pengedar shaklee kerteh

Pengedar Shaklee Paka – Kenapa Kena Beli Dari Amizah ? 

Miza juga dulu pengguna Shaklee macam anda juga. Jadi sebagai Pengedar Shaklee Paka, Miza memang tahu apa yang nak makan, rasa dan kesan.

 

Miza Bagi Servis Terbaik

 

pengedar shaklee kerteh

 

Miza tak tahu Pengedar Shaklee Paka lain. Tapi, Miza akan pastikan anda pilih produk yang betul dengan masalah, anda tahu apa fungsi produk dan tahu cara pengambilan berkesan.

Sebab miza nak anda betul- betul rasa kesan makan produk shaklee.

Sebab tu Miza tak putus- putus belajar tentang ilmu produk. Biar berbaloi harga yang anda bayar.

Antara servis yang Miza offer:

  • Penghantaran produk Shaklee ke sekitar Paka, Kerteh & Kemasek.
  • Pendaftaran ahli Shaklee.
  • Latihan berniaga produk Shaklee.

 

Pengedar Shaklee Paka Yang Mahir Tentang Produk

 

Miza selalu join kelas berkaitan produk. Sebabtu miza memang up to date dengan kajian kajian terbaru produk Shaklee.

Miza sedih bila ada pengguna yang mengadu disuruh google saja cara makan. Padahal cara pengambilan sebenarnya tak sama ikut masalah masing- masing.

Sebab tu anda kena dapatkan produk Shaklee dari miza.  Biar Miza servis anda esra- mesra.

Daftar Ahli Shaklee

 

Hanya yang tak sayang duit je akan tak setuju jadi ahli.

Sebab, sebenarnya jadi ahli ni lebih kelebihan pada anda, bukan Miza.

  • Anda akan dapat 15-25% diskaun untuk semua produk shaklee.
  • Tiap- tiap bulan ada 2-3 promosi produk dan hadiah untuk anda.
  • Anda juga akan dapat info produk baru, tips kesihatan/ kecantikan, promosi bulanan dan jadual program Shaklee yang percuma di seluruh Malaysia.

Dan pada anda yang nak lagi jimat, anda boleh kumpul order dari sedara, jiran atau kawan. Anda akan dapat mata. Bila dikumpul anda akan dapat cssh rebat atau duit cash dari shaklee. (Sila rujuk Manual Bisnes Shaklee)

Hubungi Saya

 

Hubungi Miza di nombor 0199363759 

Dan jangan lupa layari blog Miza di http://gewmiza.blogspot.my/

 

 

Carian berkaitan: pengedar shaklee paka, shaklee paka, cod shaklee paka, ejen shaklee paka, stokis shaklee paka, pengedar shaklee di paka

 

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: