stokis shaklee kemaman

Pengedar Shaklee Kemaman | Pakar Produk Shaklee

stokis shaklee kemaman

Selamat datang ke NORFAZIELA.COM, Pengedar Shaklee Terbaik Kemaman.

Panggil saja saya Ziela. Sebelum itu. Sila baca ni..

Masalah Pengguna Shaklee Kemaman

Antara kepayahan yang di rasai oleh pengguna produk Shaklee di Kemaman ialah:

✘  Susah nak dapatkan produk sebab Kemaman tak ada stokis Shaklee

✘  Tak tahu lokasi pengedar Shaklee yang betul- betul tahu pasal produk Shaklee ( Ramai pandai jual tapi tak pandai consult)

✘ Terpaksa bayar kos pos bila beli melalui Facebook & Blog

✘ Konfius nak pilih ejen Shaklee yang ramai di Facebook

✘ Dah beli tapi  bila tanya tentang tips, healing crisis atau kesan, penjual tak boleh jawab 🙁

✘ Ada niat nak berniaga tapi tak tahu siapa boleh ajar teknik bisnes Shaklee yang sesuai dengan anda

✘ Tak ada tempat latihan bisnes Shaklee yang boleh membimbing anda untuk berjaya

Jadi, Ziela Komited Untuk Bantu Puan dengan Cara,

✔ Membekal dan menghantar produk Shaklee ke :

❝ Sekitar Bandar Kemaman Cendur, Geliga, Cherating, Binjai, Bukit Kuang, Teluk Kalong, Kijal, Kerteh, Paka dan kawasan sekitarnya❞

✔ Pendaftaran sebagai ahli Shaklee luar biasa bersama saya

[ Sila lihat klik –> Kelebihan Ahli Shaklee ]

✔ Rundingan & nasihat yang terang dan jelas tentang pemilihan produk dan teknik pengambilan

✔ Memberi latihan untuk menjadi pengedar yang mahir tentang produk dan teknik marketing berkesan

Pakar Produk Shaklee Kemaman

Kepakaran saya ialah memberi nasihat, tunjuk ajar atau rundingan pada pelanggan.

Saya rasa sangat teruja bila boleh tolong puan  yang betul- betul nak sihat & cantik.

Jadi, untuk kaya ilmu di dada perlukan pengorbanan. Saya banyak hadir kursus dan berdialog dengan pakar nutrisi Shaklee sendiri.

pakar produk shaklee

stokis shaklee kemaman

Perkhidmatan Mesra Pelangggan

 

pengedar shaklee kemaman

Layanan semesra yang mungkin menanti cik puan yang mendapatkan produk daripada saya.

Saya akan kenali masalah cik puan, cadangkan produk yang tepat, fahamkan kenapa produk itu dipilih dan ajar puan teknik pengambilan paling berkesan.

Kemudian saya akan pantau kesan pengambilan sebab kadang- kadang puan akan menghadapi ‘healing crisis’ yang sebenarnya sangat baik dalam proses pemulihan.

Lokasi Saya: Pengedar Shaklee Kemaman

Cik puan juga boleh ke Bukit Kuang untuk dapatkan produk Shaklee. Berikut adalah cara ke lokasi saya :

stokis shaklee kemaman

Senarai Harga Produk Shaklee

Sila klik –> Senarai Harga Produk Shaklee

Apa Kata Pelanggan Tentang Saya

stokis shaklee kemaman

Kdai Shaklee Kemaman

stokis shaklee kemaman

Hubungi Saya 

Jadi, puan-puan yang berada di sekitar Kemaman boleh terus hubungi saya untuk saya bantu selesaikan masalah cik puan.

Caranya mudah sahaja. Saya boleh dihubungi melalui salah satu dari 2 cara berikut:

Telefon atau Whatsapp ke 019-3949873

Hantarkan ‘Private Message‘ (pm) ke FB saya iaitu Norfaziela Dot Com Klik –> Di sini

 

Sekian,

Wassalam

 

 

 

 

 

Related Post

Comments 6

  1. sharifah salleh
    October 27, 2014

    Alhamdulillah dpt kwn yg peramah dan x kedekut ilmu mcm norfaziela atau lg mesra ziela.x kira lh apa pun bl ditanya akan dijawab dgn ikhlas dan jujur nk2 dlm bab prdk shaklee.paling suka ngan ziela dan bangga ngan ziela ialah semangatnya yang kuat dlm mencapai kejayaan.ngan ank2 masih kecil dan urusan rumah tangga tp Ziela mampu handle dgn baik.dan syukur pd allah coz bertemu ngan ziela dan berkongsi kehebatan prsk shaklee.dibawah bimbingan ziela dgn shaklee,kini semua masalah yang dihadapi sy sembuh dgn izin Allah juga..bermula dr set ingin kurus,bl berjaya kurus,cuba pula set subur..alhamdulillah berjaya hamil setelah 9thn menanti.syukur sgt2 dpt juga bby girl..hihi.dr awal hamil sampailh berpantang ttp setia ngan shaklee.kini bby 8bln masih lg bershaklee dan setia ngan.set menyusu.bdn sihat,bby montel,kulit bby bersih,kulit muka bebas dr jerawat dan yg paling penting hanye pemakanan dalaman shaklee aura comel keluar dr raut wajah.. Hihihi

    1. October 28, 2014

      Alhamdulillah dapat berkongsi kebaikan dengan kak sha.. dapat belajar dari testimoni kak sha jugak 🙂

      Semoga ukhwah fillah ini kekal ke syurga. Bukan kerana business semata-mata, tetapi sebagai sahabat, dunia akhirat.

      Berbisnes, bersahabat, berkongsi kebaikan dengan ikhlas InsyaAllah…

  2. kak zi
    October 28, 2014

    salam zila.kak zi nk share kt cni pengalaman guna vivix.mak aii hagenye…mahal bg kak zi tp bli jugak bab kebetulan ade promo.setelah habis sebtl smbung dgn vit c n vit e.kadang2 klu ade budget ambik esp plok.kesannya….muka kak zi nmpk lbh cerah wpun org ckp kak zi dh mmg cerah.nmpk lbh halus sbb xde lg lobang2 yg sblm ni klu pakai bdk ia msk dlm lobang org ckp pori2.begitu jugak dgn jerawat halus kt ats hidung n bwh bibir.sume tu dh bye bye.suka sangat.sekarang ni maintain mkn vit c n vit e.nk cantik kn walau pn x secantik rozita che wan.hihihi…….

    1. October 28, 2014

      Aa…banyak perubahan muka kak zie sekarang. Walaupun kak zie dah putih, tapi sekarang bukan sekadar cerah, tapi berseri-seri, Alhamdulillah….

      Semoga kak zie terus konsisten, dan mendapat kebaikan dan manfaat daripada supplement ni 🙂

  3. Irda
    October 31, 2014

    Saya Dari kijal.nak tnya suplimen apa y sesuai utk y ada penyakit darah rendah,cepat letih dan kurang selera mkn.dah byk Cuba produk lain tp xde perubahan.thnks

    1. November 3, 2014

      Assalamualaikum Puan Irda,
      untuk mereka yang mengalami tekanan darah rendah dan cepat letih,

      saya akan cadangkan set untuk tingkat kan selera makan , meningkat bacaan HB dalam darah dan menyeimbangkjan tekanan darah.
      Puan Irda boleh hubungi saya di 0193949873 untuk details produk. supaya saya boleh bagi Puan konsultasi yang berkesan untuk Puan.
      Saya ada banyak testimoni pengguna set tekanan darah rendah untuk di tunjukkan pada puan.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: