?

Bergantung pada keadaan wajah cik puan. Tetapi kesannya dah boleh dilihat seawal 2-4 minggu pengambilan.

Testimoni terbaru, jeragat hilang dalam masa 2 minggu. Itu memang perkara biasa.

Ambil secara konsisten dan cik puan akan terkejut dengan hasilnya. Percayalah.

Order Online Sekarang ( Klik Di Sini )

Adakah Produk Kecantikan Ini Selamat ?

Set Jeragat Premium ini dijamin 100% selamat.

Semua produk dibuat daripada sumber asli semulajadi. Setiap ramuan pula akan diuji lebih daripada 350 kali untuk pastikan ia bebas dari pencemaran. Selamat dan hilangkan jeragat dengan berkesan.

Shaklee Menjamin Keselamatan Tanpa Tandingan:

Beberapa senarai TIDAK Shaklee:

  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang

[Sumber Shaklee Malaysia]

Beli Dari Pakar dan Bukan Orang Lain ?

Cik puan nak tak konsultansi yang mantap ?

Yang boleh diagnose punca sebenar masalah jeragat cik puan…..

Yang boleh beri cik puan jawapan untuk setiap masalah wajah cik puan….

Yang boleh berikan tips macamana nak lebih cepat cantik + selamat….

Yang boleh beri banyak info kecantikan percuma setiap minggu…..

Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee
Berdiskusi Dengan Pakar Nutrisi Shaklee

Motivasi saya berShaklee ialah nak semua orang yang datang jumpa saya jadi cantik. Cantik adalah hampir segala-galanya bagi seorang wanita kan.

Saya bersyukur ramai yang suka dengan rundingan saya. Malah ramai pengedar dari group lain pun banyak bertanya tentang teknik pemilihan dan pengambilan produk jeragat.

Bukan senang untuk cadangkan produk yang sesuai dengan masalah jika tak cukup ilmu di dada.

Saya cukup pantang dengar pelanggan mengadu beli dengan orang lain dan orang tu suruh Google untuk tahu cara makan. Memang tak patut.

Jadi, tepuk dada tanya selera. Cik puan yang memilih yang terbaik.

Testimoni Hilangkan Jeragat

hilangkan jeragat dengan shaklee

cara hilangkan jeragat dengan shaklee

 cara hilangkan jeragat cepat

Harga Set Jeragat Premium

Saya offer harga MAMPU MILIK untuk kesan OPTIMUM.

Puan juga boleh mulakan produk mengikut fungsi priority. Maksudnya tak perlu ambil full set jika puan kekurangan budget.

Harga akan termasuk POS.

Puan juga boleh klik di sini : Mini Pack Jeragat untuk Set Budget

Pertanyaan/ Order

Whatapps “Jeragat Premium” ke 0193949873 ( Puan Ziela)

Atau

Order Online Sekarang ( klik di sini )

-Wallahualam-

Siapa Saya ?

 

Related Post

Comments 23

  1. pot
    July 2, 2014

    nak tips

    1. July 16, 2014

      Hai dear, boleh emailkan kami zielaamin83@gmail.com
      Untuk mendapatkan tips percuma:)

  2. siti suliana omar
    July 2, 2014

    berminat sgt2.. tapi kena kumpul duit dulu.. memang niat nak try

    1. July 16, 2014

      Salam dear siti,

      Ok, boleh kumpul duit ataupun boleh cuba set bajet dulu sis:)

      Whatsapp 0193949873
      Email zielaamin83@gmail.com

  3. July 5, 2014

    memang terbaik set shaklee

    1. July 16, 2014

      Terbaik dan berkesan kan:) alhamdulillah dah banyak mencantikkan wajah ramai customer:)

  4. Latipah BT Ismail
    December 20, 2014

    Sy berminat… Cmna nak order

  5. Cik Puan Ann
    December 20, 2014

    Dah nak masuk minggu ketiga akak guna set ni. Jeragat dekat bawah mata dah hilang. Kat pipi dah nipis dah. Tq ziela sebab syorkan akan set ni.

  6. June 18, 2015

    Bole tak bagi tip nak buat busines sampingan

    1. June 21, 2015

      Boleh puan, saya ada offer program bisnes part time untuk wanita yang nakka pendapatan dan OPTION selain dari makan gaji. Jika berminat, puan boleh Whatsapp saya ke 0193949873. Tq

  7. Hamidah
    September 15, 2015

    nk order..boleh pm harga?

    1. September 16, 2015

      Assalam Puan Hamidah,

      Terima kasih sebab bertanya. Saya dah email pada email puan. Puan juga boleh whatsapp Ziela ke 0193949873. Terima kasih.

  8. niza
    October 17, 2015

    salam…sis…saya ade cyst…blh ke mkn produk ni…takut…menmbahkn saiz cyst…

    1. May 24, 2016

      Salam Puan Niza,

      Kesemua produk ini selamat untuk Cyst. Fungsi produk ini untuk atasi punca dalaman yang menjadi penyebab jeragat dan meningkatkan kesihatan. Antioksidan dalam kesemua produk ini sangat bagus untuk melawan sel tidak normal pada Cyst. Terima kasih.

  9. Sue
    August 1, 2016

    Salam kak, boleh bagitau tips2 hilangkan jeragat, harap dapat berkongsi

  10. September 5, 2016

    saya suka video video puan faziela, boleh ajar saya buat video yang comel ?

    1. September 5, 2016

      Boleh Tuan Joe Labu. Bila- bila aja 🙂

  11. Ayu
    November 14, 2016

    Terbaik!

  12. Zue
    March 7, 2017

    Brapa rm set jeragat ni?

    1. March 10, 2017

      Terima kasih kerna bertanya Pn Zue.Puan boleh whatsapp ziela di 0193949873 untuk konsultansi jeragat. InsyaAllah ziela boleh bantu.

  13. Rizah
    May 21, 2017

    Kalau sedang mengandung boleh ke makan semua set jeragat shaklee

    1. May 22, 2017

      Salam Puan,

      Ada yang boleh, ada yang kena skip sementara. Minta puan whatsapp Ziela ke 0193949873 untuk full consultation. Ziela ialah expert dalam masalah jeragat menggunakan produk Shaklee. Tidak ada pengedar lain yang fokus jeragat seperti ziela. Tq!

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: