Konsultansi segera sila hubungi

review nutriwhite

NutriWhite Gentle Action Make Up Remover – Cuci Sel Mati Tapi Rosakkan Kulit

Gentle Action Make Up Remover ni sangat sesuai untuk anda yang nak pastikan kulit sentiasa bersih. Bersih dari kotoran dan singkirkan kulit mati dengan lembut.

Saya jemput anda tengok dulu klip pendik ni untuk rasa kehebatan krim ini. Testimoni sebenar dari penggunanya.

Saya cadangkan Make Up Remover ni pada 2 jenis pengguna.

Pertama, pada anda yang mengunakan make up. Sebab kadang- kadang susah kita nak cuci make up yang dah seharian melekat di muka.

Jadi, gunakan salah satu produk ajaib NutriWhite ni. Hanya sapu di muka dan kemudian lapkan.

Make up akan tanggal dengan mudah. Tak perlu sental dangat kulit, nanti rosak pulak.

Kedua, adalah untuk golongan macam saya sendiri yang tak gunakan make up. Saya gunakan NutriWhite Gentle Action Make Up Remover ni untuk cuci kotoran yang melekat di wajah.

Mestila kotor kan bila keluar dalam pencemaran asap dan jerebu yang makin menjadi- jadi sekarang ni.

nutriwhite make up remover

Antara testimoni Gentle Deep Make Up Remover

Bagaimana Gentle Action Make Up Remover Berfungsi ?

Kotoran atau lapisan yang menutup kulit mesti dibersihkan sebersih-bersihnya. Terutama waktu malam sekitar jam 10.

Sebab waktu itu kulit sedang dalam proses pemulihan. Kulit mesti boleh bernafas dengan lancar.

Produk NutriWhite ini diperbuat daripada tunas poko Bic. Ia berfungsi untuk menghilangkan sel kulit mati tanpa merosakkan kulit. Maksudnya, krim ni sangat sesuai untuk kulit Asia.

Ia juga ada mengandungi Aloe Vera yang membantu menegangkan dan menyegarkan kulit. Gentle Action Make Up Remover ini mencuci dengan lembut dan menjadikan kulit lebih berseri.

Yang menarik, krim ini tidak berminyak dan selesa untuk digunakan dimana- mana.

BACA : Review Pencuci Muka Terbaik Malaysia – NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser !

cara buang make up

Pertanyaan/ Order

Saya adalah pakar dalam rangkaian produk NutriWhite. Saya arif dalam pemilihan produk NutriWhite terbaik untuk mengatasi masalah wajah anda.

Untuk pertanyaan atau tempahan, sila whatsapp ke 0193949873

Atau

Anda boleh terus klik DI SINI untuk pembelian menggunakan kad kredit atau debit.

Klik untuk mengenali siapa saya !

BACA : Review Pencuci Muka Terbaik Malaysia – NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser !

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: