Konsultansi segera sila hubungi

Tak boleh kentut, sakit perut, badan lesu.

Ini semua anda akan rasa bila ada angin tersekat dalam perut. Saya sendiri pernah terkena akibat makan lewat malam dan terus tidur. Seminggu angin tersumbat dan memang tak senang duduk. Sampai nak bernafas pun susah.

Masalah angin nampak biasa tapi kesannya sangat tak menyelesakan.

Tengok video ini…

 

Khasiat Peppermint Ginger Plus

Peppermint Ginger Plus Shaklee

Antara kebaikan Peppermint Ginger Plus ialah:

  • Melegakan otot perut dan menenangkan perut.
  • Membantu penghadaman.
  • Mengatasi loya, mabuk laut dan pening nak muntah.
  • Melegakan kesakitan gastrik dan pedih ulu hati.
  • Melegakan kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan kesan dari kimoterapi.
  • Meransang enzim Salvia untuk mencernakan makanan.
  • Melegakan ketidakselesaan pada perut dan usus, sakit haid dan angin.
  • Mengatasi mabuk laut.
  • Mengatasi masalah kembung perut.
  • Membantu dalam masalah alergi pada usus.

Cara Makan Peppeermint Ginger Plus

Ops ! Semua teknik pengambilan berkesan akan saya ‘share’ selepas pembelian. Kerana….. ia sangat istimewa untuk anda.

Harga Peppermint Ginger Plus

RM 45.00 (RP)

Testimoni Peppermint Ginger Plus

peppermint ginger plus shaklee

peppermint ginger plus shaklee untuk mengatasi masalah angin

 

Dapatkan Peppermint Ginger Plus daripada saya secara online dengan klik logo di bawah:

belian shaklee online

Anda juga boleh menghubungi saya melalaui 019 3949873 untuk mendapatkan rundingan lanjut.

Sekian

Norfaziela Mohd Noor

SID 908452

 

Comments 4

  1. Fadilah
    December 31, 2015

    Assalammualaikum.. saya nak share sikit.. tunang sy memang ada masalah angin yg melampau la hehehe.. tapi start makan Peppermint Ginger Plus alhamdulillah perut dah tak rasa sebu2.. senang buang angin badan jadi ringan je.. Walaupun baru consumer 1 botol tapi feedback dia Alhamdulillah sngt.. terima kasih ye akak Faziela 😍😍

    1. December 31, 2015

      Alhamdulillah. Suka sangat dapat selesaikan masalah kastemer. Semoga perkongsian testimoni ni dapat bantu lebih ramai orang. Sharing is caring !

  2. hkimi
    May 5, 2017

    wanita hamil bole consume ke pil ni?

    1. May 8, 2017

      Boleh En Hakimi,

      Sila whatsapp saya untuk konsultansi. Terima kasih.

Leave a Reply

Shares