bisnes untuk ibu berkerja

Perniagaan Online Untuk Ibu Berkerja – Pendapatan 5 Angka Dengan Modal Rendah

Kenapa ramai ibu berkerjaya masih mencari perniagaan online ?

Saya tak terkejut bila ada kajian oleh DailyMail UK yang menyebut, penyesalan terbesar ibu bapa ialah terlalu melebih- lebihkan masa kerja berbanding masa dengan anak yang masih kecil.

Dan 70% ibu pun mengaku mereka tak beri masa terbaik semasa anak- anak masih kecil.

Jadi sebab itu, perniagaan online ialah satu- satunya cara untuk seorang ibu ‘resign’ dan bersama dengan anak.

Alhamdulillah, anda dah jumpa artikal yang betul.

 

Perniagaan Online- Kenapa Shaklee Yang Paling Hebat ?

Satu fakta penting anda kena ingat ialah 96% peniaga pupus dalam masa 10 tahun (Tony Robbins).

Tetapi,

Shaklee Corporation dah pun mencecah 61 tahun. Dan Shaklee  ‘survived’ lebih dari 6 kali kegawatan ekonomi dunia.

Ini bukti perniagaan online Shaklee sangat kukuh.

Dan yang menarik, Shaklee dah buat 90% dari semua skop sebuah bisnes yang besar:

  • Penyelidikan dan pembangunan produk mencecah RM 1 Billion.
  • Jaminan keselamatan produk ( 100,000 ujian setiap tahun dan saringan pada 350 bahan merbahaya)
  • Kemudahan penyelidikan berserta 60 saintis bertaraf dunia mencecah RM 500 Juta.
  • Jenama yang diyakini dan kuat ( Mencecah 102 tahun)
  • Sistem online yang lengkap dan stabil (Order, Bayaran, Penghantaran, Kiraan Profit & lain- lain)

Yang anda perlu buat hanyalah berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua orang.

Jadi, untuk anda lebih berpeluang untuk berjaya, pilihlah bisnes Shaklee.

Sebab bisnes Shaklee jauh lebih senang berbanding bisnes lain yang tinggi modal, lebih masa, banyak tenaga fizikal dan risiko tinggi.

Anda pula seorang ibu berkerja. Bukan senang nak bahagi masa dan fokus untuk bina bisnes.

Jadi, sebab itu dalam Ultimate, kami ajar teknik- teknik bisnes yang sesuai dengan keadaan anda. Teknik- teknik ini semua dah diuji untuk bagi pendapatan 5 angka sebulan yang kukuh pada anda.

Barulah suami bagi ‘green light’ boleh berhenti kerja.

Ok Next !

 

Berapa Anda Boleh Dapat Dari Bisnes Online Shaklee ?

bisnes untuk ibu berkerja

 

Saya tak boleh sebutkan satu nilai sebab potensi pendapatan anda ialah infiniti @ tanpa had. Anda buat dengan betul dan konsistan, anda boleh dapat berapa saja pendapatan yang anda nak.

Sebab, bisnes Shaklee tak ada tangga gaji. Anda boleh lebih, anda dapat lebih.

Di bawah ialah ‘average income’ mengikut tahap- tahap dalam bisne Shaklee. Tapi, anda boleh dapat lebih dari ini dengan teknik- teknik bisnes yang saya ajar.

 

bisnes sambilan untuk ibu berkerja

 

Bagaimana Bisnes Shaklee Di Bawah Ultimate Bantu Anda Berjaya Lebih Cepat ?

Bisnes Shaklee memang dah terbaik. Tapi lebih terbaik ialah buat bisnes di bawah Kumpulan Ultimata yang diasaskan oleh saya.

Tapi kenapa ?

 

1.  Modal Rendah, Berganda- Ganda Untung

Modal besar sebenarnya beban. Kita jadi stess. Itu bab nak dapat balik modal. Belum fikir untung.

Tapi dengan modal RM79.50, anda dah boleh mula berkongsi produk- produk Shaklee yang hebat. Dan saya akan ajar teknik- teknik bisnes yang bernilai ribuan ringgit.

Itu semua PERCUMA.

Bila modal sikit, jadi untung mestilah hampir 100%. Tak ada modal produk, sewa kedai, gaji perkerja dan lain- lain bebanan kos.

 

2. Sistem Online Yang Sangat Friendly

Anda akan diberi sistem bisnes iaitu Shaklee2u. Macam maybank2u tapi lebih lengkap.

Walaupun di pejabat, anda boleh buat order, hantar produk, monitor sales, belajar hanya dengan guna handphone. Pendik kata, bisnes di hujung jari.

Sampaikan ada Pengedar Shaklee yang boleh buat bisnes dari Dubai dengan pelanggan di Malaysia. Hebat kan ?

Saya akan ajar anda guna sistem yang mudah ni sebaik saja anda join saya.

 

3. Teknik Bisnes Yang Sesuau Untuk Ibu Berkerja

Saya faham macamana sibuknya ibu yang berkerja. Balik rumah kena urus anak, suami dan rumah lagi.

Tapi, kalau anda ada kemahuan, mesti ada caranya.

Saya dah berpengalaman mendidik seorang Pengedar Shaklee yang berkerja sebagai guru kanan dan ada 7 orang anak.

Dengan teknik bisnes ni, anda akan boleh urus masa bisnes dengan betul.

Teknik- teknik ni sangat hebat sampai anda tidur pun sales tetap masuk. Tentu anda dah tak sabar kan ?

 

4. Bisnes Yang Mesra Kanak- Kanak

Antara sebab saya gembira dengan bisnes ni ialah kita boleh bawa anak.

Bukan saja dalam kelas bisnes malah sampai ke atas pentas terima anugerah pun anak- anak saya ikut sekali. Sebab, pada Shaklee ini ialah bisnes keluarga.

Anak- anak pun berkorban untuk kita berjaya. Jadi tidakkah mereka juga patut di raikan ?

 

5. Mentoring Dan Latihan Berterusan

Saya ajar teknik yang berbeza dari pengedar Shaklee lain.

Teknik- teknik ini semuanya mahal dan mencecah ribuan ringgit kalau belajar di luar. Tapi untuk anda, saya ajar secara percuma.

Dan saya buat kelas latihan di rumah, dewan, di online secara konsistan. Saya komited untuk bantu anda berjaya.

Selebihnya terpulang pada tindakan anda sendiri.

 

Puan Nas Ibrahim ( Bermula Dengan Malu Dan Buta IT)

bisnes part time

Berumur 49 tahun dan berkerja sebagai seorang guru. Beliau ada 6 orang anak. Dengan bimbingan dan teknik yang saya beri, sekarang beliau berbangga dengan pendapatan yang jauh lebih lumayan dari gaji sebagai guru senior di sekolah kerajaan.

 

Q & A

 

Q: Berapa lama untuk capai pendapatan 4 angka ?

A: Terpulang pada usaha anda. Dengan cara yang betul, anda pengedar yang mampu capai pendapatan berih 4 angka seawal 3 minggu. Ada yang mencapai pendapatan RM7 ribu seawal bulan ke-2.

Q: Adakah pendapatan dengan bisnes ini konsistan ?

A: Jauh lebih konsistan dari bisnes lain. Sebab pengguna akan membeli setiap bulan. Itu belum ditambah dengan pelanggan baru yang anda dapat.

Ada teknik- teknik berkesan untuk anda dapat kumpulan kastemer yang mampu beli setiap bulan.

Q: Bolehkah saya berjaya ?

A: Boleh. Produk sama, harga sama, syarikat yang sama, jadi kenapa ada orang boleh berjaya dan ada yang tidak. Semua bergantung pada diri anda.

Keistimewaan Ultimate ialah kami sentiasa memotivasikan anda.

Q: Saya Sangat Sibuk Dan Tak Ada Masa

A: Ada teknik- teknik bisnes kami yang khas untuk anda yang sibuk. Teknik ini akan bagi kesan yang besar walaupun dibuat dengan masa yang singkat.

 

Pertanyaan Tentang Bisnes

Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang dan mulakan bisnes part time anda sekarang.

Whatsapp ‘ BISNES SHAKLEE‘ ke no 0193949873 ( Norfaziela )

 

carian berkaitan: bisnes sambilan, bisnes tambah pendapatan, bisnes bagi pendapatan 5 angka, bisnes bagi pendaatan 4 angka, bisnes untuk ibu berkerja, bisnes sambilan untuk ibu berkerjaya, bisnes shaklee, review bisne shaklee, kumpulan bisnes shaklee, leader bisnes shaklee, pengear shaklee yang berjaya, pengedar shaklee berjaya, mentor bisne shaklee, bonus bisnes shaklee, peluang pendapatan bisnes shaklee, bisnes part time 4 angka, bina part time 5 angka

Related Post

Comment 1

  1. August 11, 2017

    Susah nak cari bisnes macam Shaklee sekarang. Modal kecil tapi untung dia besar. Lama pulak tu. Terima kasih Shaklee.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: