ubat jeragat cepat dan selamat

Norfaziela Mohd Noor

Nama saya Norfaziela binti Mohd Noor.  Saya berumur 32 tahun. Dan saya ialah seorang Perunding Kecantikan.

Saya pakar dalam membantu wanita dalam mengatasi masalah berkaitan kulit wajah dan kewanitaan. Dengan konsultansi mesra, teknik pengambilan berkesan, saya telah membantu lebih dari 1,000 wanita untuk kembali cantik dan sihat sejak 2013.

Alhamdulillah, dengan ” After Sales Service ” yang baik, kebanyakan pelanggan bukan saja setia malah kami berkawan baik.

ubat jeragat
ejen shaklee ukay perdana
cara atasi jeragat

Jatuh Cinta

Ogos 2013, saya preggy anak ke- 2, Mohd Hasanudin. Rasa letih sangat. Maklumla, saya memang tak boleh duduk diam. Sibuk berniaga.

HB rendah, pening- pening, kebas kaki, kulit ekzema & gatal mengganggu aktiviti seharian saya.

Jadi, saya pun Google Set Hamil dan jumpa Set Hamil Shaklee. Lepas guna, alhamdulillah rasa sangat bertenaga, kulit cantik, masalah HB hilang dan saya boleh berniaga macam biasa….

Bermulanya Kareer

Saya rasa hepi bila boleh bercerita dan bantu kawan- kawan jadi cantik. Jadi saya terfikir, kalau produk ni boleh bantu saya, produk ni juga boleh bantu orang lain. Saya hanya perlu belajar ilmu dan teknik pengambilan berkesan.

Dan, bermula April 2013, kareer saya bermula dengan menimba ilmu nutrisi tanpa putus. Sebagai perunding kecantikan, saya sangat sibuk membantu ramai wanita untuk bebas jeragat, jerawat dan masalah kesihatan yang baik.

Saya sangat hepi bila kastemer saya hepi 🙂

vitamin jeragat

Hubungi Saya

Nama

Email (required)

Tajuk

Tinggalkan Pesanan

Shares