Konsultansi segera sila hubungi

serum vitamin c

Serum Muka Vitamin C Aktif- Kembalikan Seri Yang Hilang

Anda pernah melabur untuk serum muka, serum parut (scar serum) atau serum pencerah (whitening serum) ?

Dengan harapan wajah jadi cerah, tegang, segar dan bebas dari masalah kulit. Tapi dukacita, kesan yang di rasa hanya sementara.

Jadi,

Dengan tagline ‘ Dicipta oleh alam semulajadi dan disempurnakan oleh sains ‘, Daily Defense Whitening Essence ialah serum muka yang wajib anda miliki.

Saksikan dulu video klip saya tentang cara memilih serum yang betul.

Serba Sedikit Tentang Jenama NutriWhite

Jenama NutriWhite tidak popular di kaca tv atau dicorong radio. Ini kerana ia tidak dipasarkan secara unilevel.

Skincare NutriWhite juga tidak boleh didapati di pasaraya terbuka seperti Giant, Tesco atau AEON.

Namun, jenama ini sangat popular pada pencinta produk kecantikan semulajadi. Ia dimiliki sepenuhnya oleh Shaklee Corporation yang sudah mencecah usia 100 tahun sejak 1915.

Semua produk NutriWhite berdaftar dengan KPDNKK dan KKM. Dan untuk pastikan setiap pembeli mendapat after sales servis yang baik, ia dipasarkan melalui kaedah networking.

Maksudnya anda perlu dapatkannya daripada ejen individu yang boleh berikan konsultansi tentang fungsi dan cara penggunaannya.

Produk NutriWhite dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika. Ya ! Ia dicipta khas untuk kulit Asia seperti kita.

Tambah meyakinkan, pembangunan produk sahaja menghabiskan masa 3 tahun.

whitening serum

Bahan- Bahan Dalam NutriWhite

Bahan- bahan penting dalam NutriWhite sangat istimewa dan berkualiti. Ia dihimpun dari 16 buah negara di dunia.

Kalau nak dibandingkan dengan jenama yang popular di tv NutriWhite ada lebih banyak bahan istimewa berbanding jenama tersebut.

Ujian keselamatan dan keberkesanan dilakukan dengan mendalam. Selaras dengan moto Shaklee iaitu ‘Always Safe, Always Works & Always Natural‘.

Jadi, 16 campuran bahan botani yang kuat dalam NutriWhite akan membantu mengurangkan melanin (tompok hitam) yang sedia ada dan menjadikan kulit lebih putih, cerah dan bercahaya.

Serum Muka – NutriWhite Daily Defense Whitening Essence

serum vitamin c

NutriWhite mempunyai 7 jenis skin care yang eksklusif. Semua pelanggan yang dah mencuba mesti nak kumpul semua 7 produk lengkap.

Dan bagi anda yang sukakan serum muka, Daily Defense Whitening Essence ialah serum vitamin c dalam jenama NutriWhite.

Berikut ialah kelebihan Serum NutriWhite Daily Defense Whitening Essence:

  • Bearberry untuk fungsi pencerah dan menegangkan kulit (whitening serum)
  • Strawberry Begonia untuk menyamakan tona kulit akibat jeragat.
  • Soybean untuk melembut dan mengurangkan masalah kulit pudar.
  • Mulberry untuk mengelakkan kerosakan akibat sinar matahari.
  • Vitamin C aktif untuk menyerlahkan kecantikan kulit dan mengembalikan seri wajah.
  • Serum yang mudah diserap oleh kulit.

Pn. Masya Aryana | Klang
 
Ini 2nd trial Mas ambil Nutriwhite. Ape yang bestnya tentang Daily Defense Whitening Essence ni, kebetulan masa tu kulit muka melecur. Melecur agak teruk. Lepastu cuba guna Daily Defence Whitening Essence ni. Gune macam krim biasa. Selang bebarapa hari kulit dah okay. Dah tak melecur. Aisshhh!! Masa tu nak bertunang tau. Sape tak risau kan. So sekarang dah jadi isteri orang . Kalau sebelum ni kulit muka berminyak, kusam sekarang tak lagi dah. Sebabitulah Mas fall in love dengan Daily Defence Whitening Essence ni.

Pn. Norfaziela | Ampang
 
Dulu masa baru- bau kerja pernah pakai produk sampai kulit nipis. Jerawat naik penuh kat muka. Lepas tu terus trauma nak pakai apa-apa produk pun. Tapi , lepas kenal Shaklee dengar feedback Nutriwhite bagus. Terus cuba pencuci muka NutriWhite. Lepas pakai pencuci muka , dapat rasa banyak perubahan pada muka. Yang paling saya suka ,pencuci lindungi kulit ,bukan macam dulu , rosakkan kulit. So tergerak hati nak pakai sesuatu yang lembapkan kulit pula. Lepas study krim- krim dalam NutriWhite, berkenan dengan Daily Defense. Sebab Daily Defence ni macam serum. Jadi mula la pakai. Rasanya memang best sangat. Lebam hilang. Parut lama jadi pudar . Memang perasan makin berseri . Sebab saya memang ada resdung kan. Jadi kulit sebelumni selalu kusam.

Tempahan

Saya adalah pengedar NutriWhite yang boleh memberikan konsultansi lengkap dan tepat tentang penggunaan semua produk NutriWhite.

Untuk menempah :

1. Sila whatsapp ‘Daily Defence’ ke 0193949873 (Ziela)

Atau

2. Sila buat belian online dengan menekan [link ini]

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: