vitamin c cerahkan kulit

Nak Cerahkan Kulit ? Jangan Cuba Vitamin C Ni !

Nak cerahkan kulit dah jadi fenomena dunia sekarang kan ? Orang korea yang dah putih melepap pun nak cerah lagi .

Kecuali la ‘Mek Salleh’ yang datang Malaysia berjemur tengah panas. Mereka memang nak gelap.

vitamin c cerahkan kulit

 

Kita boleh tengok banyak sangat produk cerahkan kulit di pasaran. Macam- macam jenama. Lagi lah pula bila sekarang ni senang sangat nak buat produk jenama sendiri.

Bayar beberapa puluh ribu ringgit dan anda akan dapat skin care jenama anda. Tentu anda perasan billboard di lebuhraya yang tawarkan peluang ini.

Tapi apa yang sebenarnya ada dalam produk- produk tersebut ?

Wallahualam saya pun tak tahu. Yang saya yakin produk tersebut dibuat dengan kos yang murah untuk mengikut keupayaan membeli remaja yang gilakan kulit cerah.

SR Vita-C 500 mg Untuk Cerahkan Kulit Secara Semulajadi

Jenama ini dah habiskan lebih dari setengah bilion ringgit untuk menyediakan kemudahan penyelidikan yang diantara terhebat di dunia.

Dan jenama ini juga sudah melaburkan lebih dari 1 bilion ringgit kos untuk penyelelidikan dan pembangunan produknya.

Sehinggakan jenama ini sanggup membayar lebih dari 40 orang saintis bertaraf dunia untuk mencipta formula vitamin C yang semulajadi tapi 100% berkesan macam vitamin sintetik.

Dan yang jelas, jenama ini jauh lebih selamat untuk anda ambil selama- lamanya.

Kelebihan SR Vita C 500 mg Dari Shaklee

Vitamin C pertama di dunia dengan teknologi ‘Sustained Release’ .  Teknologi ini membolehkan  vitamin C diserap dengan maksimum ke dalam darah dengan selamat.

Ramai yang tidak tahu, tubuh kita hanya mampu menyerap hanya 100 mg vitamin C pada satu- satu masa. Dan selebihnya akan dibuang melalui najis.

Lain pula dengan jenama Shaklee, ia melepaskan sedikit demi sedikit  vitamin C ke dalam darah selama 5 jam. Jadi, semua vitamin C diserap oleh tubuh.

 

Kehebatan Biofalvonoid dalam SR Vita C 500mg

Pertanyaan

Sila whatsapp ke 0193949873 (Ziela)

Baca ‘ Cara Atasi Jerawat Bagi Anda Yang Hampir Putus Asa

 

 

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: