pengedar shaklee kajang

Pengedar Shaklee Di Kajang Paling Komited – Suhana Mohamad

Saya Sue. Saya ialah Pengedar Shaklee Di Kajang yang sangat aktif.

Kalau produk shaklee anda habis atau baru nak cuba produk shaklee sila hubungi sue ya. Ni nombor Sue, 01112334814.

Sue memang buat penghantaran cod ke kawasan sekitar Kajang.  InsyaAllah Sue hantar sampai depan rumah.  Atau kita jumpa di tempat yang anda nak.

pengedar shaklee kajang

Sebagai Pengedar Shaklee Di Kajang, Su..

Sue akan bagi nashat terbaik untuk macam mana nak pilih produk, kelebihan dan cara nak amalkan produk.

Selain tu, Sue juga akan bagi tips tambahan untuk atasi masalah anda. Bukan sekali tau tapi secara berkala.

Kenapa Kena Beli Dengan Sue ?

Ya memang ada ramai Pengedar Shaklee Kajang yang lain. Tapi mesti tak sama dengan Sue.

Sue memang serius dengan bisnes Shaklee. Sue pun guna, bukan jual saja. Jadi Sue memang bersungguh jaga semua kastemer Sue baik- baik.

Sue bukan saja hantar produk tapi ajar cara pengambilan yang betul. Ramai yang salah cara makan. Jadi kesan tak cepat macam yang mereka harap.

Sebab Sue memang serius bab produk. Su nak anda puas hati dengan servis dan produk Shaklee.

Barulah padan anda labur duit. Biar sihat, biar cantik.

Nak Lebih Keuntungan Sebagai Pembeli ?

Orang guna produk Shaklee sebab apa ? Sebab berkesan dan selamat kan.

Makin lama makin muda makin sihat.

Jadi ruginya kalau tiap- tiap bulan beli harga runcit. Dapat produk saja. Tak ada offer promo dan hadiah dari Shaklee.

Sebab tu, kalau anda nak jimat banyak kena jadi ahli. Bukan mahal pun. Tak sampai pun RM80.

Anda akan dapat 15-25% diskaun. Tiap- tiap bulan ada offer bila beli produk.

Dapat majalah ada promo, tips kesihatan dan bukti produk shaklee ni memang paling baik.

Jadi, pesan Sue, daftarlah jadi ahli. Lawyer, engineer, akauntan, pensyarah, cikgu semua dah jadi ahli eksklusif Shaklee.

Dan walaupun dah jadi ahli, Sue tetap akan hantar produk dan jaga anda macam biasa. Cuma anda yang dapat harga lagi murah.

Rugi tau.  Jadilah pengguna yang bijak.

Hubungi Sue !

Anda whatsapp ke no 01112334814.

Blog: http://suhanamohamad.blogspot.my

Jangan.lupa, ingat shaklee ingat Sue !

 

Carian berkaitan: pengedar shaklee kajang, pengedar shakee di kajang, shaklee kajang, stokis shaklee kajang, ejen shaklee kajang, cod shaklee kajang, cara daftar ahli shaklee kajang

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: