Konsultansi segera sila hubungi

pengedar shaklee ampang

Produk Shaklee Mengecewakan | Puan Mungkin Tak Akan Percaya !

Puan mungkin tak percaya tapi Ziela ada cerita pasal sorang akak ni yang sangat kecewa dengan produk Shaklee.

Dalam 2-3 hari lepas Ziela dapat whatsapp dari sorang akak. Ayat mula- mula dah nampak akak ni stress. Dia kata dia dah beli banyak vitamin Shaklee.

Dah habis beratus ringit dah. Dalam RM 600 jugak la katanya. Ada vitamin C 500mg, Vitamin E Complex, Vivix dan vitamin Shaklee lain.

Dia dah makan dekat 3 bulan dah tapi macam tak ada kesan sangat. Sebab dia study produk Shaklee ni bagus. Research saja cecah RM 1 Billion. Tapi takkan la kesan dia slow sangat macam kura- kura. Beli dah lah mahal.

Huh ! Frust betol !

Jadi dia tak puas hati. Dia pun Google la cari pengedar Shaklee yang lain. Tup ! Tup! jumpa blog Ziela ni.

Long story short,

Ziela pun tanya macamana akak makan ? Sebab dari list produk yang akak ni beli untuk masalah tu MACAM NAK TEPAT DAH.

Akak tu jawab : ” Pengedar tu ajar akak makan ikut botol je Ziela. Bila akak tanya dia ulang lagi ‘ ikut botol je’. Jadi akak pun ikut la “.

Ziela pun ‘sengih’ sambil jawab whatsapp akak ni. End of story….

 Antara video terbaru Ziela. Sila tengok kalau nak kenal pencuci muka terbaik kat Malaysia.

 

Dilema Pembeli Produk Shaklee

pengedar shaklee keramat
Ziela bersama seorang pelanggan Set Jeragat.

 

Actually, cerita macamni boleh kata tiap minggu Ziela dapat. Macam jadi kaunter luahan perasaan pulak. Memang kesian, dah habis beratus- ratus ringgit tapi tak dapat kesan yang anda nak.

Yang lagi sedih, ada pengedar Shaklee yang Touch & Go. Lepas beli terus senyap.

Dan sesi luahan perasaan mereka termasuklah yang kat bawah ni :

  • Tak diajar cara makan yang betul untuk masalah.
  • After sales servis yang teruk.
  • Whatsapp tak jawab.
  • Call tak angkat.
  • Tak ada follow up.
  • Tak bagi tips tambahan untuk cantik dan sihat.
  • Macam robot. Lansung tak mesra.
  • Tak boleh jawab pertanyaan tentang masalah itu dan masalah lain.

Bagaimana Ziela Boleh Jadi Pengedar Shaklee Terbaik Pada Puan ?

shaklee ampang
Ziela bersama pelanggan setia dari Taman Kosas Ampang.

 

Produk yang bagus macam Shaklee pun kena guna teknik pengambilan yang betul. Sebab Shaklee jamin kesan 100% bila ambil dengan cara yang betul.

Ziela dah buat Shaklee sejak tahun 2013. Dan ziela memang sangat fokus dalam bab ilmu produk. Sebab Ziela rasa pembeli patut dapat manfaat berganda- ganda dari harga yang mereka bayar.

Sebab tu alhamdulillah kastemer Ziela setia dari 2013. Dan dah ramai yang jadi kawan baik walaupun mula- mula dulu jadi kastemer saja.

Antara kelebihan yang Ziela akan bagi pada puan ialah :

  • Fahamkan fungsi dan pemilihan vitamin Shaklee.
  • Ajar teknik pengambilan berkesan untuk masalah spesifik.
  • After sales servis berpanjangan.
  • Berkongsi tips tambahan untuk lebih cantik dan sihat.
  • Hantar produk ke kawasan sekitar Ampang, Hulu Kelang, Gombak, Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju dan sekitarnya.

Cara Tempahan Produk Shaklee

Kami 'Full-Time' bershaklee jadi boleh hantar cepat.
Kami ‘Full-Time’ bershaklee jadi boleh hantar cepat.

 

Puan boleh dapatkan produk Shaklee dari Ziela dengan beberapa langkah saja.

1. Hubungi Ziela melalui Call/ Whatsapp/ Telegram atau SMS ke 0193949873.

2. Beritahu masalah dan apa produk Shaklee yang Puan ingin tempah.

3. Penghantaran akan dilakukan pada har, masa dan tempat yang dibincang.

4. Pembayaran boleh dilakukan sebelum atau semasa penghantaran.

5. Cara pengambilan berkesan akan Ziela ajar semasa penghantaran supaya puan faham.

 

Kelebihan Berganda Bila Daftar Ahli Shaklee Dengan Ziela

pengedar shaklee gombak

 

Ziela memang sangat cadangkan puan daftar ahli Shaklee.

Sebabnya puan akan amalkan Shaklee sebagai gaya hidup. Puan akan jimat 20-35% dari harga runcit. Lepastu dapat lagi promosi vitamin bulanan. Murah dari harga ahli tau.

Dan SPECIAL pada ahli Ziela sahja, Ziela akan bagi tips kecantikan dan kesihatan secara kerap. Macamana nak lagi cantik, lagi cerah, lagi awet muda dan macam- macam lagi.

 

Pertanyaan/ Tempahan

Sila whatsapp ke 0193949873 dan ikut langkah yang sudah diberikan.

 

Related Post

Comments 5

  1. October 19, 2016

    Salam Puan Ziela,

    Saya pernah ada masalah yang sama. Pengedar di tempat saya dah tak dapat dihubungi. Macamana saya nak dapatkan produk Shaklee dari puan ?

    1. October 19, 2016

      Waaliakumussalam Pn Aziah,

      Terima kasih sebab bertanya. Puan boleh terus whatsapp saya ke 0193949873. InsyaAllah semua pelanggan saya akan saya servis sebaik mungkin. Saya ada sistem untuk follow up dan servis pelanggan secara konsistan.

  2. Ida
    October 19, 2016

    Salam,

    Saya ada masalah jeragat dan saya baca produk shaklee memang baik untuk atasinya. Boleh puan bantu saya ?

    1. October 19, 2016

      Waalaikumussalam,

      Boleh puan Ida. Ziela memang arif dalam konsultansi masalah wajah. dan Ziela juga boleh consult semua masalah lain berkaitan kesihatan. Puan boleh whatsapp ziela ke 0193949873.

  3. Ayu
    October 19, 2016

    Best3

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: