Konsultansi segera sila hubungi

pencuci wajah jerawat

Pencuci Muka Jerawat Terbaik Di Malaysia – Mesti Cuba !

Pening nak pilih pencuci muka jerawat yang sesuai untuk kulit kita yang berminyak dan sensitif. Dulu Ziela pun tiap- tiap bulan tukar pencuci muka.

Punyala kempen kat  tv macam bagus tapi kesannya hurmm……. mengecewakan.

Masalahnya,

Hampir semua jenama yang kat tv tu Ziela dah cuba. Tapi jerawat tetap timbul. Kadang- kadang tu lepas cuci, rasa kering sangat. Tahu tak bagus, tapi sebab tak ada pilihan, guna juga.

Tengok video pendik ni untuk puan tahu apa bestnya pencuci muka jerawat ni:

5 Cara Gentle Deep Menghilangkan Jerawat

http://i.huffpost.com/
http://i.huffpost.com/

1.Sangat Halus

Pencuci muka jerawat ini sangat halus hingga ia mampu mencuci sampai ke dalam liang roma. Kotoran dan bakteria akan dibersihkan untuk kulit lebih cantik dan sihat.

” Gentel Deep’ tu bermaksud cuci sampai dalam.

2. Detoks Kulit

Toksin dalam kulit boleh datang dari luar atau dari dalam. Contohnya haid yang tak teratur dan masalah tak lawas,

Jadi, diperkaya dengan Alga Hijau semulajadi, pencuci jerawat ini akan menghilangkan toksin pada kulit. Toksin dalam liang pori- pori yang menyebabkan jerawat merah dan bengkak.

Kulit bertoksin ialah kulit yang lemah !

3. Melembap Dengan Cukup

Kelembapan sangat penting untuk segarkan kulit. Tapi tak boleh terlalu lembap sebab jerawat akan tumbuh. Kalau terlalu kering pulak, rasa pedih.

Yang masalahnya, banyak pencuci yang buatkan kulit jadi terlalu kering. Jadi, Gentle Deep ini akan berikan kelembapan yang sangat sesuai untuk kulit.

4. Cucian Sempurna

Kandungan Rumpai Laut dalam pencuci jerawat ini menghilangkan kotoran dan membuang sel- sel mati pada kulit. Sel mari ni sangat bahaya. Bila lama melekat ia akan jadi hitam.

Sebab tu dah ramai orang muda ada jeragat sekarang.

Selain itu juga, ia juga menegangkan kulit.

5. Ada Vitamin C Semulajadi

Vitamin C sangat bagus untuk jerawat dan jeragat. Ia bukan saja mencerah tapi menaikkan kolagen untuk kesihatan kulit. Vitamin C juga membantu pemulihan kulit yang cedera dari jerawat atau jeragat.

Jerawat akan kecut dengan cepat sebab kulit jadi sangat sihat.

Apa Yang Bagus Sangat Tentang NutriWhite Gentle Deep Cleanser

pencuci muka jerawat
Credit : http://shaklee.com.my/

Dah hampir setahun saya guna pencuci muka ni tapi baru nak habis. Ada yang guna 6 bulan habis sebab ‘share’ dengan suami. Ada yang 9 bulan baru habis. Terpulang atas penggunaan masing- masing.

Sebab guna sikit pun buihnya dah banyak. Memang saya suka produk ni.

Yang paling saya suka ialah saya dah tak perlu fikir nak tukar pencuci. Bayangkan kawan- kawan yang tengah guna pencuci yang kononnnya branded pun cakap dah tak nak tukar yang lain dah. Muka rasa sangat fresh. Ada vitamin C lagi.

Selain dari berkesan, sesuai untuk semua jenis kulit, pencuci muka ni sangat la jimat. Jadi pada saya, inilah pencuci muka terbaik.

 

 

 

pencuci muka terbaik
Testimoni yang cakap suami puji muka dah cantik 🙂

 

pencuci wajah jerawat

Pertanyaan/ Order

Whatsapp ‘ Pencuci Muka‘ ke 0193949873 sekarang.

Atau

Anda juga boleh buat pembelian online dengan KLIK –> [ONLINE ORDER]

 

Carian Berkaitain:

  • pencuci muka jerawat
  • pencuci muka terbaik
  • pencuci muka kulit sensitif
  • pencuci muka cerahkan kulit

 

 

Related Post

Comments 7

  1. January 9, 2016

    saya memang guna pencuci ni..sangat tahan lama..paling best kesan tu terus kita rasa..lembut licin je=)

    1. January 9, 2016

      Ramai yang dah guna memang cakap macamtu. Sampai yang tengah guna Mxxx Kxx pun menyesal tak guna NutriWhite awal- awal. Nama brand pun dah diyakini selamat.

  2. Suhaila
    January 19, 2016

    Salam Puan,

    Saya dah cuba pencuci ni. Memang sangat best. Lepas cuci rasa fresh sangat. Blackhead whitehead dah hilang. Sebelum bila guna produk lain rasa jugakla tak selamat.

    Saya bagi 5 bintang. Hehe

    1. January 19, 2016

      Haha. Zielasendiri pakai pun setahun tak habis lagi ni. Buih dia banyak. Sikit pun dah ok. NutriWhiteni memang terbaikla.

  3. azilahkyunie
    June 9, 2017

    Pencuci muka ni ada tak dekat watsons

    1. June 10, 2017

      Tak ada puan. Puan hanya boleh dapatkan pencuci ini dari pengedar yang sah. Puan boleh hubungi saya di no 0193949873.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: