pengedar shaklee gombak

Pengedar Shaklee Ulu Kelang, Ampang, Gombak, Setapak & Keramat Terbaik

Anda nak servis paling cepat, konsultansi paling mesra, cara pengambilan paling berkesan ? Anda kena dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee Ampang, Ulu Kelang, Setapak, Gombak, Keramat dan kawasan sekitarnya.

Jap ! Jap !

Jangan lupa tengok video atas tu. Tak kenal maka tak cinta.

Siapa Saya ?

pengedar shaklee setapak

Panggil je Ziela.

Long story short !  Dah 4 tahun saya dengan Shaklee.

Saya ialah pengguna produk, pengedar aktif pada lebih dari 1,000 ahli dan leader bisnes Shaklee yang melatih sekumpulan 83 orang usahawan dalam Kumpulan Ultimate.

Saya dulu penakut. Saya takut nak cuba produk sebarangan terutamanya di kedai jamu. Jadi saya hanya beli di farmasi.

Sampaila saya sedar yang Shaklee ni jauh lagi berkualiti dan murah dari jenama lain farmasi.

Tak percaya ? Saya tunjuk bukti.

pengedar shaklee gombakWalaupun pada harga runcit, produk Shaklee lebih murah. Inikan pula bila anda mendaftar sebagai ahli. Super murah !

‘Delivery’ Sampai Pintu

Memang rutin saya COD produk pada kastemer sekitar :

  • Taman Ukay Bistari/ Ukay Perdana
  • Bukit Antarabangsa
  • Taman Melawati
  • Keramat (AU1, AU2, AU3, AU4, AU5)
  • Setapak
  • Gombak
  • Ampang ( Ampang Jaya, Ampang Point, Pekan Ampang, Taman Kosas, Taman Nirwana dan seluruh Ampang)
  • Taman Melati
  • Kemensah
  • Sri Rampai
  • Wangsa Maju
  • Setiawangsa
  • Wangsa Melawati
  • Dan semua kawasan berdekatan.

Anda hanya whatsapp ‘ORDER SHAKLEE’ ke no 0193949873  atau Klik ‘ Order Shaklee ‘.

Konsultansi & Cara Makan Yang Betul

pengedar shaklee gombak

Puan Aziah (baju hijau). Dulu kulitnya kusam dan berminyak. Sekarang dah segar dan cantik.

Anda dah bayar.  Mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Saya boleh kata yang konsultansi saya ialah yang terbaik.

Sebab saya sangat serius dalam ilmu produk. Saya rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee.

Malah, saya dijemput oleh Shaklee untuk berkongsi tentang produk dan pengalaman di program anjuran Shaklee.

Tak dinafikan, ada banyak salah faham dalam cara pengambilan produk.

Saya pastikan setiap dari anda faham tentang :

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.

Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari saya.

Anda Yang Untung Lebih, Bukan Saya

pengedar shaklee setapak

Puan Hapisah dari Selayang. Dulu kolesterol tinggi dan buncit. Sekarang semakin lansing (tengok gambar terbaru di bawah)

Orang guna Shaklee lama. Bertahun- tahun. Dan saya yakin anda tentu nak harga yang paling jimat.

Kenapa perlu bayar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam- macam kelebihan dari Shaklee.

Antara kelebihan sebagai ahli:

  • Diskaun 15% – 33% .
  • Promosi bulanan ( Lagi murah dari harga ahli )
  • Promosi voucher dari belian produk promosi.
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan daripada pakar.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian yang melebihi 150 points ( Lebih kurang RM 500)
  • Untung runcit dari belian kawan- kawan yang oder dari anda.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian ahli yang mendaftar dengan anda.

Dan selepas anda menjadi ahli, servis penghantaran saya ialah seperti biasa.

 

stokis shaklee ampang

Pn Azila Abdullah, Klang

” Norfaziela ialah Pengedar Shaklee yang berwibawa. Beliau sangat pakar dalam ilmu produk Shaklee. Berpengetahuan dalam bidang nutrisi. Bila tanya, cepat dia jawab. Tunjuk ajar dan ilmu beliau cukup mantap. Beliau tak lokek untuk berkongsi ilmu “

 

stokis shaklee ampang

Pn Izma Anis, Pasir Mas

” Pn Ziela sangat arif tentang produk Shaklee. Pakar kecantikan & kesihatan yang tepat bila dijadikan rujukan. Beliau bukan saja pandai cakap tapi ilmu beliau meyakinkan. Testimoni dari beliau sendiri. Selain dari tu beliau sangat mesra dan suka untuk berkongsi ilmu beliau “.

 

stokis shaklee setapak

InsyaAllah pelanggan yang cerewet pun saya bagi konsultansi

 

stokis shaklee gombak

Alhamdulillah saya faham apa yang pelanggan nak

 

stokis shaklee gombakAda yang rasa menyesal lambat jumpa saya. Alhamdulillah.

 

pengedar shaklee setapak

Pn Hapisah dulu dan sekarang. Hasil konsultansi saya.

 

stokis shaklee kemaman

Setiap akan cara untuk menggunakan shaklee2u.com info promosi dan majalah ‘Shaklee Today’

Tempahan

Anda hanya whatsapp ‘ORDER SHAKLEE‘ ke no 0193949873  atau Klik ‘ Order Shaklee ‘.

 

 

carian berkaitan: pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee taman melawati, pengedar shaklee ukay perdana, pengedar shaklee bukit antarabangsa, pengedar shaklee keramat, pengedar shaklee setapak, pengedar shaklee gombak, pengedar shaklee wangsa maju, pengedar shaklee setiawangsa, stokis shaklee gombak, stokis shaklee ampang, stokis shaklee keramat, stokis shaklee setapak, pengedar shaklee sri rampai, stokis shaklee sri rampai, ejen shaklee keramat, ejen shaklee ampang, ejen shaklee setapak, ejen shaklee gombak, ejen shaklee taman melawati, cod shaklee, cara dapatkan produk shaklee, shaklee near by, pengedar shaklee wangsa maju, pengedar shaklee taman kosas, pengedar shaklee datok keramat, pengedar shaklee kemensah, pengedar shaklee terbaik di malaysia

Related Post

Comments 8

  1. alexia
    September 11, 2017

    Hi,

    Saya dari Taman Melati. Boleh saya dapatkan Vivix, GLA dan Vita C ?

    1. September 11, 2017

      Terima kasih sebab berminat Cik Puan Alexia,

      Boleh ! Saya ada ramai kastemer dari Tmn Melati. Sila whatsapp saya ke 0193949873. Saya akan ajar macamana nak awet muda guna 3 produk tu. Terima kasih.

  2. Kak Nora
    September 11, 2017

    Assalamualaikum Ziela,

    Akak memang user Shaklee tapi penjual akak tu dah tak boleh contact. Jadi akak nak beli set jeragat dengan Ziela. Boleh Ziela ajar cara makan yang betul ?

    1. September 11, 2017

      Waalaikumussalam,

      Setiap pelanggan Ziela akan ajar cara makan berkesan untuk produk atau set yang mereka ambil. Jangan risau, servis Ziela memang tip top!. Whatsapp ziela ke 0193949873.

  3. niezawati
    September 11, 2017

    Salam puan,

    Saya dah lama nak guna Shaklee tapi tak jumpa pengedar. Saya dari Damansara. Boleh Ziela hantar ? Saya whatapp ziela lepasni.

    1. September 11, 2017

      W’salam Puan Nieza,

      Boleh puan ! Whatsapp ziela ke 0193949873. Ziela akan akan COD cepat- cepat !

  4. Idris REN
    September 11, 2017

    Hi ziela,

    Saya dah tengok website ni dan saya nak cuba produk untuk isteri saya. Beliau ada ketumbuhan di otak. Masih amal ubat dari klinik tapi saya nak cuba produk Shaklee.

    1. September 11, 2017

      Salam En Idris,

      Terima kasih sebab berminat. Encik boleh teruskan ubat dari klinik. Tapi dalam masa yang sama ambil juga vitamin yang ada antioksidan yang tinggi. Sebab antioksidan akan baiki sel yang tak normal (seperti sel tumor). Encik boleh whatsapp saya ke 0193949873. InsyaAllah saya bantu Encik.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: