rawat ekzema bayi

Rawatan Ekzema Bayi Dan Dewasa Yang Cepat, Semulajadi Dan Berkesan

Anda mencari rawatan ekzema yang cepat ?

Gatal, pedih, merah, merekah, bersisik, berkudis dan sampai berdarah. Kita yang dewasa pun seksa, ni kan pula bayi dan kanak- kanak.

Saya akan bantu selesaikan masalah ekzema anda dan bayi anda.

Tapi sebelum tu. Saya ceritakan bagaimana saya dan anak saya atasi ekzema.

Klik video pendik ini:

Dah tengok ? Jangan ‘skip’ ya. Rugi !

Klik butang ini untuk pertanyaan berkenaan ekzema

Apa Itu Ekzema ?

krim ekzema

Kulit yang kering dan gatal, itulah ekzema. Keadaan ini membawa kepada masalah lain seperti merah, pedih, melecur, sakit dan berkudis.

Dalam bidang perubatan, Ekzema dipercayai tidak boleh dipulihkan. Tapi boleh dikawal.

Dalam bidang nutrisi pula, dengan produk semulajadi yang betul, sel kulit yang tidak normal boleh dipulihkan.

Ekzema Saya Dan Anak

Saya dulu ada ekzema yang teruk. Di muka, pinggang dan kaki. Kadang- kadang tak sedar garu sampai berdarah. Lagi- lagi masa tidur.

Anak saya lagi sensitif. Cepat naik ruam, gatal dan sampai berkudis. Di tangan, dada, kaki dan punggung.

Dan saya dan anak tak suka sangat guna krim dari klinik. Sebab ada steroid. Saya tak pasti tentang kesan sampingannya. Yang jelas, ia tak semulajadi.

Mungkin sebab pengalaman makan ubat masa kecil banyak sangat buat saya fobia dengan ubat kimia.

Produk Ekzema Untuk Dewasa

rawatan ekzema

Semasa saya hamil anak yang sebelumni saya ada ekzema yang sangat teruk. Asyik menggaru saja. Tambah pula dengan kulit perut yang meregang. Lagilah gatal.

Sampai lah saya amalkan 4 produk ni pada tahun 2014. Lega dah tak menggaru dah.

4 produk ini ialah:

  • Omega Guard – Berfungsi sebagai anti radang dan inflamasi. Ekzema adalah sejenis radang/ inflamasi kulit.
  • SR Vita C 500 Mg – Meningkatkan daya tahan kulit pada punca- punca ekzema seperti bakteria, kutu debu, sinar uv dan sebagainya. Sel kulit yang kuat sangat membantu untuk elak ekzema.
  • Vivix – Berfungsi untuk merawat dan menghalang kerosakan sel. Sel yang mudah terkena ekzema adalah sel yang rosak dan lemah bila diserang.
  • Herbal Blend – Krim herba semulajadi yang melembapkan kulit. Krim ini juga dapat mendinginkan kulit yang gatal dan pedih. Rasa lebih selesa.

Klik untuk menempah Set Ekzema Dewasa

Produk Ekzema Untuk Bayi & Kanak-Kanak

set ezkema shaklee

Bayi dan budak memang cerewet nak telan vitamin. Jadi saya sesuaikan dengan citarasa mereka.

  • Mealshakes – Multivitamin yang manis dan mudah ditelan. Mereka ratah macam milo. Dan boleh dibancut menjadi air perisa vanilla yang sangat sedap. Vitamin dan mineral akan bantu sel kulit ekzema untuk lebih kuat.
  • Omega Guard – Softgel minyak ikan. Rasanya macam ikan bilik. Anak- anak saya suka sampai kena sembunyikan. Takut habis. Ia bantuk untuk elak radang/ inflamasi ekzema dari berlaku.
  • Herbal Blend – Krim herba semulajadi untuk melembapkan, menyaman dan melegakan gatal kulit.

Klik untuk menempah Set Ekzema Bayi/ Kanak-Kanak

Q & A

Berapa lama kesan selepas saya/ anak amalkan Set Ekzema ini ?

Kesan lega akan dirasakan serta merta dengan Herbal Blend. Anda akan lihat kulit semakin lembap dan kurang gatal.

Amalkan secara konsistan untuk elak ekzema daripada berulang.

Bagaimana cara pengambilan Set Ekzema ini ?

Cara pengambilan adalah berbeza mengikut tahap ekzema anda atau bayi. Saya akan berikan cara pengambilan berkesan selepas pembelian.

Apakah kesan penggunaan krim steroid (klinik) pada anda/ bayi ?

Steroid adalah selamat jika digunakan secara betul. Kesan sampingan utama ialah membuat kulit jadi nipis jika digunakan bagi jangka masa panjang, tetapi tiada bukti yang penipisan ini akan berkekalan. Sumber: Baby Center

Adakah produk ini selamat untuk bayi ?

Produk adalah 100% semulajadi berserta jaminan keselamatan yang sangat tinggi. Ia diuji bebas dari 350 bahan terlarang di dunia.

Kenapa Anda Harus Cuba Produk Ini ?

Sebab kualitinya yang sangat tinggi.

Produk ini dibuat oleh syarikat yang mempunyai lebih dari 50 saintis dan pusat penyelidikan sendiri. Dengan kos penyelidikan melebihi 1 bilion ringgit, ia dijamin berkesan dan selamat.

Ia adalah produk yang original berkualiti. Bukan produk yang dipakejkan semula dari Thailand, China, Indonesia atau kilang belakang rumah.

Kesan Terbaik Dari Saya

Saya dan anak pernah lalui masalah ekzema yang teruk. Jadi saya tahu cara pengambilan berkesan yang dah terbukti menjadi.

Pertanyaan/ Tempahan

Sila klik link di bawah untuk hubungi saya secara terus:

www.wasap.my/60193949873/RawatanEkzema

www.wasap.my/60193949873/RawatanEkzema

www.wasap.my/60193949873/RawatanEkzema

Untuk belian menggunakan kad debit/ kredit, sila tekan butang di bawah:

atasi ekzema

 

carian berkaitan: penyakit kulit ekzema, rawatan eczema, krim ekzema, krim untuk ekzema, ubat ekzema, produk untuk ekzema, set ekzema, vitamin untuk ekzema, bayi ekzema, baby eczema, cara atasi ekzema, cara rawat ekzema, ekzema pada orang dewasa, ubat eczema untuk bayi, penyakit kulit gatal, penawar ekzema, eczema, produk ekzema, produk merawat ekzema, produk bayi ekzema, produk shaklee ekzema, produk untuk kulit ekzema, produk untuk merawat ekzema

Comments 8

  1. Unnamed
    November 7, 2017

    Set utk dewasa tu brpe RM?

    1. November 8, 2017

      Terima kasih Puan Imah. Saya emailkan pada puan. Puan juga boleh terus whatsapp saya di 0193949873 atau klik http://www.wasap.my/60193949873/SetEkzemaDewasa

  2. Sha
    November 8, 2017

    Salam Puan,

    Saya dah lama ada ekzema. Dah bosan guna krim. Takut pun ada. Boleh puan email harga produk ni pada saya. Terima kasih.

    1. November 8, 2017

      W’salam,

      Baik. Saya email pakej ekzema ke email puan. Ini no whatsapp saya 0193949873. Tq

  3. Amimah
    November 8, 2017

    Hai Ziela,

    Macamana Vivix atasi ekzema. Saya baca Vivix ni bagus.

    1. November 8, 2017

      Masalah ekzema ada kaitan dengan sistem imun yang rendah dan sel yang rosak. Jadi vivix akan rawat kerosakan sel dan lindungi sel. Imun tubuh akan semakin kuat dan ekzema semakin susah nak jadi. Untuk nasihat dan order puan boleh terus whatsapp saya di 0193949873. Terima kasih.

  4. Umie Haisya
    November 8, 2017

    Anak saya ada ekzema yang teruk. Macamana saya nak dapatkan set ni ?

    1. November 8, 2017

      Terima kasih sebab bertanya. Puan boleh klik link ini http://www.wasap.my/60193949873/EkzemaKanakKanak . Saya akan bantu puan. Anak saya pun dulu ekzema teruk.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: