Konsultansi segera sila hubungi

sabun cuci muka

Produk Pencuci Muka Terbaik di Malaysia. Wajib Dapatkannya !

99% wanita memang setia dengan pencuci muka.

Yelah, kan nak muka bersih, cerah dan cantik. Tapi masalahnya kita susah nak jumpa produk pencuci muka yang sesuai dengan kulit kita.

Sebab itulah kita selalu tukar pencuci muka. Lagi- lagi puan yang ada jerawat dan kulit sensitif.

Saya minta 1 minit dari masa anda untuk kenali pencuci muka terbaik di Malaysia ini.

Apakah 4 Jenis Pencuci Muka Yang Paling Di Cari Oleh Wanita Malaysia ?

 

produk pencuci muka

Ada dua masalah muka utama yang kita dah sedia tahu. Masalah berkaitan jerawat seperti berminyak, blackhead dan whitehead.

Satu lagi ialah masalah jeragat.

Jadi, ada 4 jenis pencuci muka yang paling banyak dicari di Google Malaysia.

Dah tu,

Kenapa NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser ialah Pencuci Muka Terbaik Di Malaysia ?

pencuci muka jerawat
Credit : http://shaklee.com.my/

 

Senang saja, sebab Gentle Deep Foaming Cleanser boleh mengatasi punca kulot .

Tapi, bagaimana ?

Baca penerangan di bawah.

 

Pencuci Muka Jerawat

http://i.huffpost.com/
pencuci muka jerawat

Ada beberapa punca jerawat yang boleh diatasi dengan Gentle Deep Foaming Cleanser NutriWhite ni. Contohnya muka yang terlalu berminyak. Minyaknya terhasil oleh kilang minyak.

Jadi bila terlalu banyak, ia akan tersumbat dalam liang roma. Lama kelamaan bakteria masuk dan jadi merah.

Jadi, NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni akan mencuci sampai ke dalam. Jika muka dicuci dengan betul, ia akan sangat berfungsi untuk mengatasi jerawat.

Pencuci muka jerawat ini juga diperkaya dengan vitamin C yang mengurangkan kegatalan disebabkan jerawat.

Pencuci Muka Kulit Berminyak

pencuci muka kulit berminyak

Sesetengah pencuci muka sangat kuat sampai kulit jadi terlalu kering lepas di cuci. Kulit yang sangat kering mudah cedera oleh sinar UV.

NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser mencuci wajah dengan bersih tapi tanpa terlalu mengeringkan kulit. Malah lepas mencuci, kulit rasa segar dan lembap.

 

Pencuci Muka Kulit Sensitif

pencuci muka kulit sensitif
http://shes.pk/

Saya sendiri pernah ada masalah kulit sensitif. Payah betul nak jumpa pencuci yang sesuai. Kadang- kadang jadi ‘unpredictable’. Tiba- tiba je keluar jerawat. Salah makan, jadi merah la dan gatal la.

Tapi bila guna pencuci muka NutriWhite ni, saya rasa tenang sangat. Dah tak perlu nak stress cari produk baru. Kulit muka rasa lembut. Kawan- kawan yang cuba semua kata kenapala mereka tak cuba awal- awal.

Pencuci Muka Jeragat

pencuci muka terbaik
Credit: Prevention

Kandungan pencuci ini sangat baik untuk jeragat. Strawberry Begonia yang terkandung dalam Gentle Deep Foaming Cleanser ini boleh mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat. Pencuci muka jeragat yang semulajadi dan selamat.

Selain dari itu ia mengangkat otot muka agar tegang dan nampak lebih muda.

Picit Sikit Buih Banyak

Ramai yang suka buih kan.

NutriWhite Gentle Deep ni memang jimat. Sebab guna sikit pun buih dan banyak. Sebab tu tahan sampai 9 bulan. Itupun kes yang kongsi suami isteri.

Super jimat !

Cara Dapatkan Gentle Deep Foaming Cleanser

Whatsapp ‘Gentle Deep’ ke 0193949873

Atau

Klik [E-Sell] untuk belian online.

Produk akan sampai 2-3 hari berkerja.

Wassalam.

Related Post

Comments 8

  1. Suhaila
    January 19, 2016

    Salam,

    Kulit muka saya jenis kombinasi. Sesuai ke pencuci ni. Vitamin Shaklee memang best. Tapi baru nak try pencuci pulak.

    1. January 19, 2016

      Waalaikumussalam.

      Gentle Deep ni memang untuk semua jenis kulit.Kulit sensitif pun bleh guna.

  2. fatin
    December 6, 2016

    salam.. kulit sye jenis berminyak n liang pori trbuka.. ok ke sye gne produck nie.. bleh hilangkn whitehead n blackhead x..??

    1. December 7, 2016

      Waalaikumussalam Fatin.

      Boleh ! dan memang produk sesuai untuk kulit jenis berminyak. Fatin boleh whatsapp akak di 0193949873. Terima kasih.

  3. Fara Idayu
    February 19, 2017

    Mana nak dapatkannya kak?

    1. February 21, 2017

      Salam Cik Farah Idayu,

      Farah boleh whatsapp akak di 0193949873. Terima kasih.

  4. linda
    May 3, 2017

    assalamualaikum kalau kulit cobination oka ke guna

    1. May 3, 2017

      Waalaikumussalam. Boleh puan. Mohon puan whatsapp saya ke nombor 0193949873 untuk konsutansi berkenaan kulit kombinasi. Terima kasih.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: